furciaczek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Jade...ja sie panicznie boje latac:roll::oops: Quote
Energy Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 furciaczek napisał(a):Jade...ja sie panicznie boje latac:roll::oops: No co Ty:evil_lol:ja też się boję, ale czasami latam;) To szerokiej drogi i szczęśliwej podróży:lol: Quote
sonia71 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 mizainko dla Bambo :)no skoro Murka ma oko twoje zaloty :) to szalej chłopaku :) Quote
bico Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 czyli z tego domku co czekał na info o relacjach Bambo z dziećmi nic nie wyniknie? domek już nie zainteresowany? Quote
sacred PIRANHA Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 na to wygląda bo domek zamilkł... Quote
marysia55 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):na to wygląda bo domek zamilkł... To 'trza' szukać dalej. Te domki nigdy nie wiedzą co tracą rezygnując z takiego cudniastego pudlo-sznupka :-) Quote
Energy Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 marysia55 napisał(a):To 'trza' szukać dalej. Te domki nigdy nie wiedzą co tracą rezygnując z takiego cudniastego pudlo-sznupka :-) A ten jest wyjątkowo cudniasty:loveu: Quote
bico Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 marysia55 napisał(a):To 'trza' szukać dalej. Te domki nigdy nie wiedzą co tracą rezygnując z takiego cudniastego pudlo-sznupka :-) O! i to jest dobre podejście do tematu szukania domku:) Quote
Energy Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 bico napisał(a):O! i to jest dobre podejście do tematu szukania domku:) Bambo się przypomina:lol: Quote
marysia55 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Energy napisał(a):Bambo się przypomina:lol: Babiszonek pokazuj się wieczorową porą. Nigdy nie wiadomo z której strony domek nadleci. Quote
Energy Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 marysia55 napisał(a):Babiszonek pokazuj się wieczorową porą. Nigdy nie wiadomo z której strony domek nadleci. Straszna cisza się zrobiła, a Bambo dalej potrzebuje deklaracji i oczywiście domku:p Quote
al'akir Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Podesłałam Bamboszka Pani , która chciała adoptować Murzyna ;) Quote
Murka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Bambo zasuwa już bez kołnierza, jest super fajny i przyjazny nawet wobec psów - samców. Tylko pogoda nie sprzyja zdjęciom :-( Quote
Energy Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Murka napisał(a):Bambo zasuwa już bez kołnierza, jest super fajny i przyjazny nawet wobec psów - samców. Tylko pogoda nie sprzyja zdjęciom :-( A u nas po południu już świeciło:lol: Super, że Bambo taki jest przyjacielski:loveu: Quote
al'akir Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):Podesłałam Bamboszka Pani , która chciała adoptować Murzyna ;) Pani chce adoptować Bambo:lol: Quote
filodendron Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):Pani chce adoptować Bambo:lol: To zaciskamy kciuki :) Bambo musi troszkę zarosnąć z powrotem, żeby sobie image poprawić nieco ;) Quote
al'akir Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 filodendron napisał(a):To zaciskamy kciuki :) Bambo musi troszkę zarosnąć z powrotem, żeby sobie image poprawić nieco ;) z wizytą ciężko :shake:, ale kciuki zaciskaj:lol: Quote
Energy Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):z wizytą ciężko :shake:, ale kciuki zaciskaj:lol: Zaciskaj:p Tylko dlaczego nie ma nikogo z Krakowa:shake: Quote
malawaszka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ooo i ja trzymam :kciuki: a gdzie potrzebujecie wizytę? edit a jużwidzę - jest cały wątek krakowski i tam mnóstwo wolontariuszy :) http://www.dogomania.pl/threads/32052-ALARM-Ewakuacja-Krakowskiego-Schroniska-potrzebna-pomoc-!/page284 Quote
Energy Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 No ale chętnego do wizyty brak. Malawaszka GPooLCLD wcześniej wpisała prośbę na wątku... Quote
al'akir Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Energy napisał(a):No ale chętnego do wizyty brak. Malawaszka GPooLCLD wcześniej wpisała prośbę na wątku... nie tylko na wątku , ja już od kilku dni o to prosiłam ..... ale jedna osoba piszę mi , że ktoś inny wykona wizytę , ta osoba, że znowu ktoś inny. Potem ktoś mi piszę , że już po wizycie , a ktoś inny że wcale jej nie było . Aż dostałam , wiadomość od Pani , że tej wizyty faktycznie nie było ... Dom miał być dla Murzyna , ale właśnie się okazało , że opis Murzyna jest całkowicie inny niż został nam podany , dlatego Pani nie zdecydowała się na adopcję . Podrzuciłam wątek Bambo i się spodobał :) Quote
Murka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cioteczki a gdzie ten domek? Jaka dzielnica Krakowa? Z tymi wizytami to zawsze problem jest :-( Quote
Energy Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Murka napisał(a):Cioteczki a gdzie ten domek? Jaka dzielnica Krakowa? Z tymi wizytami to zawsze problem jest :-( Osiedle Złota Podkowa. No niestety:shake: Quote
Recommended Posts