Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

Posted

moge sie dolaczyc o ile nie bedzie to wymagalo wyjazdow w tamte okolice bo jestem z okolic piaseczna,ale jestem zaintersowana bo w/w schron ma umowy z osciennymi gminami niestety.chetnie uswiadamiam mieszkancow i radnych odnosnie w/w miejsca.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jasna sprawa, myślę że jest więcej osób zainteresowanych tym co się dzieje w tym miejscu. Ja proponuję spotkanie gdzieś w Warszawie oczywiście po południu. Termin i miejsce oczywiście dogramy.

Posted

No ja mam jakieś 35 km i to bez autka będę, ale dotrę. Z tym, że nie wcześniej niż jakas 19.30 - 20.00. Weźcie plisss pod uwagę kurde korki :angryy:

Posted

GreenEvil napisał(a):

pt 20? Jest szansa, ze i Beata dotrze w sensownym czasie wtedy?
w lolku o ta pora w pt beda miejsca? :icon_roc:

pzdr
GreenEvil

eeee tam w Lolku fajny barek mają:drinking::eating:zawsze przy cherbacie też posiedziec można:kaffee_2:w Lolku trzeba wcześniej rezerwowac miejscówki

Posted

Jestem w posiadaniu pisma które oznajmia iż ze schroniska w Krzyczkach od stycznia do września tego roku oddano do utylizacji ponad 5 ton zwłok zwierząt. Do tego kilkadziesiąt zwierząt uciekło tylko nie wiem czy tyle "ucieka" co dzień ,czy co tydzień......

Pani Kierownik prawie tam nie bywa, skład pracowników zmniejszył sie , ciekawe czy to lepiej dla zwierząt czy przeciwnie, albo bez różnicy i tak sa zdane na swa wytrzymałość , a kiedy ta się kończy ...to wiecie co dalej...żywe kościotrupy, żywe przez pewien czas.

Posted

aldonda napisał(a):

Jestem w posiadaniu pisma które oznajmia iż ze schroniska w Krzyczkach od stycznia do września tego roku oddano do utylizacji ponad 5 ton zwłok zwierząt. Do tego kilkadziesiąt zwierząt uciekło tylko nie wiem czy tyle "ucieka" co dzień ,czy co tydzień......

eeee w Lolku fajny barek mają.....Wiesz?

Posted

aldonda napisał(a):

Pani Kierownik prawie tam nie bywa, skład pracowników zmniejszył sie , ciekawe czy to lepiej dla zwierząt czy przeciwnie, albo bez różnicy i tak sa zdane na swa wytrzymałość , a kiedy ta się kończy ...to wiecie co dalej...żywe kościotrupy, żywe przez pewien czas.

Niezły przerób, kilka takich "schronisk" i problem bezdomności psów mamy rozwiązany........w naszym pięknym kraju.

Posted

problem w tym, że ja w piątek o 20 odpadam bo też muszę wrócić do siebie na wieś, kurcze blade...Albo spotkamy się chwilę wcześniej, obgadamy a kto będzie mógł później to dotrze później.

Posted

aldonda napisał(a):

o boshe:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 5 ton:placz:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Andzia , to tylko tyle co Iza chciała napisać , posiadamy w sumie duzo wiecej tylko niestety musimy na cos poczekać .

Beatka - mnie wystarczy 5 ton..o większej ilości to już nawet myślec nie chcę:-(

Posted

No właśnie..........i bardzo proszę o ew. wiadomość na pw - gdyby któraś była tak łaskawa. Mam b. chorego psa, nie mam czasu tu bywać.
Ale to nie oznacza, że się wypisuję........wrecz rzekłabym przeciwnie.