Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Cieszę się Piratku z Twego szczęścia,a i dziewczynę masz niczego sobie..
Waldek

Posted

o jej doczekalismy sie Farusiowych zdjec. Farus jest taki zadowolony. Gosiu jak widze na zdjeciu psa i kota razem to zawsze zazdroszcze. Ja mam psiaka tez z dogo, ale moj Ogi to normalnie na koty ma uczulenie. A panna faktycznie niczego sobie. Zyczymy Wam duzo radosci i wszystkiego dobrego

Posted

:loveu::crazyeye::buzi::iloveyou:cudowne zycie , cudowne wiesci od przystojniaczkwej rodzinki:multi:dla wszystkich 4 lapciow cudownosci , kochani milosc bije na zdjateczkach , ta milosc , ktora dejecie Piraciowi:loveu::modla::iloveyou:szczescia dla calej paczki , radosci w kazdem dzioneczku sercem calem zyczymy!!Zdrowenka wszelkiego dla was i 4 lapenkow przecudownych:loveu::thumbs:

Posted

gosia44z napisał(a):
Przepraszam, dawno nic nie pisalam. Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu, ale u nas wszystko w porzadku. Farus ma sie dobrze. Ma nowa kolezanke Berte, ze schroniska w Lowiczu. Berta jest u nas od marca, ma podobno ponad 10 lat i od pieciu lat nie wychodziala z budy. Psiaki sie polubily i na szczescie zyja w zgodzie. Jedyny problem jaki mam z Farusiem to to, ze nie chce z nikim wyjsc na dwor. Zawsze czeka na mnie, nawet jak maz przyjdzie wczesniej z pracy to z nim nie wyjdzie, Boje sie, ze bedzie problem jak bedziemy chcieli gdzies wyjechac. Kiedys jak mnie nie bylo 2 dni to Faro w ogole nie chcial wyjsc z domu. Maz musial go ganiac po mieszkaniu a on biedny ze strachu posikiwal. Do ogrodka tez sam nie pojdzie, ze mna czasmi, ale na krotko. Najlepiej sie czuje w domu i uwielbia chodzic na spacery. Najszczesliwszy jest jak idziemy na spacer o 5 rano. Wtedy idzie bez smyczy i jest bardzo grzeczny. Wysle zdjecia do supergogi bo niestety nie umiem ich wstawic. Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie i zyczymy wszsytkim udanych wakacji.

To Ci się rodzinka powiększyła o kolejnego strachulca. ;) Mnie przybyła jedna, malutka i psotna panienka. :lol:

• 1 month later...
  • 4 months later...