Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hop!']W sprawie domu - jak zapadną jakieś decyzje, to napiszę.

W sprawie zdrowia Pirata - może mogłaby pomóc marlenka? Zorganizowała leczenie Tuptusia - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/13019380-post474.html[/URL].[/quote]

Nie miałam czasu aby przeczytać cały wątek, ale widziałam Pirata u Jamora jak Tuptusia tam wiozłyśmy wtedy jeszcze nie wychodził z budy . Hop podałam Ci na PW kontakt do mnie żebyście mi wytłumaczyły o co dkładnie chodzi , ja oczywiście się skontaktuje z Jamorem co mu dolega.

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marlenka']Nie miałam czasu aby przeczytać cały wątek, ale widziałam Pirata u Jamora jak Tuptusia tam wiozłyśmy wtedy jeszcze nie wychodził z budy . Hop podałam Ci na PW kontakt do mnie żebyście mi wytłumaczyły o co dkładnie chodzi , ja oczywiście się skontaktuje z Jamorem co mu dolega.[/quote]

co mu dolega ? to trzeba poczytac. Na pewno nie ma nogi. od czasu do czasu dwie lub trzy krople krwi z prącia przed oddaniem moczu. moze USG prostaty, no chyba ze ktoras z kolezanek potrafi to zrobic ręcznie. u faceta podobno mozna:crazyeye:

Dzwiniła do mnie Pani w sprawie adopcji, ta o ktorej pisała Hop. Kobieta z rozmowy OK. Prosiłem aby zapoznała sie z wątkiem pirata, ewentualna wizyta zaplanowana u mnie na niedziele, ale jeszcze nie potwierdzona.

Posted

w południe odbieram tel. numer zastrzeżony. Słucham . " to ja , Pirat" , a skad Ty dzwonisz " z komórki, no znaczy sie z kojca" Co sie stało ? " Jamor, Ty sie znasz z tymi babkami z prokuratury, załatw mi uchylenie dozoru " Pirat, nie da sie zrobic takiego przekretu, przecież masz zarzuty. " Ale Misiek wszystko odszczeka , wycofuje swoje zeznania, przekonałem go ze nie warto zeznawać na przyjaciela"
No dobra, pogadam, ale ten artykuł jest z urzedu , nie na wniosek. " oj tam, powoła sie nowego biegłego który wyda nowa obdukcje do dni siedmiu"
No , zobaczymy

Posted

Czułem przez skórę, ze cos nie halo. Ze Misiek charakterny był w zeznaniach i wyłamywać sie zamiaru nie miał.
Jade ile fabryka dała, wpadam na podwórki, lece do boksów.
Oż cholera, to się narobiło. No ta, dobrowolnie wycofał sie z zeznań.

[IMG]http://img85.imageshack.us/img85/6268/dsc0046n.jpg[/IMG]

Posted

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: I kto by pomyślał... taki spokojny Piracik! Już po tej akcji z kradzieżą jedzenia wiedziałam, że niezłe ziółko z naszego Pirata :evil_lol:

Nie chciałabym zaszkodzić Piratowi, ale widzę, że kołnierzyk też ucierpiał... i zniknęła czerwona broszka :niewiem:

Posted

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Ja pierdziu , a myslałam że to Misiek wydłubał Piratowi oko :evil_lol:. Jamor zabierz Miśka od Pirata bo go całego zje

Posted

[quote name='marlenka']:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Ja pierdziu , a myslałam że to Misiek wydłubał Piratowi oko :evil_lol:. Jamor zabierz Miśka od Pirata bo go całego zje[/quote]

Będzie trzeba zrobić jakąś zbiórkę pluszaków dla Pirata :evil_lol:

Posted

[quote name='AlinaS']I co i dać je tej pluszakożernej bestii:evil_lol::evil_lol:[/quote]

No :oops: :lol: Mówcie co chcecie, ale ja się bardzo cieszę, że Pirat wykazuje co raz większe zainteresowanie otaczającym go światem, więc będę go bronić ( MISIU WYBACZ :placz: ) :diabloti:

Posted

[quote name='Lilmo']No :oops: :lol: Mówcie co chcecie, ale ja się bardzo cieszę, że Pirat wykazuje co raz większe zainteresowanie otaczającym go światem, więc będę go bronić ( MISIU WYBACZ :placz: ) :diabloti:[/quote]

Popieram Pirat sie rozkreca, wyraza swoje zainterasowanie swiatem pluszakow :):) odreagowuje swoje frustracje i zaczyna sie wypowiadac artystycznie :):)
Good news :):)

Posted

[quote name='snuszkak']to co już jutro wizyta u Pirata :razz:[/quote]
Prawdopodobnie tak. Wszystko zależy od tego, o której godzinie wróci jamor z zawodów. ;)

Posted

hop! - bardzo podoba mi się bannerek z Piratem który masz w podpisie, nie mogłam go znaleźć w wątku to sobie ukradłam, jeśli jest tylko Twój to nie ma sprawy - skasuje.

Piracik, ładnie się wyśpij przed jutrem, zrób toaletę co byś się ładnie prezentował

Posted

[quote name='snuszkak']hop! - bardzo podoba mi się bannerek z Piratem który masz w podpisie, nie mogłam go znaleźć w wątku to sobie ukradłam, jeśli jest tylko Twój to nie ma sprawy - skasuje.[/quote]
Cieszę się, że Ci się podoba. Oczywiście można z niego korzystać. :lol:

Ale dlaczego nie ma go w Twoim podpisie? ;)