mtf zalesie Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 moge sie dolaczyc o ile nie bedzie to wymagalo wyjazdow w tamte okolice bo jestem z okolic piaseczna,ale jestem zaintersowana bo w/w schron ma umowy z osciennymi gminami niestety.chetnie uswiadamiam mieszkancow i radnych odnosnie w/w miejsca. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Aganiok , ja zawsze za Toba murem byle popoludniu i w miejscu mozliwym z psami bo muszę swoje wziąć ze soba. Quote
Aganiok Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 jasna sprawa, myślę że jest więcej osób zainteresowanych tym co się dzieje w tym miejscu. Ja proponuję spotkanie gdzieś w Warszawie oczywiście po południu. Termin i miejsce oczywiście dogramy. Quote
Neigh Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 To może tak: Warszawa, piątek?? godziny popłudniowe, miejsce gdzie można zabrać psa i spokojnie pogadać wiekszą ( mam nadzieję ) grupą. Quote
GreenEvil Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Pola mokotowskie? tam duzo psiarzy jst to i moze knajpa siakas. pzdr GreenEvil Quote
Aganiok Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ok dla mnie Lolek jest jak najbardziej OK, to kiedy piątek? Quote
Neigh Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No ja mam jakieś 35 km i to bez autka będę, ale dotrę. Z tym, że nie wcześniej niż jakas 19.30 - 20.00. Weźcie plisss pod uwagę kurde korki :angryy: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ja mam szkołe do 21 , jak bede wychodzic to zadzwonie do Aganiok z pytaniem czy jesteście. Niedziele od 13 mam wolną . Dam znać Aldondzie, moze bedzie mogła w piatek podjechać. Quote
Neigh Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dla mnie to moze być niedziela. W sumie wolę. Bez auta tłuczenie sie na wieś nie nalezy do przyjemności. Ale się dopasuję Quote
GreenEvil Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 pt 20? Jest szansa, ze i Beata dotrze w sensownym czasie wtedy? w lolku o ta pora w pt beda miejsca? :icon_roc: pzdr GreenEvil Quote
oktawia6 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 GreenEvil napisał(a): pt 20? Jest szansa, ze i Beata dotrze w sensownym czasie wtedy? w lolku o ta pora w pt beda miejsca? :icon_roc: pzdr GreenEvil eeee tam w Lolku fajny barek mają:drinking::eating:zawsze przy cherbacie też posiedziec można:kaffee_2:w Lolku trzeba wcześniej rezerwowac miejscówki Quote
Izabella Hossa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Jestem w posiadaniu pisma które oznajmia iż ze schroniska w Krzyczkach od stycznia do września tego roku oddano do utylizacji ponad 5 ton zwłok zwierząt. Do tego kilkadziesiąt zwierząt uciekło tylko nie wiem czy tyle "ucieka" co dzień ,czy co tydzień...... Pani Kierownik prawie tam nie bywa, skład pracowników zmniejszył sie , ciekawe czy to lepiej dla zwierząt czy przeciwnie, albo bez różnicy i tak sa zdane na swa wytrzymałość , a kiedy ta się kończy ...to wiecie co dalej...żywe kościotrupy, żywe przez pewien czas. Quote
oktawia6 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 aldonda napisał(a): Jestem w posiadaniu pisma które oznajmia iż ze schroniska w Krzyczkach od stycznia do września tego roku oddano do utylizacji ponad 5 ton zwłok zwierząt. Do tego kilkadziesiąt zwierząt uciekło tylko nie wiem czy tyle "ucieka" co dzień ,czy co tydzień...... eeee w Lolku fajny barek mają.....Wiesz? Quote
Izabella Hossa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Napisałam to celowo, resztę powiem. Quote
enia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 aldonda napisał(a):Jestem w posiadaniu pisma które oznajmia iż ze schroniska w Krzyczkach od stycznia do września tego roku oddano do utylizacji ponad 5 ton zwłok zwierząt. Do tego kilkadziesiąt zwierząt uciekło tylko nie wiem czy tyle "ucieka" co dzień ,czy co tydzień...... Pani Kierownik prawie tam nie bywa, skład pracowników zmniejszył sie , ciekawe czy to lepiej dla zwierząt czy przeciwnie, albo bez różnicy i tak sa zdane na swa wytrzymałość , a kiedy ta się kończy ...to wiecie co dalej...żywe kościotrupy, żywe przez pewien czas. Niezły przerób, kilka takich "schronisk" i problem bezdomności psów mamy rozwiązany........w naszym pięknym kraju. Quote
Aganiok Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 problem w tym, że ja w piątek o 20 odpadam bo też muszę wrócić do siebie na wieś, kurcze blade...Albo spotkamy się chwilę wcześniej, obgadamy a kto będzie mógł później to dotrze później. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Iza , odbierz prosze to co masz odebrac i jak Tobie nie przeszkadza to spotkajmy sie w piatek wieczorem a jak nie to w niedziele sie jakoś umówimy. Quote
andzia69 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 aldonda napisał(a):Jestem w posiadaniu pisma które oznajmia iż ze schroniska w Krzyczkach od stycznia do września tego roku oddano do utylizacji ponad 5 ton zwłok zwierząt. Do tego kilkadziesiąt zwierząt uciekło tylko nie wiem czy tyle "ucieka" co dzień ,czy co tydzień...... Pani Kierownik prawie tam nie bywa, skład pracowników zmniejszył sie , ciekawe czy to lepiej dla zwierząt czy przeciwnie, albo bez różnicy i tak sa zdane na swa wytrzymałość , a kiedy ta się kończy ...to wiecie co dalej...żywe kościotrupy, żywe przez pewien czas. o boshe:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 5 ton:placz: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Andzia , to tylko tyle co Iza chciała napisać , posiadamy w sumie duzo wiecej tylko niestety musimy na cos poczekać . Quote
andzia69 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Andzia , to tylko tyle co Iza chciała napisać , posiadamy w sumie duzo wiecej tylko niestety musimy na cos poczekać . Beatka - mnie wystarczy 5 ton..o większej ilości to już nawet myślec nie chcę:-( Quote
Olga132 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dziewczyny - jak się zdecydujecie czy piątek czy niedziela to dajcie znać. Quote
Neigh Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No właśnie..........i bardzo proszę o ew. wiadomość na pw - gdyby któraś była tak łaskawa. Mam b. chorego psa, nie mam czasu tu bywać. Ale to nie oznacza, że się wypisuję........wrecz rzekłabym przeciwnie. Quote
Recommended Posts