Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:offtopic:Przepraszam za "offa" ale widzę na wątku przedstawicieli Wielkopolski. Mam namiar na rodzinę chętną na młodego ON-ka lub ON-ko-podobnego. Mieszkanie, 80m w Poznaniu :lol:

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy młodą, ok. 2 lat sunię onko podobna - Tina - ma wątek. Dzisiuaj jadę do przytuliska, zobacze co jest jeszcze.
Ale Tinka jest fajna i bardzo ładna. Mieszka w hotelu od kilku m-cy.

Posted

supergoga napisał(a):
Mamy młodą, ok. 2 lat sunię onko podobna - Tina - ma wątek. Dzisiuaj jadę do przytuliska, zobacze co jest jeszcze.
Ale Tinka jest fajna i bardzo ładna. Mieszka w hotelu od kilku m-cy.

Nie znam państwa, zadzwonili do mnie pomyłkowo z ogłoszenia w "Mój pupil". Źle odczytali nr kontaktowy ale uprzedziłam, że poszukamy i ktos do nich zadzwoni :cool3: Nie wiem, czy ta sunia nie będzie "za stara" :evil_lol: ale najlepiej z państwem po prostu pogadać. Zaraz wyślę tel na PW :lol:

Posted

Lilmo napisał(a):
A może Giganta zaproponować to taki mini,mini,mini owczarek ? ;)

A za Pirata trzymam mocno kciuki!

To już Wielkopolska niech się dogaduje między sobą ;)
Wierzę, że nie stracicie okazji i znajdziecie u siebie jakiegoś szczęściarza (jeśli oczywiście dom okaże sie odpowiedni:cool3:).

Posted

spajkus74 napisał(a):
Trzymajmy kciuki !!!!! :loveu:

Jeszcze jedno i przepraszam bardzo ze sie dopytuje
Czy doszly pieniazki ktore wyslalam dla Piracika ???
A dopytuje sie bo wyslalam spora sume a nie moge nigdzie sprawdzic czy doszly , wyslalam je w zeszly poniedzialek.
Caluje Cie Piraciku w ten twoj slodki nosek:loveu:

Posted

Szarotka napisał(a):
No i co z domkiem dla Pirata ???

Dom bardzo dobry. Pani miła i bardzo odpowiedzialna, ale musi zobaczyć Pirata i zastanowić się zanim podejmie decyzję o adopcji. Przesłałam Pani link do wątku.

Supergoga, wieczorem zdam Ci szczegółową relację z wizyty.

Posted

Pircie - spędzasz mi sen z powiek. Właśnie miałam przemiły telefon w Twojej sprawie. Dałabym ciebie tam na bank, ale neistety to też mieszkanie - a ty potrzebujesz domku.
Twoje oczy mnie prześladują. Tyle w nich żalu, obaw...tyle nieszczęścia.

Posted

:mad: Nie, zawiązuję domki w wory i topię w Warcie :cool3:

HMmmm - :cool1:, no jeśli domki spoza dogomanii - to polecam zajrzeć. Jak z dogomanii, lub takie które czytają i znaja stąd hostorie psiaka - to nie musimy...tu tyle potrzebujących!

Posted

O ile dobrze wnioskuję to mowa o Pani Beacie, która wypatrzyła Pirata na naszej klasie i poruszyła ją bardzo jego historia. Wielka szkoda, że Piracik potrzebuje określonych warunków, bo z tego co zdążyłam doczytać, Pani Beata jest osobą o wielkim sercu, której los Pirata nie jest obojętny. Była jeszcze jedna pani, która dopytywała się o szczegóły dotyczące Pirata, więc możliwe, że także wkrótce się skontaktuje.

Posted

[quote name='supergoga']A czy jest tam też link do strony Fundacji. Ja zupełnie nie umiem się tam poruszac i nawet nie probuję.[/quote]

Tak, nawet na wypadek w kilku miejscach na stronie podałam link do strony :)

Posted

[quote name='supergoga']:mad: Nie, zawiązuję domki w wory i topię w Warcie :cool3:

HMmmm - :cool1:, no jeśli domki spoza dogomanii - to polecam zajrzeć. Jak z dogomanii, lub takie które czytają i znaja stąd hostorie psiaka - to nie musimy...tu tyle potrzebujących![/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to było raczej stwierdzenie retoryczne :p

Posted

W sprawie domu - jak zapadną jakieś decyzje, to napiszę.

W sprawie zdrowia Pirata - może mogłaby pomóc marlenka? Zorganizowała leczenie Tuptusia - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/13019380-post474.html[/URL].