Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak zdąże napisać na necie co i jak to zdąże a jak nie to furciaczek przekaże (jadę dziś od ciotki do domu swojego czyli znowu bez neta będe buuu)
edit:
rozmawiałam z Tztem Murki Bambo dojechał, wszystko w porządku, mówił ze fajny miły wesoły psiak, na razie z braku czasu został zamknięty w kojcu ale Mariusz coś mówił ze z tego co widzi będzie siedział chyba raczej u nich w domu:-)
przekazałam też ze z powodu odcięcia mnie od neta nastąpiła zmiana planów i pieniążki nie będą wpływac ode mnie tylko od furciaczka
zaraz wysle linka do wątku Murce żeby mogła w wolnej chwili (których ma niewiele więc cierpliwości ludziska od razu mowie hihihi) zdać osobiście relacje zpierwszych chwil Bambusia u nich:-)

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koniec świata :mdleje: a taki był śliczny kudłacz :lol: nooo żartuję żartuję - wiem, że nie dało się inaczej (????) :evil_lol:

uszka ma chyba mało pudlowe co? myslę, że to może być schnoodle :grins:

Posted

No uszka ma takie jak schnoodle:evil_lol:
Wysłałam Murce pare dni temu link do wątku, ale mogła zapodziać;)
Mnie wcześniej też Murka wspominała, że może będzie w domu:lol:
A trzeba Murce przypomnieć, że mały dopiero co był kastrowany, żeby zerknęła na ranę...

Posted

Fajnie, że Bambo już u Murki bezpieczny:multi: Na punka ostrzyżony:D:evil_lol:

koniecznie trzeba tą ranę po kastracji obejrzeć, ale wiem, że Murka o to dobrze zadba:)

niech się mały po schronie odstresuje, pokaże z jak najlepszej strony i do domku marsz:cool3:

Posted

farmerka63 napisał(a):
No cooo.... Dobrze, że chociaż kapcie ma ;)

Mój farmer po nieudanych postrzyżynach stwierdza z filozoficznym spokojem : " Włosy nie zęby - odrosną! ".

to prawda, ale czasem trudniej znaleźć dom jak pies jest "byle jak" wygolony - ale akurat Bambus ma w sobie tyle uroku, ze nie powinno być przeszkodą

Posted

malawaszka napisał(a):
to prawda, ale czasem trudniej znaleźć dom jak pies jest "byle jak" wygolony - ale akurat Bambus ma w sobie tyle uroku, ze nie powinno być przeszkodą

Rzeczywiście urokliwy z niego psiak:lol:
Mam nadzieję, że z raną po kastracji wszystko ok...

Posted

Może nie dokładnie śledzę wątek, ale nigdzie nie widzę nr konta na które 'trza' deklaracje słać. PW tez nie dostałam, właśnie robię przelewy to bym machnęła za jednym podejściem.

Posted

Cioteczki, odezwę się więcej jutro, Bambo fajniutki i słodziak :loveu:
Ostrzyzony faktycznie fantazyjnie, hihi.
Jest strasznie za człowiekiem... a jaki jazgotnik! Uwielbia się bawić z innymi psami.
Z szelkami się już rozprawił :mad:

Posted

Murko kochana jesli masz mozliwosc to sprawdz jaki ma nasz Bambo stosunek do dzieci, bo jest zainteresowany domek ale czeka na te informacje :)
I nr konta poprosze oraz kwote jaka mam przelac za hotelik i transport :)

Posted

Z szelkami się rozprawił, no popatrz jaki zdolny:evil_lol:a takie Szafirkowa pasujące dobrała:p
Fajniutki no pewnie, a ostrzyżony cudnie:evil_lol:
To czekamy na wieści:lol:
Murka a co z pozostałościami po jajkach, mam nadzieję, że nic tam się nie dzieje?

Posted

[quote name='Energy']Fajniutki no pewnie, a ostrzyżony cudnie:evil_lol:
prawda? cieszę się Energy, że podzielasz mój pogląd :evil_lol: a włosy faktycznie - nie łapa, odrosną :lol: a na tej fotce...

:loveu: :loveu: :loveu: ... chociaż jego mina mówi : "i cóżeś mi uczyniła ? jak ja się teraz na podwórku pokażę ?"

[quote name='malawaszka'] myslę, że to może być schnoodle :grins:

znaczy się - mamy schnoodla :p

a jajka jak? po kastracji przez jakiś czas moga być obrzęknięte, napuchnięte, więc póki co tragedii niet, ale obserwować warto

Posted

Ranka po kastracji niefajna, jajeczka też niefajne. Wygląda na jakieś zapalenie, chyba przyda się antybiotyk. Przemyliśmy rivanolem, Bamba zakołnierzowaliśmy, ale nie wiem co z tym kołnierzem będzie bo trochę żywiołek z niego i grandus :cool3:
Jak się wyrobimy (TZ wyjechał do schroniska w Mielcu) to dzisiaj, a jak nie to jutro pokażemy Bamba wetowi.

Posted

Witam, zapisuję się na wątek sprowadzona przez Energy :) i deklaruję 10 zł miesięcznie, tylko musicie mnie za rączkę poprowadzić, co i jak - na jakie konto, którego dnia w miesiącu, czy można z góry za np. trzy miesiące?