Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

supergoga, to jest cud normalnie! :loveu: że są jeszcze na tym świecie tak wspaniali ludzie :loveu: tak się cieszę, że Pirat znalazł swoją przestrzeń życiową :loveu: swoje miejsce na ziemi :D niech będzie kochany najmocniej jak się da :loveu:

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trudno zapanować nad emocjami czytając takie wiadomości :oops: Bardzo, bardzo się cieszę, że Piratowi się udało i to w tak krótkim czasie! Przyznam szczerze, że jeszcze nie do końca to do mnie dociera, ale mimo tego jestem przeszczęśliwa! Piraciku trzymam kciuki najmocniej jak tylko potrafię! Czekam z niecierpliwością na wiadomości od p. Małgosi! :)

Posted

Pirat/Faro bez problemu dał sobie założyć obrożę z adresówką i dopiąć smycz, ale oczywiście nawet nie było mowy, żeby szedł samodzielnie. Jamor z wielkim trudem przedźwigał Pirata w spokojniejsze miejsce. Pani Małgosia siedziała z nim, głaskała go i mówiła spokojnym głosem. Potem został przeniesiony do samochodu...
Pirat/Faro podczas podróży do nowego domu był bardzo grzeczny, ale pod koniec drogi zwymiotował niepogryzionymi, surowymi kośćmi i skórami z kurczaka. Błyskawicznie zakrył to leżącym obok papierowym ręcznikiem i chciał zasłonić swoim ciałem.
W nowym domu miał przygotowane posłanie w domku ogrodowym, bo prawdopodobnie przez dłuższy czas nie będzie chciał wejść do domu. Na razie wszystko jest w porządku i myślę, że będzie tylko lepiej. Pirat/Faro trafił do wspaniałej, spokojnej i ciepłej osoby - oby takich było więcej.

Jamor zrobił fotki pożegnalne - chyba wstawi je na wątku hotelowym.

Posted

Jak wyprowadzę swoje psy, to się chyba dzisiaj upiję. :evil_lol:
A jutro zabiorę się za ogłoszenia Dory. Bardzo proszę zajrzyjcie na jej wątek (banerek w moim podpisie), bo brakuje tam deklaracji na hotel i jakiegokolwiek innego wsparcia.

Posted

Szarotka napisał(a):
Zobaczycie, ze Pani Malgosia i Pirat sie dogadaja :):)
Bedzie im swietnie razem :):)
Wlasnie wypilam herbate z rumem za Pirata i jego nowa Wlasicicielke :):)

A ja nawet coś mocniejszego........jak święto, to święto.....

Posted

:bigok:

Niech ci sie juz tylko przydarza wszystko co dobre , Piracie.

Pozdrowienia dla dzielnych kobietek, ktore cie ratowaly i dla tej, ktora sie bedziesz musial teraz zaopiekowac .

Piracie, licze na ciebie. Wyprowadzaj ja czesto na spacery :painting:, zawsze na smyczy zeby sie nie zgubila, miej na nia oko zeby jadla, i sprawdzaj czy zaklada odpowiednie obuwie do pogody.....:cool3::cool2::drinka:.

Posted

....to spojrzenie pytające czy to wszystko dzieje się naprawdę , czy tam gdzie jadę będzie już wszystko dobrze .... cudne ,cudny pies , jesteście wspaniali , że daliście mu szansę , że być może wreszcie uwierzył że czeka go życie na jakie zasłużył

czytam wątek Pirata od dłuższego czasu ,zebrali się na nim wspaniali ludzie którzy z podziwu godną determinacją walczyli o psa, który sam w siebie nie wierzył , który w cierpieniu zatracił się do końca ,w jego smutne oczy z pierwszych zdjęć nie dało się patrzeć bez łez, wchodziłam tu i czytając o jego tragedii ryczałam jak dziecko , cieszyłam się że trafił do jamora ... wątpiłam że znajdzie się ktoś kto w tym "zwykłym psie " dostrzeże jego niezwykłość.... Małgosiu podziwiam Cię za Twoją siłę
Piraciku życzę Ci piesku szczęśliwego życia u Małgosi oby wszystko co złe było już za Tobą .....

Posted

W koncu udalo mi sie zalogowac na dogomanii. Chcialam zdac sprawozdanie z pierwzej nocy psiaka u mnie. Wczoraj apetyt mu dopisal i zjadl cala kolacje. Dzisiaj rano zanioslam mu sniadanie i serce mi zamarlo bo go nie bylo w jego domku. Staralam sie nie wpadac w panike i zaczelam sie rozgladac za nim i zobaczylam go jak wracal ze spaceru po dzialce. Wprawdzie nie chcial do mnie podejsc, ale powachal moja reke i jak sie odsunelam od jego domku to poszedl na swoje miejsce i mam nadzieje, ze jak wrocilam do domu to zjadl sniadanie. Teraz stosuje troche metode przekupstwa, choc podobno to karalne. Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie.

Posted

Piraciku kochany, to my Twoje pielęgniarki przesyłamy Ci tysiąc całusków

:buzi::loveu::buzi::loveu::buzi::loveu::buzi::loveu::buzi::loveu::buzi::loveu::buzi::loveu::buzi::loveu:

Anula dzisiaj też jedzie do wymarzonego domku, będziemy trzymać kciuki za Ciebie, a Ty trzymaj za nas ...
Aza i Anu

Ucałuj od nas Twoją Małgosię !
Cały czas wspominamy, jak próbowałyśmy powrócić Cię do życia i zachęcałyśmy do wyjścia z budy.
Cieszymy się, że Ci się udało i będziesz już zawsze szczęśliwy.