Energy Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Murka']Ranka po kastracji niefajna, jajeczka też niefajne. Wygląda na jakieś zapalenie, chyba przyda się antybiotyk. Przemyliśmy rivanolem, Bamba zakołnierzowaliśmy, ale nie wiem co z tym kołnierzem będzie bo trochę żywiołek z niego i grandus :cool3: Jak się wyrobimy (TZ wyjechał do schroniska w Mielcu) to dzisiaj, a jak nie to jutro pokażemy Bamba wetowi.[/QUOTE] Kurcze tak mi nieładnie to na zdjęciu wyglądało :shake: Mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko po antybiotyku przejdzie. Muraczko pokażcie wetowi, bo jeszcze się cos gorszego rozwinie, dzięki:loveu: Taki szaleniec z niego? [quote name='filodendron']Witam, zapisuję się na wątek sprowadzona przez Energy :) i deklaruję 10 zł miesięcznie, tylko musicie mnie za rączkę poprowadzić, co i jak - na jakie konto, którego dnia w miesiącu, czy można z góry za np. trzy miesiące?[/QUOTE] Filodendron bardzo Ci dziękuję:loveu: Pewnie, że można na 3 miesiące, a jak Furciaczek będzie na wątku to na pewno wyśle Ci konto:lol: Quote
Ulka18 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nie poznalam Bambo ... w poscie 296 jest chyba inny pies ;-) Super, ze jest juz u Murkow :fadein: Nasze 3 mielczaki tez dzisiaj wyjda na wolnosc i pojada do Murkow. Quote
Awit Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Jaki śliczny.... Przyzwyczai się do łysinki, przecież dla niego takie nagłe ogołocenie to szok:-) Quote
jambi Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 hej Bamboszowe Ciotki, zajrzyjcie proszę tu http://www.dogomania.pl/threads/186279-Czarnulka-sznupka-chora-skóra-brak-szans-na-adopcję-i-leczenie-w-schr-DT-PILNE toż to kolejne czarne_kudłate_nieszczęście :( Quote
karolciasz28 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Jestem u przystojniaka:cool1: Porobię mu ogłoszenia :) Quote
furciaczek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Doszly pieniazki od farmerki, lina2009 i marysia55, pirania wrzuci w pierwszy post jak bedzie miec dostep do netu :) Dziekuje serdecznie. Quote
Energy Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Przecież Filodendron dopiero pytała o konto:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Hi, hi ale ma talent:multi: Ciekawe jak jajka?:roll: Quote
furciaczek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dobrze ze Bambo do Murki trafil, wiem ze napewno wszystkiego dopilnuja i gdyby cos sie dzialo to beda pisac. Quote
furciaczek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Energy napisał(a):Przecież Filodendron dopiero pytała o konto:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Hi, hi ale ma talent:multi: Ciekawe jak jajka?:roll: Soryy od farmerki nie filodendron...ksiegowa ze mnie kiepska hihi Quote
al'akir Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 furciaczek napisał(a):Soryy od farmerki nie filodendron...ksiegowa ze mnie kiepska hihi to na f i to na f :evil_lol::diabloti: Quote
furciaczek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 GPooLCLD napisał(a):to na f i to na f :evil_lol::diabloti: Mam duzy problem z nikami...G costam costam:diabloti: Quote
Energy Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 furciaczek napisał(a):Soryy od farmerki nie filodendron...ksiegowa ze mnie kiepska hihi No a już myślałam, że telepatycznie przesłała:evil_lol: A wysłałaś może konto? Quote
furciaczek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Energy napisał(a):No a już myślałam, że telepatycznie przesłała:evil_lol: A wysłałaś może konto? Tak wyslalam wyslalam, to ona mi powiedziala ze niemozliwe ze to do nieji zebym sprawdzila jeszcz raz:lol: Quote
