marlenka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='hop!']W sprawie domu - jak zapadną jakieś decyzje, to napiszę. W sprawie zdrowia Pirata - może mogłaby pomóc marlenka? Zorganizowała leczenie Tuptusia - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/13019380-post474.html[/URL].[/quote] Nie miałam czasu aby przeczytać cały wątek, ale widziałam Pirata u Jamora jak Tuptusia tam wiozłyśmy wtedy jeszcze nie wychodził z budy . Hop podałam Ci na PW kontakt do mnie żebyście mi wytłumaczyły o co dkładnie chodzi , ja oczywiście się skontaktuje z Jamorem co mu dolega. Quote
jamor Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='marlenka']Nie miałam czasu aby przeczytać cały wątek, ale widziałam Pirata u Jamora jak Tuptusia tam wiozłyśmy wtedy jeszcze nie wychodził z budy . Hop podałam Ci na PW kontakt do mnie żebyście mi wytłumaczyły o co dkładnie chodzi , ja oczywiście się skontaktuje z Jamorem co mu dolega.[/quote] co mu dolega ? to trzeba poczytac. Na pewno nie ma nogi. od czasu do czasu dwie lub trzy krople krwi z prącia przed oddaniem moczu. moze USG prostaty, no chyba ze ktoras z kolezanek potrafi to zrobic ręcznie. u faceta podobno mozna:crazyeye: Dzwiniła do mnie Pani w sprawie adopcji, ta o ktorej pisała Hop. Kobieta z rozmowy OK. Prosiłem aby zapoznała sie z wątkiem pirata, ewentualna wizyta zaplanowana u mnie na niedziele, ale jeszcze nie potwierdzona. Quote
Ciencienia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Przyłączam się do grona fanek Jamora - a Pirat z tej depresji wyjdzie, wszyscy trzymamy przecież za niego kciuki :) Quote
spajkus74 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='jamor']No i stracił oko:-([/quote] A co to znaczy ze stracil oko ?:roll: Quote
spajkus74 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='jamor']znaczy ze brak oka, lewego[/quote] :placz:Jamor , co mu sie stalo , normalnie jestem w szoku Quote
Lilmo Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Misiaczku jak tak dalej pójdzie to i uszy stracisz :placz: Pirat chłopie, miej litość! Jamor nie strasz ciotek,bo będziesz miał je na sumieniu :evil_lol: Quote
jamor Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 w południe odbieram tel. numer zastrzeżony. Słucham . " to ja , Pirat" , a skad Ty dzwonisz " z komórki, no znaczy sie z kojca" Co sie stało ? " Jamor, Ty sie znasz z tymi babkami z prokuratury, załatw mi uchylenie dozoru " Pirat, nie da sie zrobic takiego przekretu, przecież masz zarzuty. " Ale Misiek wszystko odszczeka , wycofuje swoje zeznania, przekonałem go ze nie warto zeznawać na przyjaciela" No dobra, pogadam, ale ten artykuł jest z urzedu , nie na wniosek. " oj tam, powoła sie nowego biegłego który wyda nowa obdukcje do dni siedmiu" No , zobaczymy Quote
jamor Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Czułem przez skórę, ze cos nie halo. Ze Misiek charakterny był w zeznaniach i wyłamywać sie zamiaru nie miał. Jade ile fabryka dała, wpadam na podwórki, lece do boksów. Oż cholera, to się narobiło. No ta, dobrowolnie wycofał sie z zeznań. [IMG]http://img85.imageshack.us/img85/6268/dsc0046n.jpg[/IMG] Quote
Lilmo Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: I kto by pomyślał... taki spokojny Piracik! Już po tej akcji z kradzieżą jedzenia wiedziałam, że niezłe ziółko z naszego Pirata :evil_lol: Nie chciałabym zaszkodzić Piratowi, ale widzę, że kołnierzyk też ucierpiał... i zniknęła czerwona broszka :niewiem: Quote
Szarotka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ten Pirat to krwiozercza bestia :razz::razz::razz: Quote
jamor Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 trzeba mu załatwic alibi. Wymysleć coś. Ja biore go w plecak spadamy ukryć sie na poligon. do niedzieli wieczorkiem. i cicho sza Quote
marlenka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Ja pierdziu , a myslałam że to Misiek wydłubał Piratowi oko :evil_lol:. Jamor zabierz Miśka od Pirata bo go całego zje Quote
Lilmo Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='marlenka']:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Ja pierdziu , a myslałam że to Misiek wydłubał Piratowi oko :evil_lol:. Jamor zabierz Miśka od Pirata bo go całego zje[/quote] Będzie trzeba zrobić jakąś zbiórkę pluszaków dla Pirata :evil_lol: Quote
AlinaS Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 I co i dać je tej pluszakożernej bestii:evil_lol::evil_lol: Quote
Lilmo Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='AlinaS']I co i dać je tej pluszakożernej bestii:evil_lol::evil_lol:[/quote] No :oops: :lol: Mówcie co chcecie, ale ja się bardzo cieszę, że Pirat wykazuje co raz większe zainteresowanie otaczającym go światem, więc będę go bronić ( MISIU WYBACZ :placz: ) :diabloti: Quote
Szarotka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Lilmo']No :oops: :lol: Mówcie co chcecie, ale ja się bardzo cieszę, że Pirat wykazuje co raz większe zainteresowanie otaczającym go światem, więc będę go bronić ( MISIU WYBACZ :placz: ) :diabloti:[/quote] Popieram Pirat sie rozkreca, wyraza swoje zainterasowanie swiatem pluszakow :):) odreagowuje swoje frustracje i zaczyna sie wypowiadac artystycznie :):) Good news :):) Quote
PaulinaT Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Phi, bo niby po co oko. Zwłaszcza lewe? Quote
kasiek12 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Zapraszam na bazarek na rzecz Pirata!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/oryginalna-czapka-ferrari-super-dla-pirata-do-27-09-a-146688/ Zajrzyjcie koniecznie !! Quote
snuszak Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 to co już jutro wizyta u Pirata :razz: Quote
hop! Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='snuszkak']to co już jutro wizyta u Pirata :razz:[/quote] Prawdopodobnie tak. Wszystko zależy od tego, o której godzinie wróci jamor z zawodów. ;) Quote
snuszak Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 hop! - bardzo podoba mi się bannerek z Piratem który masz w podpisie, nie mogłam go znaleźć w wątku to sobie ukradłam, jeśli jest tylko Twój to nie ma sprawy - skasuje. Piracik, ładnie się wyśpij przed jutrem, zrób toaletę co byś się ładnie prezentował Quote
hop! Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='snuszkak']hop! - bardzo podoba mi się bannerek z Piratem który masz w podpisie, nie mogłam go znaleźć w wątku to sobie ukradłam, jeśli jest tylko Twój to nie ma sprawy - skasuje.[/quote] Cieszę się, że Ci się podoba. Oczywiście można z niego korzystać. :lol: Ale dlaczego nie ma go w Twoim podpisie? ;) Quote
Recommended Posts