Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A z tego wszystkie nie wiem czy wspominalysmy z Energy ze jest zainteresowany domek?
Dostalam dzisiaj wypelniona ankiete przed adopcyjna, wszystko wyglada ok tylko tam jest piesek i kot wiec trzeba go bedzie sprawdzic na koty u Murki.

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja tez zapomnialam pisac.
Domek w zach-pomorskim, ale to dopiero 2 wymienione maile, jeszcze trzeba porozmawiac chwilke telefonicznie, zrobic wizyte przedadopcyjna itd
I najwazniejsze poznac troszke chlopaka zeby wiedziec czy nadaje sie do proponowanych warunkow. Jutro mamy szanse na transport za naprawde niewielkie pieniazki biorac pod uwage odleglosc wiec nie bedziemy czekac na rezultaty rozmow. W najgorszym wypadku bedzie chlopak za jakis czas znowu podrozowal ;)

Posted

furciaczek napisał(a):
A z tego wszystkie nie wiem czy wspominalysmy z Energy ze jest zainteresowany domek?

Nie pisałaś! :diabloti: kciuki trzymam nieustannie! :thumbs:

Posted

Awit napisał(a):
A zdjęcia po fryzjerze będą.....
Trzymam kciuki za domek

A na pewno będą, tylko jeszcze nie wiadomo kiedy;)

Potrzebna będzie osoba z Połczyna-zdroju:crazyeye:rany kto tam w okolicach mieszka???

Posted

No coś podobnego:crazyeye:jakie chłopak ma powodzenie:lol:
Podobno w schronisku jest taki sam prawie psiak jak Bambo od kilku dni...
Może oba by miały szanse. Napiszę dzisiaj prośbę do Hania456 o zdjęcia:p

Posted

oo! i bardzo dobrze! Ty masz nosa Energy... ja to nawet myślałam, że jakby te 2 domki pomyślnie przeszły kwalifikacje to może i dla Gabrysia z mojego podpisu miejsce się znalazło (chociaż tu nie wiadomo - DT w którym jest ma BAAArdzo wysokie wymagania hihihi...)

Posted

Przed chwilą rozmawiałam z Hanią, jutro wyśle mi zdjęcia tego drugiego psiaczka:lol:

No tak Gabryś to ma wyjątkowo wymagające dt, zresztą w nim zakochane:evil_lol:
Mam nadzieję, że jeszcze się domki pojawią to i Gabryś się może załapie:lol:

Posted

słuchajcie trzeba zbierac wszystkie podobne do Bambo , wiek, charakter, stosunek do psow/dzieci/kotow i jesli bedzie duzy odziew na ogloszenia to proponowac wszystkie od razu np mailem razem z ankietą przedadopcyjna...miałam taką sytuacje z kudłoatą sunią Majką ze odzew był wielki i proponowałam inne psiaki w jej typie i przy okazji i Maja znalazła zajefajny dom i Oren dzikus kudłaty też trafił do wspaniałego domku:-)

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja tu jestem :diabloti:

Jambi musimy zacząć rozmawiać szyfrem:diabloti:

Sacred PIRANHA dlatego od razu zadzwoniłam do Hani z prośbą. Podobno są takie same:p.
No dobra jak Zerduszko odda tymczasa to też podobny:lol:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
słuchajcie trzeba zbierac wszystkie podobne do Bambo , wiek, charakter, stosunek do psow/dzieci/kotow i jesli bedzie duzy odziew na ogloszenia to proponowac wszystkie od razu np mailem razem z ankietą przedadopcyjna...miałam taką sytuacje z kudłoatą sunią Majką ze odzew był wielki i proponowałam inne psiaki w jej typie i przy okazji i Maja znalazła zajefajny dom i Oren dzikus kudłaty też trafił do wspaniałego domku:-)

no i to jest doskonały pomysł! to się chyba nazywa prawo serii... nieco zmodyfikowane ale dające szansę :)

zerduszko napisał(a):
Ja tu jestem :diabloti:

to bardzo dobrze :p, widzisz jak walczymy o Gabrysia :evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']
Matko na niebie, jakbym widziała swojego Saszkę tylko bardziej skudłaconego.
Finansowo u mnie nieciekawie :-(, ale i tak wyskrobię 10,- stałe na tego psiaka. Tyle mogę na tearz.

Posted

marysia55 napisał(a):
Matko na niebie, jakbym widziała swojego Saszkę tylko bardziej skudłaconego.
Finansowo u mnie nieciekawie :-(, ale i tak wyskrobię 10,- stałe na tego psiaka. Tyle mogę na tearz.

Marysiu bardzo mocno Ci dziękuję:loveu:

Posted

deklaracje stałe:
Energy - 20zł
sacred PIRANHA - 10zł
sonia71 - 10zł
as_ko - 5zł (za 3 mies)
bico - 10zł
Equus - 10zł
ona03 - 10zł ( za 3 mies)
GPoo... - 30zł
jambi- 15zl
Kasiatatry-10zl
Marysia55 - 10zł
Awit - 5zł
Razem: 145 zł

deklaracje jednorazowe:
bico- 50zł
malawaszka - 20zł
Energy/madcat1981 - 160zł
Equus - 50zł
GPoo... (no zapomniałam no hihhi) - 50zł (skarbonka pudlowa)
smyku -50zl
Kasiatatry 30zl
furciaczek- 50zl
Leni- 100zl (skarpeta kudlaczy)
GPoo...110zl (na transport skarpeta pudlowa)
AgusiaP-??
Ludwa- ??
Minia7- 10zl

Razem: 680zł

sprawdzcie mnie...

Posted

możecie sie zrzucać ale ja pisze na lapku który lezy wysoko na szafce że na palcach musze stac żeby coś widzieć i mam na rękach Emi bo daje czadu...z kalkulatorem i tak nie dam rady więc sobie go dajcie komuś innemu o, wy podłe wy!!!!!!!!