filodendron Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 furciaczek napisał(a):Tak wyslalam wyslalam, to ona mi powiedziala ze niemozliwe ze to do nieji zebym sprawdzila jeszcz raz:lol: Gdyby nie różnica w sumie, to bym się nie zorientowała, bo jeśli zdarzy się, że bank ten sam, to takie przelewy idą szybciutko. W każdym razie wczoraj wpłaciłam. Quote
Energy Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 filodendron napisał(a):Gdyby nie różnica w sumie, to bym się nie zorientowała, bo jeśli zdarzy się, że bank ten sam, to takie przelewy idą szybciutko. W każdym razie wczoraj wpłaciłam. Dzięki wielkie:loveu: Ciekawe jak Bambo się miewa, czy rozprawił się już z kołnierzem?:cool3: No i co się dzieje z jajkową raną? Quote
furciaczek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Doszly pieniazki od filodendron i malawaszki :) Jeden domek zrezygnowal (ten pierwszy), Pan maz sie nie zgadza na psiaka a drugi domek czeka na dokladniejsze info o zachowaniu i stosunku do dzieci. Quote
Murka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jajeczka dzisiaj ciut lepiej, kołnierz póki co trzyma się... ale założyłam mu mniejszy, pysio trochę wystaje, ale sięganie do jajeczek ma utrudniowe. Większy kołnierz na pewno by rozniósł od razu. Jeśli chodzi o zachowanie, to to co na razie mogę powiedzieć "na pierwszy rzut oka": z dziećmi nie powinno być problemu, Bambo jest bardzo bardzo bardzo przyjacielski i łagodny, można z nim zrobić wszystko. Nie ma żadnych lęków, jest otwarty, towarzyski i zawsze chętny na głaski. Kocha ludzi i trochę się awanturuje gdy zostaje sam... Jest bardzo pozytywnie nastawiony do psów obu płci, chce sie bawić. Jest wesoły, ruchliwy. W miarę porusza sie na smyczy. Z czystością na razie jest na bakier, ale na pewno się nauczy. Na początku był zbyt zaaferowany spacerami, aby się na nich załatwiać. Dzisiaj już zrobił duże sioo na trawce więc powinien szybko załapać. W kwestiach finansowych: Bambo to psiak średni, jest dosyć wysoki, więc koszt utrzymania w hoteliku wynosi 10zł/doba. Transport z Łodzi kosztował 290 zł (już zapłaciliśmy kierowcy), jechały trzy psiaki, więc rozdzielając wychodzi po ok. 100 zł. Na Bambo z racji że jechał do DT (tamte psiaki jechały do DS) przypada 90 zł. Quote
Equus Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 furciaczek napisał(a):a drugi domek czeka na dokladniejsze info o zachowaniu i stosunku do dzieci. A ten drugi dom to chodzi o tą panią, która ma małe dziecko i jest w ciąży i oddała już jednego psa bo był napastliwy do tego dziecka? Quote
furciaczek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Equus napisał(a):A ten drugi dom to chodzi o tą panią, która ma małe dziecko i jest w ciąży i oddała już jednego psa bo był napastliwy do tego dziecka? Nie to inny domek :) Quote
Energy Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ciesze się, że z jajeczkami lepiej:lol: Czyli nie trzeba było jechać do weta, po rivanolu przeszło? A może to obrzk po zabiegu:roll: Słodziak w końcu może po trawce polatać i do człowieka się poprzytulać:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 zaglądam do czarnucha, ja goscinnie na necie ale kontroluje sprawy telefonicznie z Murką:-) jak Murka będzie miała więcej czasu to sprawdzi młodego na dzieci i koty to zobaczymy czy on taki super naprawde ale na razie zapowada sie jak najbardziej oki:-) Quote
malawaszka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 tak mu fajnie z oczu patrzy, że nie ma szans, żeby był niefajny :) Quote
Energy Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 malawaszka napisał(a):tak mu fajnie z oczu patrzy, że nie ma szans, żeby był niefajny :) No pewnie, ze tak:lol: Quote
Recommended Posts