Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Małgosiu witamy serdecznie na dogomanii! Dziękujemy za pierwszą relację z pierwszych chwil Pirata w Pani domu oraz przede wszystkim za wielkie serce, które odmieniło życie tego biedaka, choć słowo "dziękuję" to zdecydowanie za mało. Wszyscy tutaj trzymamy kciuki za Pirata oraz myślami i sercami jesteśmy z Wami!

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Serduszka nasze sa przy was :loveu::bye::iloveyou::iloveyou::Cool!::Cool!:!! Z calego serca dzieku:loveu::loveu:jemu p Malgosiu za nowe zycie Piracikowe !Aby smutek nigdy u was nie goscil ....tylko chwile radosne i spokojnosci wielkiej pelne P Malgoniu :loveu::loveu:Wszyst[COLOR=Blue]ki[COLOR=Indigo]ego [COLOR=Orange][FONT=Arial Black]Cud:loveu:[COLOR=DarkGreen]own[COLOR=Lime]eg[COLOR=Magenta]ooo postokroc!!! :Rose::Dog_run::Dog_run::thumbs::thumbs:za wspolne spacerki , za wspolne zycie moooocnooooooo trzymamay[/FONT][/FONT]

Posted

Małgosiu, jutro wyślę Ci książeczki zdrowia Faro i umowę. Wyobraź sobie, że Dora jest już w nowym domu - zamieszkała niedaleko mnie. :lol:

Supergoga, Tobie również wyślę jutro umowę. ;)

Posted

życzę pani Małgosi i Faro wielu pięknych wspólnych lat!Jego oczy były już ciekawe a nie smutne!SUPER.Teraz trzymam kciuki za Gralla,może też będzie miał takie szczęście?:o)

Posted

Chyba Pirat zaczyna sie troche rozkrecac, wprawdzie na razie ma swoje towarzystwo a my sie nie narzucamy. Mam nadzieje, ze kiedys zaprosi nas na swoja imprezke. Dzisiaj jak dawalam mu sniadanko zauwazylam, ze chyba robil jakas imprezke. Towarzystwo chyba balowalo do upadlego bo jeden misiek nie wrocil do domku, padl na ogrodku. A tak wogole to Pirat jest bardzo ostrozny, ale apetyt mu dopisuje. Raz zjadl przy mnie kawalek surowgo mieska, ale nie z reki. Kawa / siostrzyczka przyrodnia Pirata / zawsze sprawdza czy cos nie zostalo dla niej w jego misce, ale "niestety" zjada wszystko.

Posted

gosia44z napisał(a):
Na razie ich kontakty ograniczaja sie do wachania siebie nawzajem. A jak Kojot wybiegal sie ?

Tak, sobota to był również dzień Kojota ;) Pojechaliśmy do lasu na spacerek, pieszczotkom i radości nie było końca :lol:

Posted

anawa napisał(a):
Dwa buldożki, papuga i, zdaje się, dwa koty..........;)

Wow to Piracik ma tlumy towarzystwa :):)jestem ciekawa co mowi na papuge?? i tak wogole jak mu sie wszyscy podobaja :):)

Posted

Nasz kochany Pirat. Cały czas go pamiętam, jak przyjechał do mnie i do hotelu w Poznaniu prosto a operacyjnego stołu. Kłąb psiego żalu i nieszczęścia. Pytałam sama siebie - za co go to spotkało. Kto to zrobił. Dlaczego? I czy mu się uda.
Tyle w nim było bólu.
Odwiedzaliśmy ile można, ale to za mało.
Wyjazd do Jamora - wniesiony do auta tak patrzył mi w oczy jakby pytał - co ze mną będzie, gdzie mnie wysyłasz. Co złego zrobiłem.
Może nie wiedział, że to kolejny etap do kresu jego bezdomności.

Mój kochany, skrzywdzony na \maksa Pirat - MA DOM.

Pani Małgosiu - nie umiem nawet wyrazić, jak bardzo dziękuję.
To że mało tu piszę wynika z tego właśnie faktu - nie potrafię tego nazwać, co teraz czuję.

DZIĘKUJEMY WSZYSCY.
Pirat - kocham cię, pamiętaj. Jesteś bezpieczny!

Posted

Prawda, że łzy wzruszenia cisną się do oczu?
A Pani Małgosia to cudowna, ciepła i cierpliwa osoba. Wiem, bo miałam przyjemność poznać. Z pewnością Faro przy niej znowu zechce żyć :lol: