al'akir Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 już znalazłam kogoś !:multi::multi::multi: w sumie to dzięki Energy :loveu: Quote
Energy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):już znalazłam kogoś !:multi::multi::multi: w sumie to dzięki Energy :loveu: Udało się, będzie wizyta:lol: Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 agada napisał(a):Chwila to jest szansa na dom dla czarnula? tak:loveu::multi: Quote
karolciasz28 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 O zaciskam kciuki! A właśnie się miałam brać za ogłoszenia. ;-) Quote
agada Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 To szybko dawać znać, bo ja jeszcze swoich deklaracji nie zdążyłam przesłać, a mamy b. potrzebującego psiaka, wrócił z adopcji... Quote
Energy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 agada napisał(a):To szybko dawać znać, bo ja jeszcze swoich deklaracji nie zdążyłam przesłać, a mamy b. potrzebującego psiaka, wrócił z adopcji... No tak szybko to nie będzie więc raczej przelej:roll: Przecież to nie będzie z dnia na dzień nawet jak domek okaże się dobry. Jeśli rzeczywiście udałoby się tak szybko Bambo trafić do domu, to mam nadzieję, że wszyscy się zgodzą, aby deklaracje przeszły na innego pudlowatego. Oczywiście jeśli zgodzłaby się Murka oraz furciaczek i sacred PIRANHA. Ale ja uwierzę dopiero jak Bambo tam trafi;) Quote
furciaczek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Super wiesci! Trzymam kciuki. Po 16 bede rozmawiac z innym zainteresowanym domkiem, jak cos to bede podsylac innego pudliszona albo podam namiary do Was :) Wybaczcie ze taka nieobecna jestem ale tylko chwilowo mam czas do neta doskoczyc i na wszystkie psowate czasu nie starcza... Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 furciaczek napisał(a):Super wiesci! Trzymam kciuki. Po 16 bede rozmawiac z innym zainteresowanym domkiem, jak cos to bede podsylac innego pudliszona albo podam namiary do Was :) Wybaczcie ze taka nieobecna jestem ale tylko chwilowo mam czas do neta doskoczyc i na wszystkie psowate czasu nie starcza... a w tym domku , są inne psy / dzieci ? Doświadczenie mają z psami , chęć pracy ? Pytam, bo został biedny Murzyn z problemami z zachowaniem :( - może jego podrzucimy . Quote
furciaczek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Podaj mi linka do jego watku, poczytam i popytam. Quote
Energy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 furciaczek napisał(a):Podaj mi linka do jego watku, poczytam i popytam. Murzyn nie ma swojego wątku, jest na pudlach w potrzebie. Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='furciaczek']Podaj mi linka do jego watku, poczytam i popytam. Murzyn nie ma wątku, na pudlach w potrzebie, psiak nr 13 , opis jest niezgodny z rzeczywistością (jeszcze nie zmieniłam) . Wyjaśnienie napisałam tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/177924-Pudelki-i-pudelkowate-w-potrzebie.?p=14796045&viewfull=1#post14796045 Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 wizyty przed adopcyjna odbędzie się jutro - trzymajcie kciuki ! :) Quote
Murka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ja też trzymam kciuki za wizytę! Zrobiłam parę fotek, ale takich NIEogłoszeniowych.. bo mi TZ wybył w trasę pieskową i nie mialam z kim zdjęć porządnych zrobić. Więc na razie tylko takie, oby takie do ogłoszeń nie były potrzebne :) W kupie raźniej :) Czasem robi się tłoczno :razz: Bambo jest bardzo łagodny wobec psów, zupełnie na nie reaguje, na razie też jakoś specjalnie nie chce się z nimi bawić, woli towarzystwo człowieka :) Nie jest też jakimś strasznym żywiołem, już chyba trochę się nacieszył przestrzenią po spędzeniu prawie roku w boksie schroniskowym. Ogólnie jest grzecznym psiakiem. Tylko wpadki koopowe się mu w boksie zdarzają, ale to normalna sprawa. Coś czasem potrząsa uszami i jedno uszko ma jakby lekko udchylone, ale zaglądałam do nich i nic tam nie widzę, są czyste. Tylko parę strupków :roll: Quote
malawaszka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 z uszkami to może być tylko :hmmmm: nie wiem jak to napisać - długo był zakołtuniony i teraz wreszcie ucholce są wolne i chłopak musi przywyknąć, że nie wiszą ciężko - mam nadzieję, że to tylko taka sprawa :) Quote
zerduszko Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ale kochany nochal :) Alez ten ogon ma Gabrysiowy :crazyeye: Quote
rita60 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 GPooLCLD napisał(a):wizyty przed adopcyjna odbędzie się jutro - trzymajcie kciuki ! :) TRZYMAM MOCNO:thumbs::thumbs: Quote
Energy Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 rita60 napisał(a):TRZYMAM MOCNO:thumbs::thumbs: I ja trzymam:thumbs: Cudne zdjęcia :lol: Quote
Evelka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kurczę, wczoraj umówiłam się z potencjalnym domkiem na wizytę dziś między 15 a 16, miałam się jeszcze dziś dokładnie kontaktować... I ok.40 min.temu próbowałam się dodzwonić, żeby powiedzieć, że będziemy z TŻ'tem ok.15.10... Nikt nie odbierał. Wysłałam sms'a z godziną wizyty i prośbą o kontakt, nikt nie odpisał ani nic... Teraz próbowałam dzwonić jeszcze raz, ale dalej nikt nie odbiera...:/ Nie wiem co robić? Quote
Evelka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Próbowaliśmy zadzwonić z innego numeru, ale też nie odbiera...:niewiem: Może robi coś ważnego, albo coś, że nie może odebrać...:confused: Nic, na razie będziemy czekać. I tak będziemy w pobliżu, więc mam nadzieję, że się uda:) Quote
Energy Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mam nadzieję, że to tylko jakiś problem z telefonem :roll: Quote
marysia55 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Niebieska713 napisał(a):Moze domek sie rozmyslil...???? mam nadzieję, że NIE, ale gdyby faktycznie (tfu,tfu) tak było to przecież kurcze to są dorośli ludzie. Nie chowa się głowy w piasek tylko po prostu mówi się wprost. Wiadomo, że nie takiej informacji oczekujemy, ale to lepsze niż złudna nadzieja. Mnie kiedyś tez walnęła klawiatura w telefonie i ponad tydzień byłam bez, bo leżał sobie na serwisie. Czekamy dalej na informację z wizyty :-) Quote
Energy Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Dzwoniła przed chwilą do mnie Evelka, że pani się odezwała, nie miała ze sobą telefonu. Evelka właśnie wychodzi na wizytę, kciuki potrzebne:lol: Quote
Recommended Posts