Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nooo to już będzie ponad pół roku, ale wydaje mi się że Bambo jest od zawsze. Tak jasne zrobię inne zdjęcia jeszcze i wrzucę. Bambo co prawda obcięty przeze mnie , trochę niefachowo, ale następnym razem będzie już fryzjer 100%. Ten Fil jest tak naprawde strasznie milusiński, no ale chłopak jest młody to się musi wyszaleć, wiec są gonitwy po domu. Ten ucieka a ten goni, rzucanie piłeczką, jedno rzuca, drugie biegnie ( jezu nie widziałam jeszcze chyba takiej kooperacji kocio-psiej ;) ). Aha no i jeszcze Fil chowa się pod dywan np. a Bambo dywan ściąga. Generalnie komedia non stop kolor.
wszyscy Bambo już na osiedlu znają i lubią, bo chyba nie da się inaczej.
Nie wiem co Wam jeszcze powiedzieć, jest super i już. Aha niebawem będzie też akwarium , ale z taka porządną pokrywą, bo nie wiem co Fil na te rybki ;).

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to nie wiem jak reszta, ale ja na te fotki pysiolkowe będę czekac z utęsknieniem :)

układy psiowo-kocie sa fantastyczne! moi kiedyś wspólnymi siłami podprowadzali mi żarcie z kuchni, ukrywali zniszczenia, bawili się, spali, dbali o higienę :lol:

Posted

Bardzo się cieszę, że u Bamba wszystko w porządku!
Zdjęcia rewelacyjne:) Filemon przepiękny!:loveu: Bambo też oczywiście:lol:
No i może uda nam się umówić na jakiś wspólny spacer?:razz: W końcu wiosna idzie:multi:

Posted

i jeszcze parę nowych, tak jak obiecałam :)

miłego oglądania :)

Evel na spacer koniecznie, pewnie tylko ja teraz noga w gipsie ale niedługo już będę na chodzie.

Posted

jambi napisał(a):
no to nie wiem jak reszta, ale ja na te fotki pysiolkowe będę czekac z utęsknieniem :)

układy psiowo-kocie sa fantastyczne! moi kiedyś wspólnymi siłami podprowadzali mi żarcie z kuchni, ukrywali zniszczenia, bawili się, spali, dbali o higienę :lol:

aha u mnie też współpraca kwitnie nadal, Fil wyciągał mięso z garnka, zrzucał na ziemię , a potem wiadome wspólna uczta ;) hehehheheeh.

Posted

drmonka napisał(a):
(...) Evel na spacer koniecznie, pewnie tylko ja teraz noga w gipsie ale niedługo już będę na chodzie.

Mam nadzieję, że z tą nogą to nic poważnego?!
W na spacer w takim razie umówimy się jak w pełni wrócisz do sił:) Pewnie będzie jeszcze cieplej i przyjemniej:lol:

filodendron napisał(a):
Ale fajnie przytuleni :)

Dokładnie! Zdjęcia i modele genialni!:loveu:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

ufff :) tak już bez. hehe znowu wolność, znowu chodzimy na dłuższe spacery, Bambo trochę przytył przez ten brak dłuższych spacerów przez te 2 tygodnie ;) . U nas wszystko super jak zawsze, Fil i Bambo mają się świetnie. Śpią ze mną w łóżku oboje co się okazuje rano jak się budzę i widzę ze obaj sobie smacznie chrapią. No cóż hehehehe ;) . W przyszłym tygodniu mamy na tydzień gościa, koteczkę Różę która już u nas była. Zobaczymy jak się kociaki dogadają, powinno być chyba ok bo oboje sa młodzi więc pewnie będą harce i swawole. ogólnie wszyscy zdrowi i zadowoleni.
Aha życzę Wam wszystkim wesołych Świąt!!!!!!!