Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany, wchodziłam tutaj pełna nadziei i radości, że Tinka jest już bezpieczna i szczęśliwa w DOMU, u boku kochających Ludzi...
Nie podejrzewałabym nawet takiego obrotu spraw, strasznie mi przykro...:-(

Tinko...
[*]

Posted

[quote name='novanova']Okropna wiadomość, normalnie się zryczałam jak nigdy. Najszczersze wyrazy współczucia dla właścicieli.

Tineczko, trzymaj się. Podobno tam u góry jest lepiej

• Mam nadzieję.

Posted

Macie rację mnie też serce pękło...znałam malutką tylko wirtualnie ale wyryła trwały ślad w moim sercu...nie będzie już wchodzenia na wątek z nadzieją w sercu...pozostał smutek który dławi gardło...
    Tinusiu śpij spokojnie bo nasze serca są z Tobą i utulają Cię wraz z aniołkami...
    Adamo jestem z Wami cały czas,trzymajcie się

Posted

Biedne maleństwo. Tyle musialo przejsć w swoim życiu. Adamo, ale gdyby nie Wy, to biedactwo by nie zaznało miłości człowieka, ciepla jego dłoni i takiej wspaniałej opieki. Trzymajcie się dzielnie, bo wiem co terqz czujecie :-(
    Malutka
    [*]- bądź tam szczęśliwa i zdrowa i biegaj z innymi ktorzy już tam na ciebie czekali

Posted

Nie mogę sobie dzisiaj znaleźć miejska,odkąd wiem o Tinusi.Niewyobrażalny smutek,wierzę w Boga,ale w takich chwilach się buntuję i pytam-dlaczego?Kochani Tinka wie,że Wy kochaliście ją bardzo,miejmy nadzieję,że jest w lepszym świecie i jest szczęśliwa.

Posted

właśnie przyjechaliśmy niewiem co napisać żal ból wielki smutek tak bardzo chcieliśmy jej dać to życie na jakie zasługiwała kruszynka kochana tobie tinko muwie czekaj tam skarbie na nas odeszła przy nas żegnaj maleńka

Posted

O Boże...:(:(:(
    Odwiedzałam wątek w domu i pracy... Codziennie myślą z maleńką... Jak dziś w pracy spojrzałam, serce mi zamarło i o mało się nie popłakałam - musiałam sie powstrzymać, choć bardzo ciężko było...
    Teraz w domu pozwoliłam by łzy pociekły same...
    Śpij słodko maleńka kruszynko:* Byłaś niezwykle dzielna:* Usnęłaś w ramionach najbliższych, kochających ludzi...
    Na zawsze pozostaniesz w naszych serduszkach:*
    [*]

A Wy, Gosia i Grzegorzu, trzymajcie się dzielnie - dając małej miłość i serduszko, podarowaliście jej namiastkę nieba. Mimo że usnęła, na pewno zdążyła poznać, co znaczy kochający dom i rodzinne szczęście.
    Dzięki za wszystko co zrobiliście dla okruszka:*