anawa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 :offtopic:Przepraszam za "offa" ale widzę na wątku przedstawicieli Wielkopolski. Mam namiar na rodzinę chętną na młodego ON-ka lub ON-ko-podobnego. Mieszkanie, 80m w Poznaniu :lol: Quote
supergoga Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Mamy młodą, ok. 2 lat sunię onko podobna - Tina - ma wątek. Dzisiuaj jadę do przytuliska, zobacze co jest jeszcze. Ale Tinka jest fajna i bardzo ładna. Mieszka w hotelu od kilku m-cy. Quote
anawa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 supergoga napisał(a):Mamy młodą, ok. 2 lat sunię onko podobna - Tina - ma wątek. Dzisiuaj jadę do przytuliska, zobacze co jest jeszcze. Ale Tinka jest fajna i bardzo ładna. Mieszka w hotelu od kilku m-cy. Nie znam państwa, zadzwonili do mnie pomyłkowo z ogłoszenia w "Mój pupil". Źle odczytali nr kontaktowy ale uprzedziłam, że poszukamy i ktos do nich zadzwoni :cool3: Nie wiem, czy ta sunia nie będzie "za stara" :evil_lol: ale najlepiej z państwem po prostu pogadać. Zaraz wyślę tel na PW :lol: Quote
Lilmo Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 A może Giganta zaproponować to taki mini,mini,mini owczarek ? ;) A za Pirata trzymam mocno kciuki! Quote
anawa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Lilmo napisał(a):A może Giganta zaproponować to taki mini,mini,mini owczarek ? ;) A za Pirata trzymam mocno kciuki! To już Wielkopolska niech się dogaduje między sobą ;) Wierzę, że nie stracicie okazji i znajdziecie u siebie jakiegoś szczęściarza (jeśli oczywiście dom okaże sie odpowiedni:cool3:). Quote
Leyla Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 chyba dziś hop pojechała na wizyte przedadopcyjną??:razz: ciekawe jak domek:roll: Quote
spajkus74 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Leyla napisał(a):chyba dziś hop pojechała na wizyte przedadopcyjną??:razz: ciekawe jak domek:roll: Trzymajmy kciuki !!!!! :loveu: Quote
spajkus74 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 spajkus74 napisał(a):Trzymajmy kciuki !!!!! :loveu: Jeszcze jedno i przepraszam bardzo ze sie dopytuje Czy doszly pieniazki ktore wyslalam dla Piracika ??? A dopytuje sie bo wyslalam spora sume a nie moge nigdzie sprawdzic czy doszly , wyslalam je w zeszly poniedzialek. Caluje Cie Piraciku w ten twoj slodki nosek:loveu: Quote
snuszak Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 to czekam na wieści o domku Piratkowym, mam nadzieję że chociaż jemu się poszczęści Quote
hop! Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Szarotka napisał(a):No i co z domkiem dla Pirata ??? Dom bardzo dobry. Pani miła i bardzo odpowiedzialna, ale musi zobaczyć Pirata i zastanowić się zanim podejmie decyzję o adopcji. Przesłałam Pani link do wątku. Supergoga, wieczorem zdam Ci szczegółową relację z wizyty. Quote
zmora0 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Oho.. ale dziewczyny, ciiii, nie zapeszajmy. Poczekamy, zobaczymy :D Quote
supergoga Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Pircie - spędzasz mi sen z powiek. Właśnie miałam przemiły telefon w Twojej sprawie. Dałabym ciebie tam na bank, ale neistety to też mieszkanie - a ty potrzebujesz domku. Twoje oczy mnie prześladują. Tyle w nich żalu, obaw...tyle nieszczęścia. Quote
snuszak Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Goga ja wiem że ludzie szukają konkretnego psa i akurat Piratkowi chcą dać dom ale podrzucaj im nasze Onki :cool3: Quote
supergoga Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Akurat tu nie mogę. To mieszkanie z 1 psem już i z kotem. Nie polecę psiaków, ktorych nie znamy w tych relacjach. Quote
__Lara Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ile domków :crazyeye: supergoga, mam nadzieję, że wykorzystujesz kontakty do pomocy w adopcji innych psiaków - ba, jestem pewna ;) Quote
supergoga Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 :mad: Nie, zawiązuję domki w wory i topię w Warcie :cool3: HMmmm - :cool1:, no jeśli domki spoza dogomanii - to polecam zajrzeć. Jak z dogomanii, lub takie które czytają i znaja stąd hostorie psiaka - to nie musimy...tu tyle potrzebujących! Quote
Lilmo Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 O ile dobrze wnioskuję to mowa o Pani Beacie, która wypatrzyła Pirata na naszej klasie i poruszyła ją bardzo jego historia. Wielka szkoda, że Piracik potrzebuje określonych warunków, bo z tego co zdążyłam doczytać, Pani Beata jest osobą o wielkim sercu, której los Pirata nie jest obojętny. Była jeszcze jedna pani, która dopytywała się o szczegóły dotyczące Pirata, więc możliwe, że także wkrótce się skontaktuje. Quote
supergoga Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 A czy jest tam też link do strony Fundacji. Ja zupełnie nie umiem się tam poruszac i nawet nie probuję. Quote
Lilmo Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='supergoga']A czy jest tam też link do strony Fundacji. Ja zupełnie nie umiem się tam poruszac i nawet nie probuję.[/quote] Tak, nawet na wypadek w kilku miejscach na stronie podałam link do strony :) Quote
PaulinaT Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='supergoga']:mad: Nie, zawiązuję domki w wory i topię w Warcie :cool3: [/quote] pamiętaj o dobrym kamieniu, żeby nie wypłynęły albo nogi w beton Quote
__Lara Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='supergoga']:mad: Nie, zawiązuję domki w wory i topię w Warcie :cool3: HMmmm - :cool1:, no jeśli domki spoza dogomanii - to polecam zajrzeć. Jak z dogomanii, lub takie które czytają i znaja stąd hostorie psiaka - to nie musimy...tu tyle potrzebujących![/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to było raczej stwierdzenie retoryczne :p Quote
Ciencienia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Przeczytałam cały wątek, płakałam i śmiałam się na zmianę, bidny Piracik, ale będzie dobrze, wierzę w to. No a co z tym domeczkiem, bo już mi ciekawość dziurę w kiszkach robi :) Quote
hop! Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 W sprawie domu - jak zapadną jakieś decyzje, to napiszę. W sprawie zdrowia Pirata - może mogłaby pomóc marlenka? Zorganizowała leczenie Tuptusia - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/13019380-post474.html[/URL]. Quote
Recommended Posts