admirabilis6 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Isadora7']Wykształcenie to tylko papier, nie daje ogłady, kultury, wychowania. Niestety można być chamem z cenzusem jak i cieciem z klasą. Dla mnie nie jest argumentem "i to zrobiłą wykształcona osoba". [B]Dobrego piekło nie zepsuje, a złego niebo nie naprawi. Masz rację ale trzeba jakoś odsiewać "ziarno od plewu". Tym ziarnem przeciez, z założenia, maja być nauczyciele, właśnie. Wiem, że mozna tez powiedzieć, że patologie spotyka się w każdym srodowisku. Ale jesli coś takiego wystąpiło to moim zdaniem, trzeba uczelniom też to pokazać palcem. Quote
Isiak Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Zrobię bazarek, ale to tak niewiele... :( A pismo jest świetne, dobra robota. Quote
Divi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Było juz dziś pisane o szkrabach i Aresie, Ares pomału przekonuje się do ludzi , brzdące gotowe do domów TS i DT :) Quote
Isadora7 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Isiak']Zrobię bazarek, ale to tak niewiele... :( A pismo jest świetne, dobra robota. Każda pomoc jest cenna. Aresik się przypomina Quote
Divi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Piękny ten Rudzielec ehh co za babsztyl. Porobie mu ogłoszenia tylko prosze o jakiś tekst bo ja to nie za bardzo się nadaje do tego. Quote
Puma1984 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 http://www.wykop.pl/link/264311/pani-pedagod-zaglodzila-psy Quote
Divi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja nie mogę tego wykopu czytać bo się tylko denerwuje. Moim zdaniem bez sesnu było tam pisać . Quote
anado Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 calym sercem jestem z Wami,niestety jestem w ogromnym dolku i nie moge pomoc finansowo:( Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 MAm nadzieje, ze podacie nam link do ogladania informaacji w TVS o 16.45..weszlam na strone ale niew iem nawet jak mam szukac..zreszta informacje sa na zywo... Quote
caelestis Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Divi napisał(a):Było juz dziś pisane o szkrabach i Aresie, Ares pomału przekonuje się do ludzi , brzdące gotowe do domów TS i DT :) Wiem, że było już dzisiaj mówione. Śledzę wątek na bieżąco, ale może ktoś go w między czasie odwiedził... Może trzeba założyć Aresowi osobny wątek? Quote
Isadora7 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 caelestis napisał(a):Wiem, że było już dzisiaj mówione. Śledzę wątek na bieżąco, ale może ktoś go w między czasie odwiedził... Może trzeba założyć Aresowi osobny wątek? To byłoby chyba nawet niezłe, chłopak ginie w tłumie postów. Quote
caelestis Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Też tak właśnie pomyślałam. Ja bym mogła to zrobić, ale ktoś by musiał na bieżąco podawać fakty na temat Aresa Quote
BajkaB Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Moi Kochani jestem,ale tylko na moment.Napisze wszystko i wstawie zdjęcia późnym wieczorkiem.Redaktor oprócz reportazu zaprosił mnie na 17 30 do studia.Dodatkowo będzie program z moim udziałem o okrucieństwie wobec zwierzat,o przypadkach znecania się i o uczeniu szacunku wobec naszych mniejszych braci. Zabieram moją Bajkę i naszego Felka bez oczu.Program chyba będzie emitowany ok 18-18,10.Chętnych zapraszam do oglądania. A o Aresku i reszcie potem Quote
Kirke69 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Po przeczytaniu tego wątku, jestem przybita jak większość z was :placz: Trzymam kciuki za szczeniorki i Aresika Mam nadzieję że publiczne nagłośnienie spraw takich jak ta i kara dla oprawców, będzie ostrzeżeniem dla kolejnych katów zwierząt. Może choć przez chwilę ktoś użyje mózgu i w obawie przed karą nie zada cierpienia zwierzęciu. Podziwiam osoby które tak bardzo zaangażowały się w tą sprawę i w wiele innych i wielkie pokłony w ich stronę Quote
kosu32 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='BajkaB']Moi Kochani jestem,ale tylko na moment.Napisze wszystko i wstawie zdjęcia późnym wieczorkiem.Redaktor oprócz reportazu zaprosił mnie na 17 30 do studia.Dodatkowo będzie program z moim udziałem o okrucieństwie wobec zwierzat,o przypadkach znecania się i o uczeniu szacunku wobec naszych mniejszych braci. Zabieram moją Bajkę i naszego Felka bez oczu.Program chyba będzie emitowany ok 18-18,10.Chętnych zapraszam do oglądania. A o Aresku i reszcie potem Dziewczyny Zamieszczajcie później na forum linki do reportaży, spotów itd - generalnie do wszystkiego co związane jest z nagłośnieniem tej sprawy w mediach (możej najlepiej edytując pierwszy post wątku). Sprawą interesuje się wiele osób a nie każdy ma czas by w całości poświęcić go na przeglądaniu wątku na Dogo-to będzie duże ułatwienie. Quote
BajkaB Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Dzwoniłą do mnie kolezanka -Gonia P i mówiła ze program juz był wyemitowany pierwszy raz,przed chwilka Quote
sonikowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 BajkaB napisał(a):Dzwoniłą do mnie kolezanka -Gonia P i mówiła ze program juz był wyemitowany pierwszy raz,przed chwilka A ja jakiś osioł czy co, nie moge znależc na ich stronie ptrogramow w internecie... Czy ktoś może podać link? Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 BajkaB napisał(a):Dzwoniłą do mnie kolezanka -Gonia P i mówiła ze program juz był wyemitowany pierwszy raz,przed chwilka OJ..no to czekamy na link do reportazu..bardzo czekamy...... Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='GoniaP']http://www.tvs.pl/ NO ten link to mam od dawna..ale gdzie szukac tego reportazu..tzn jak???? Quote
sonikowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Przepraszam za niedomyslnosc, ale gdzie na tej stronie szukac reportazu? Quote
obraczus87 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Kobieto znikaj stąd jak najszybciej. Chciała nakarmic psy??? Ha ha ha !!! Bardzo śmieszne. czy widziałaś zdjęcia biednej zamordowanej suni?????? Czy ogladałas film z ostatnich chwil jej życia??????? jesli Ją znassz, znasz ta kobiete, która zabiła sunie, to znaczy że Ty również patrzyłas na jej barbarzyństwo! sama w tym uczestniczyłaś. Żal mi Ciebie, naprawdę!!! Stan w jakim była Nelli był spowodowany długotrwałym głodzeniem......... Quote
Recommended Posts