AlinaS Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Odeszliśmy troszkę od tematu Pirata - co u niego? Quote
anawa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 AlinaS napisał(a):Odeszliśmy troszkę od tematu Pirata - co u niego? W sobotę jego wielki dzień i wtedy będzie pewnie więcej wiadomości :lol: Quote
hop! Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 anawa napisał(a):W sobotę jego wielki dzień i wtedy będzie pewnie więcej wiadomości :lol: Ja się już przygotowuję na ten "wielki dzień". Pani Małgosia również. Jamor, czy Pirat powiadomiony o naszym przyjeździe? ;) Quote
spajkus74 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Trzymamy wszyscy kciuki za Piracika :multi: Quote
Szarotka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Mam nadzieje, ze Pirat juz sie zaczal tez przygotowywac :):) Quote
Asior Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ale czemu tak skąpo.... coś więcej o domku prosimy!!!!!! Quote
Lilmo Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ja właśnie weszłam na wątek Pirata w celu "wyduszenia" z hop! jakiś informacji, ale widzę, że Asior też się dopytuje, więc w takim razie dołączam się do prośby o jakiekolwiek informacje o domu. Quote
hop! Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Pirat będzie się nazywał Faro i zamieszka w Wawrze w domu z ogrodem. Będzie miał towarzystwo psie (2 buldożki), kocie (3 koty) i ptasie (papuga). Więcej napisze p.Małgosia, która próbuje się zalogować na dogo. Proszę o cierpliwość. ;) Quote
idusiek Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 o laboga nie wierzę w to co czytam! :crazyeye: Piratos ma domek? Jak ja się cieszę ! Wraca mi wiara w ludzi w takich momentach ! Quote
snuszak Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ja nie wiem czy te koty się ucieszą jak teraz Pirat pała takim uczuciem do misiaków, żeby się to nie przeniosło na ciciki :eviltong: Quote
Lilmo Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 snuszkak napisał(a):ja nie wiem czy te koty się ucieszą jak teraz Pirat pała takim uczuciem do misiaków, żeby się to nie przeniosło na ciciki :eviltong: :mdleje: Nie strasz kobieto! :evil_lol: Dziękuję hop! za informacje. Bardzo cieszy mnie fakt, że jeżeli uda się p.Małgosi zalogować na dogo, to będziemy mieć na bieżąco wieści o Piracie :multi: Piratku jutro Twój wielki dzień! Trzymam kciuki! Quote
AlinaS Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Czekamy na finalizację i info już z nowego domu Quote
Szarotka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 idusiek napisał(a):o laboga nie wierzę w to co czytam! :crazyeye: Piratos ma domek? Jak ja się cieszę ! Wraca mi wiara w ludzi w takich momentach ! No idusiek mowilam, ze kazdy pies znajdzie swojego amatora, to mi nie wierzylas i teraz juz czas na Ogonka - wio do domka :):) Quote
supergoga Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 To ja tez nadal czekam - a jutro idę nabyć :popcorn::drinka: i całym domem będziemy :knajpa:. Pirat pakuj walizki - popros Jamora, to pomoże. Jamorku - czy kasa dotarła? Jak jutro Piraciu zmieni adres to resztę dopłacę i jak nie wysłałeś jeszcze rachunku to poczekaj, wtedy wyślesz za całą kwotę od razu. Quote
Saphira Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Pięknie, ze tak szybko doczekał się adopcji:multi: Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy pomogli w akcji:B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Ajula Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 hop! napisał(a):Pirat będzie się nazywał Faro ślicznie :loveu: Quote
Nadziejka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [FONT=Arial Black]Cudowny psiaku:loveu::loveu::loveu:za ciebie i za zycie nowe :thumbs:zeby sloneczko do ciebie zawitalo na zawsze:loveu::multi::multi:[/FONT] Quote
PaulinaT Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nie mogę... czasem jednak rzeczy niemożliwe stają się możliwe... :mdleje: I jak czekam na wiści by uroczyście wznieść lampkę z winem :drink1: Quote
__Lara Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 To dzisiaj ten wielki dzień dla Pirata! :loveu::loveu::loveu: czekamy na relację! Quote
spajkus74 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Czekamy na wiesci o Piraciku !!!!!!:multi: Quote
supergoga Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 No to juz możecie chyba otwierać flaszki. Ja specjalnie kupiłam piwo. Dzwoniła do mnie właśnie Hop - Pirat już w domu. Ma mały domeczek na ogrodzie, w którym od razu się zamelinował. Pani Małgosia ponoc już zakochana, spokojnie podeszła do sprawy i ten spokój, mam nadzieję, udzieli sie psiakowi. Z buldożkami i kotami - spokojnie. Szczegóły myślę opiszą Hop i Pani Małgosia. Wielkie, wielkie dzięki - za pomoc w uratowaniu Piratowego życia, za szukanie domu, i za ten dom. Nie wiem komu dziękować: Pani Małgosi za dom dla Pirata, Hop - za wyszukanie domu i pilotaz sprawy. Jamor, dzięki za hotel dla psiaka - napisz mi prosze ile mam za październik dopłacić. Żeby uregulować wszystko. Bardzo dziękuję. Wam wszystkim - za wpłaty, za pomoc, za zainteresowanie i za podtrzymywanie mnie gdy wątpiłam. Mam jeszcze środki, które wpłynęły na tego psiaka. Po rozmowie z Hop - jeśli się zgodzicie, zostaną jeszcze i jeśli będzie potrzebne wsparcie finansowe (np. trzeba jednak skonsultować tą krew w moczu bo znów jest) - to opłacimy jeszcze z tego. Zgadzacie się. I teraz - kciuki nadal - i czekamy na pierwsze wieści. Quote
spajkus74 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 :multi: To wspaniale wiesci , na takie wlasnie czekalismy !!!!!:loveu: Wszystkiego najlepszego kochany Piracie Quote
Recommended Posts