Energy Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Bambo się przypomina:lol:cudny psiaczek szuka domku i deklaracji:p Quote
sonia71 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 buziaki i czochranko dla na pewno fajnego Bambo,bo jakże inaczej :0 Quote
rita60 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ewanka napisał(a):Też myślę o Bambiczku, do góry słodziaku ... :) I ja tez,witaj malenki:lol: Quote
kamilawa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ciocia Energy poprosiła mnie o malusi banerek, proszę bardzo. Nie wyszedł ładny... Quote
Energy Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kamilawa jest śliczny, bardzo dziękuję:loveu:, bo mi za dużo czegoś tam:cool3: w podpisie wychodziło z tym większym:lol: Ciekawe jak nasz słodziak się sprawuje i gdzieniegdzie goi... Quote
Murka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jajeczka coraz lepiej, przemywamy rivanolem i zapryskujemy chitopanem, wygląda już w miarę dobrze, powinno się zagoić. Bambo jest strasznie fajny... ale jaki z niego babiarz, każdą napotkaną panienkę próbuje dosiadać :crazyeye: Poza tym uwielbia pieszczoty, bieganie i towarzystwo innych psiaków. Już ładnie załatwia się na spacerach. Quote
Energy Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Nie no mały jest piękny:loveu::loveu::loveu: Jeszcze mu pewnie hormony buzują, troszkę to potrwa, przynajmniej mu się wydaje, że ma przyjemność:diabloti::evil_lol: Quote
rita60 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Energy napisał(a):Nie no mały jest piękny:loveu::loveu::loveu: Jeszcze mu pewnie hormony buzują, troszkę to potrwa, przynajmniej mu się wydaje, że ma przyjemność:diabloti::evil_lol: Och cioteczko,niech mu sie troche cos od zycia nalezy:evil_lol: Quote
Energy Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 rita60 napisał(a):Och cioteczko,niech mu sie troche cos od zycia nalezy:evil_lol: O właśnie należy się chłopakowi:evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 on miał złamany ogon czy tak tylko mi sie wydaje? cudak śliczny!!!! Quote
Ewanka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Śmiesznie wygląda bez ubranka ;) ... na szczęscie czuje się już lepiej. Quote
agada Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Czy on tam naszej zamojskiej Meliski nie próbuje czasem podrywać :cool3::lol: Quote
Murka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ogonek faktycznie jakby na końcu złamany był i się zrósł :roll: Ta jego długość mnie zastanawiała, bo to takie ni naturalne ni obcięte. A Meliskę faktcznie Bambo polubił :cool3: Tylko ona się mu trochę odgryza jak próbuje przy niej coś majstrować :diabloti: Quote
zerduszko Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Murka napisał(a):Ogonek faktycznie jakby na końcu złamany był i się zrósł :roll: Ta jego długość mnie zastanawiała, bo to takie ni naturalne ni obcięte. Mój tymczasik ma taki sam, może takie się urodziły? I noski takie same... kocham takie czarne :loveu: Quote
Energy Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Murka napisał(a):Ogonek faktycznie jakby na końcu złamany był i się zrósł :roll: Ta jego długość mnie zastanawiała, bo to takie ni naturalne ni obcięte. A Meliskę faktcznie Bambo polubił :cool3: Tylko ona się mu trochę odgryza jak próbuje przy niej coś majstrować :diabloti: Najważniejsze, że go nie boli ani nic się z tym ogonkiem nie dzieje:pChoć wygląda rzeczywiście dziwnie. Bo długość to tak jakby 2/3 ale to załamanie? Meliska z ząbkami do Bambo:cool3:troszkę wyrozumiałości proszę:diabloti: Quote
furciaczek Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Przyszly pieniazki od Kasiatatry ) Dziekujemy:loveu: Wieczorem wstawie rozliczenie pelne zeby byla jasnosc ile zostalo nam po oplaceniu hoteliku i transportu:p Quote
furciaczek Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jutro ruszamy z ogloszeniami, dom sie sam nie znajdzie. Ktos chetny do pomocy??:diabloti: Quote
rita60 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 furciaczek napisał(a):Jutro ruszamy z ogloszeniami, dom sie sam nie znajdzie. Ktos chetny do pomocy??:diabloti: Nie dam rady do konca tygodnia,najwczesniej w poniedziałek:roll:jak nie bedzie chetnych,to sie wezme za Bambiego. Quote
Energy Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 No właśnie nie mamy:cool3: Bambo pięknoto kto mógłby coś cudnego o Tobie napisać??? Quote
Recommended Posts