Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Jade...ja sie panicznie boje latac:roll::oops:

No co Ty:evil_lol:ja też się boję, ale czasami latam;)
To szerokiej drogi i szczęśliwej podróży:lol:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
na to wygląda bo domek zamilkł...
To 'trza' szukać dalej. Te domki nigdy nie wiedzą co tracą rezygnując z takiego cudniastego pudlo-sznupka :-)

Posted

marysia55 napisał(a):
To 'trza' szukać dalej. Te domki nigdy nie wiedzą co tracą rezygnując z takiego cudniastego pudlo-sznupka :-)

A ten jest wyjątkowo cudniasty:loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):

O! i to jest dobre podejście do tematu szukania domku:)

Posted

marysia55 napisał(a):
Babiszonek pokazuj się wieczorową porą. Nigdy nie wiadomo z której strony domek nadleci.

Straszna cisza się zrobiła, a Bambo dalej potrzebuje deklaracji i oczywiście domku:p

Posted

Murka napisał(a):
Bambo zasuwa już bez kołnierza, jest super fajny i przyjazny nawet wobec psów - samców. Tylko pogoda nie sprzyja zdjęciom :-(

A u nas po południu już świeciło:lol:
Super, że Bambo taki jest przyjacielski:loveu:

Posted

filodendron napisał(a):
To zaciskamy kciuki :) Bambo musi troszkę zarosnąć z powrotem, żeby sobie image poprawić nieco ;)

z wizytą ciężko :shake:, ale kciuki zaciskaj:lol:

Posted

Energy napisał(a):
No ale chętnego do wizyty brak. Malawaszka GPooLCLD wcześniej wpisała prośbę na wątku...

nie tylko na wątku , ja już od kilku dni o to prosiłam ..... ale jedna osoba piszę mi , że ktoś inny wykona wizytę , ta osoba, że znowu ktoś inny. Potem ktoś mi piszę , że już po wizycie , a ktoś inny że wcale jej nie było . Aż dostałam , wiadomość od Pani , że tej wizyty faktycznie nie było ...

Dom miał być dla Murzyna , ale właśnie się okazało , że opis Murzyna jest całkowicie inny niż został nam podany , dlatego Pani nie zdecydowała się na adopcję . Podrzuciłam wątek Bambo i się spodobał :)

Posted

Murka napisał(a):
Cioteczki a gdzie ten domek? Jaka dzielnica Krakowa?
Z tymi wizytami to zawsze problem jest :-(

Osiedle Złota Podkowa.
No niestety:shake: