Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mialam cos pisac i zapomnialam....aha przyszly nowe wplaty na konto, wieczorkiem po ostatnim ksiegowaniu zaktualizuje na watku.
Transport sie szykuje powoli tak wiec kciuki zaciskac za powodzenie akcji!!

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Transport sie szykuje

rozumiem, ze to oznacza, iż decyzja odnośnie wyciągnięcia Bambo została podjęta
W takim razie wpłaciłam jednorazową kwotę 50 zł za maj plus 10zł za następny miesiąć pobytu w hotelu,
Jutro powinno dojść!

Posted

[URLusun="http://www.dogomania.pl/threads/185557-Murzynek-BAMBO-jest-szansa-dla-psiaka-na-hotel-potrzebna-ka%C5%BCda-pomoc%21%21%21%21%21"][IMG]http://images38.fotosik.pl/291/8063cabc716488f9.jpg[usun/IMG]

jeżeli chodzi o banerek Bambo , to wklejam kod - trzeba usunąć , tylko te dwa "usun"

Posted

jambi_ napisał(a):
Nieee :shake:

Albo ja taka zakrecona ze myslalam ze wyslalam a nie wyslalam albo cos sie popsulo....

1. klikamy na banerek i zaznaczamy- kopiuj adres obrazka
2. klikamy w ustawienia->edytuj sygnature-> tam w polu tekstowym zaznaczamy ikonke wstaw obrazek (lub po prostu opcja wklej)
3. zatwierdzamy

Zeby podlinkowac banerek trzeba skopiowac adres watku, potem wejsc w ustawienia-edycje sygnatury- zaznaczyc/podswietlic obrazek- kliknac w ikonke wstaw link tam wkleic adres watku i zatwierdzic.

:)

Posted

[quote name='GPooLCLD'][URLusun="http://www.dogomania.pl/threads/185557-Murzynek-BAMBO-jest-szansa-dla-psiaka-na-hotel-potrzebna-ka%C5%BCda-pomoc%21%21%21%21%21"][IMG]http://images38.fotosik.pl/291/8063cabc716488f9.jpg[usun/IMG]

jeżeli chodzi o banerek Bambo , to wklejam kod - trzeba usunąć , tylko te dwa "usun"

Noo a ja tu z wykladem wyjezdzam:evil_lol::evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Albo ja taka zakrecona ze myslalam ze wyslalam a nie wyslalam albo cos sie popsulo....

1. klikamy na banerek i zaznaczamy- kopiuj adres obrazka
2. klikamy w ustawienia->edytuj sygnature-> tam w polu tekstowym zaznaczamy ikonke wstaw obrazek (lub po prostu opcja wklej)
3. zatwierdzamy

Zeby podlinkowac banerek trzeba skopiowac adres watku, potem wejsc w ustawienia-edycje sygnatury- zaznaczyc/podswietlic obrazek- kliknac w ikonke wstaw link tam wkleic adres watku i zatwierdzic.

:)

:lying: eee... wiesz Ty co? za móndre to dla mnie...:niewiem: wole chyba tak jak napisała G-cośtam-cośtam :grins:
zaraz spróbuje...

Posted

furciaczek napisał(a):
Noo a ja tu z wykladem wyjezdzam:evil_lol::evil_lol:

wykład super - sama bym lepiej nie napisała :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

tylko , że ten już był podlinkowany , znaczy Bambuszka banerek:diabloti:

Posted

[quote name='jambi_']:lying: eee... wiesz Ty co? za móndre to dla mnie...:niewiem: wole chyba tak jak napisała G-cośtam-cośtam :grins:
zaraz spróbuje...

już wiem , jakiego nicka , będę mieć w przyszłości - jak admin zaglądnie na wątek zmiany:multi::multi::multi:

Posted

furciaczek napisał(a):
Napewno latwiej bedzie zapamietac G- costam -costam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tylko po co ja się w takim razie tego z pół roku uczyłam:diabloti::evil_lol:

BAMBO PROSI, BARDZO ŁADNIE PROSI...

Posted

Energy napisał(a):
Tylko po co ja się w takim razie tego z pół roku uczyłam:diabloti::evil_lol:

BAMBO PROSI, BARDZO ŁADNIE PROSI...

Bedziesz swiecic przykladem i tlumaczyc w razie gdy ktos nie bedzie wiedzial ze G-costam-costam to G....(no ten prawidlowy nik):evil_lol:

A wlasciwie G.... co oznacza ten tajemniczy nik?? Moze tak latwiej zapamietam:evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Bedziesz swiecic przykladem i tlumaczyc w razie gdy ktos nie bedzie wiedzial ze G-costam-costam to G....(no ten prawidlowy nik):evil_lol:

A wlasciwie G.... co oznacza ten tajemniczy nik?? Moze tak latwiej zapamietam:evil_lol:

no i właśnie:diabloti:
najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to , że to kompletnie nic nie znaczy :ylsuper:

Energy masz zdjęcie Bambo po strzyżeniu ?

Posted

deklaracje stałe:
Energy - 20zł
sacred PIRANHA - 10zł
sonia71 - 10zł
as_ko - 5zł (za 3 mies)
bico - 10zł
Equus - 10zł
ona03 - 10zł ( za 3 mies)
GPoo... - 30zł
jambi- 15zl

deklaracje jednorazowe:
bico- 50zł
malawaszka - 20zł
Energy/madcat1981 - 160zł
Equus - 50zł
GPoo... (no zapomniałam no hihhi) - 50zł (skarbonka pudlowa)
smyku -50zl
furciaczek- 50zl
Leni- 100zl (skarpeta kudlaczy)
GPoo...110zl (na transport skarpeta pudlowa)
AgusiaP-??
Ludwa- ??
Minia7- 10zl

Zatwierdze i sprawdze czy nie pomieszalam ;)

Chyba jest ok..jak cos sie nie zgadza krzyczec! (ksiegowa to ze mnie kiepska raczej:evil_lol:)