furciaczek Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 A z tego wszystkie nie wiem czy wspominalysmy z Energy ze jest zainteresowany domek? Dostalam dzisiaj wypelniona ankiete przed adopcyjna, wszystko wyglada ok tylko tam jest piesek i kot wiec trzeba go bedzie sprawdzic na koty u Murki. Quote
zerduszko Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 A gdzie ten domek? Żeby chłopaka na darmo nie wozic :) Quote
Energy Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ja nie pisałam:cool3:, tak się denerwowałam czy uda się go wyjąć, że zapomniałam napisać:evil_lol: Quote
furciaczek Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 No ja tez zapomnialam pisac. Domek w zach-pomorskim, ale to dopiero 2 wymienione maile, jeszcze trzeba porozmawiac chwilke telefonicznie, zrobic wizyte przedadopcyjna itd I najwazniejsze poznac troszke chlopaka zeby wiedziec czy nadaje sie do proponowanych warunkow. Jutro mamy szanse na transport za naprawde niewielkie pieniazki biorac pod uwage odleglosc wiec nie bedziemy czekac na rezultaty rozmow. W najgorszym wypadku bedzie chlopak za jakis czas znowu podrozowal ;) Quote
jambi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 furciaczek napisał(a):A z tego wszystkie nie wiem czy wspominalysmy z Energy ze jest zainteresowany domek? Nie pisałaś! :diabloti: kciuki trzymam nieustannie! :thumbs: Quote
Awit Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 A zdjęcia po fryzjerze będą..... Trzymam kciuki za domek Quote
Energy Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Awit napisał(a):A zdjęcia po fryzjerze będą..... Trzymam kciuki za domek A na pewno będą, tylko jeszcze nie wiadomo kiedy;) Potrzebna będzie osoba z Połczyna-zdroju:crazyeye:rany kto tam w okolicach mieszka??? Quote
furciaczek Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Zglosil sie nastepny domek:loveu::evil_lol: Zobaczymy czy sie nie przestrasza naszych wymagan i procedur adopcyjnych:diabloti: Quote
jambi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 jak się przestrasza to znaczy że niegodni sa i niech spadają na drzewo ale prosze proszę, jakiż wysyp domków nastąpił... Quote
Energy Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 No coś podobnego:crazyeye:jakie chłopak ma powodzenie:lol: Podobno w schronisku jest taki sam prawie psiak jak Bambo od kilku dni... Może oba by miały szanse. Napiszę dzisiaj prośbę do Hania456 o zdjęcia:p Quote
jambi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 oo! i bardzo dobrze! Ty masz nosa Energy... ja to nawet myślałam, że jakby te 2 domki pomyślnie przeszły kwalifikacje to może i dla Gabrysia z mojego podpisu miejsce się znalazło (chociaż tu nie wiadomo - DT w którym jest ma BAAArdzo wysokie wymagania hihihi...) Quote
Energy Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Przed chwilą rozmawiałam z Hanią, jutro wyśle mi zdjęcia tego drugiego psiaczka:lol: No tak Gabryś to ma wyjątkowo wymagające dt, zresztą w nim zakochane:evil_lol: Mam nadzieję, że jeszcze się domki pojawią to i Gabryś się może załapie:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 słuchajcie trzeba zbierac wszystkie podobne do Bambo , wiek, charakter, stosunek do psow/dzieci/kotow i jesli bedzie duzy odziew na ogloszenia to proponowac wszystkie od razu np mailem razem z ankietą przedadopcyjna...miałam taką sytuacje z kudłoatą sunią Majką ze odzew był wielki i proponowałam inne psiaki w jej typie i przy okazji i Maja znalazła zajefajny dom i Oren dzikus kudłaty też trafił do wspaniałego domku:-) Quote
Energy Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 zerduszko napisał(a):Ja tu jestem :diabloti: Jambi musimy zacząć rozmawiać szyfrem:diabloti: Sacred PIRANHA dlatego od razu zadzwoniłam do Hani z prośbą. Podobno są takie same:p. No dobra jak Zerduszko odda tymczasa to też podobny:lol: Quote
jambi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):słuchajcie trzeba zbierac wszystkie podobne do Bambo , wiek, charakter, stosunek do psow/dzieci/kotow i jesli bedzie duzy odziew na ogloszenia to proponowac wszystkie od razu np mailem razem z ankietą przedadopcyjna...miałam taką sytuacje z kudłoatą sunią Majką ze odzew był wielki i proponowałam inne psiaki w jej typie i przy okazji i Maja znalazła zajefajny dom i Oren dzikus kudłaty też trafił do wspaniałego domku:-) no i to jest doskonały pomysł! to się chyba nazywa prawo serii... nieco zmodyfikowane ale dające szansę :) zerduszko napisał(a):Ja tu jestem :diabloti: to bardzo dobrze :p, widzisz jak walczymy o Gabrysia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 furciaczek napisał(a):Zglosil sie nastepny domek:loveu::evil_lol: Zobaczymy czy sie nie przestrasza naszych wymagan i procedur adopcyjnych:diabloti: haaa zaciskam :kciuki: Quote
marysia55 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Energy'] Matko na niebie, jakbym widziała swojego Saszkę tylko bardziej skudłaconego. Finansowo u mnie nieciekawie :-(, ale i tak wyskrobię 10,- stałe na tego psiaka. Tyle mogę na tearz. Quote
sonia71 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 buziaki Bambo ,moja deklaracja pójdzie we wtorek :) Quote
Energy Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 marysia55 napisał(a):Matko na niebie, jakbym widziała swojego Saszkę tylko bardziej skudłaconego. Finansowo u mnie nieciekawie :-(, ale i tak wyskrobię 10,- stałe na tego psiaka. Tyle mogę na tearz. Marysiu bardzo mocno Ci dziękuję:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 deklaracje stałe: Energy - 20zł sacred PIRANHA - 10zł sonia71 - 10zł as_ko - 5zł (za 3 mies) bico - 10zł Equus - 10zł ona03 - 10zł ( za 3 mies) GPoo... - 30zł jambi- 15zl Kasiatatry-10zl Marysia55 - 10zł Awit - 5zł Razem: 145 zł deklaracje jednorazowe: bico- 50zł malawaszka - 20zł Energy/madcat1981 - 160zł Equus - 50zł GPoo... (no zapomniałam no hihhi) - 50zł (skarbonka pudlowa) smyku -50zl Kasiatatry 30zl furciaczek- 50zl Leni- 100zl (skarpeta kudlaczy) GPoo...110zl (na transport skarpeta pudlowa) AgusiaP-?? Ludwa- ?? Minia7- 10zl Razem: 680zł sprawdzcie mnie... Quote
furciaczek Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Energy napisał(a):mnie wychodzi 145... To co, zrzutka na kalkulator??:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 możecie sie zrzucać ale ja pisze na lapku który lezy wysoko na szafce że na palcach musze stac żeby coś widzieć i mam na rękach Emi bo daje czadu...z kalkulatorem i tak nie dam rady więc sobie go dajcie komuś innemu o, wy podłe wy!!!!!!!! Quote
Recommended Posts