Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Tola napisał:

Chciałam się jeszcze pochwalić Wam kochani - wczoraj urodził się nasz pierwszy wnuk:)

Ooooo to gratulacje   :) Jak czuje się mama i dzidziuś?

• Like 1
Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Dziękuję:)

Maluszek dobrze, zdrowy;  mamcia słaba,  ale dochodzi do siebie;)

• Like 1
Posted
39 minut temu, Tola napisał:

Supełek w DS w Katowicach:)

Żelkę i Kłębuszka może Bogusik tutaj wrzuci.

IMG-20201113-WA0006.jpg

Sama przyjemność wstawiać takie filmiki :)

Żelka i Kłębuszek:

• Like 2
Posted

Tolu gratulujemy  z calego serca 

Wszelkiego zdrowiuskiego najpiekniejszego Mamuni z dzidziem

Pin on Love You Gifts             

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

Chciałam się jeszcze pochwalić Wam kochani - wczoraj urodził się nasz pierwszy wnuk:)

Gratulacje!!! Jak dobrze, że wszystko w porządku.

• Like 1
Posted
5 godzin temu, Tola napisał:

Gratulacje. Jednym słowem zdziadzieliście. I teraz mąż śpi z babką , a żona z dziadem :)

Zdrowia i radości życzę całej rodzince.

• Like 1
Posted

Tolu, ogromne gratulacje dla mamusi maleństwa i dla Was :) 

Dziękuję za aktualne zdjęcia Szpulki, edytowałam ogłoszenie i podmieniłam fotografie na aktualne :) Czy zmienić miejscowość, na którą ogłaszam? Jakiś czas temu przeniosłam z Katowic do Bytomia i tak wisi tutaj.

• Like 1
Posted
16 godzin temu, Tola napisał:

Gratuluję!

Zdrówka dla mamy i maleństwa :))

• Like 2
Posted

Hi hi hi :))) Z pewnych powodów radosna wiadomość od Toli podziałała na mnie jak kubeł zimnej wody na głowę i jednocześnie kopniak w tyłek - na opamiętanie i na rozruch :))) Albumy dziecięce miałam robić - a zamiast tego robię wszystko inne, a albumy leżą. A jeden dzieciak wnet na świat przyjdzie :)

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Isiak napisał:

Hi hi hi :))) Z pewnych powodów radosna wiadomość od Toli podziałała na mnie jak kubeł zimnej wody na głowę i jednocześnie kopniak w tyłek - na opamiętanie i na rozruch :))) Albumy dziecięce miałam robić - a zamiast tego robię wszystko inne, a albumy leżą. A jeden dzieciak wnet na świat przyjdzie :)

To - do roboty Isiaczku kochany  :)

Posted
26 minut temu, Isiak napisał:

No właśnie :) A ja zamiast robić znowu na dogo siedzę :)))

Ciągnie wilka do lasu, a nas na dogo   :) :) :)  

Posted
14 godzin temu, elik napisał:

Ciągnie wilka do lasu, a nas na dogo   :) :) :)  

oj, tak! Ja właśnie...w pracy jestem ;) :)

Toli z całego serca gratuluję zostania Babcią (dobrze wiem jaka to ogromna radość, mam wnuczkę) i życzę dużo zdrowia i radości dla całej rodziny!

• Like 1
Posted
Dnia 18.11.2020 o 18:59, Tola napisał:

Super!! Gratulacje!, Babciu i Dziadku! Jak to się mówiło u nas w rodzinie: Vivat autor, wydawca i dzieło!!

• Like 2
Posted
Dnia 18.11.2020 o 19:03, elik napisał:

Dnia 18.11.2020 o 19:32, Anula napisał:

Cudnie,gratulacje.

Dnia 18.11.2020 o 19:59, Isiak napisał:

Gratulacje :)

Dnia 18.11.2020 o 20:03, Nadziejka napisał:

Tolu gratulujemy  z calego serca 

Wszelkiego zdrowiuskiego najpiekniejszego Mamuni z dzidziem

Pin on Love You Gifts             

Dnia 18.11.2020 o 20:11, Havanka napisał:

Ja też jeszcze raz gratuluję Tolu awansu do roli BABCI i cieszę się, ze znów jesteś z nami na dogo.

Dnia 18.11.2020 o 20:12, Nesiowata napisał:

Gratulacje żono dziadka!

Dnia 18.11.2020 o 23:33, Murka napisał:

Gratulacje!!! Jak dobrze, że wszystko w porządku.

Dnia 19.11.2020 o 00:41, Poker napisał:

Gratulacje. Jednym słowem zdziadzieliście. I teraz mąż śpi z babką , a żona z dziadem :)

Zdrowia i radości życzę całej rodzince.

Dnia 19.11.2020 o 10:50, Tyśka) napisał:

Dziękuję za aktualne zdjęcia Szpulki, edytowałam ogłoszenie i podmieniłam fotografie na aktualne :) Czy zmienić miejscowość, na którą ogłaszam? Jakiś czas temu przeniosłam z Katowic do Bytomia i tak wisi tutaj.

Dnia 19.11.2020 o 11:04, b-b napisał:

Gratuluję!

Zdrówka dla mamy i maleństwa :))

Dnia 19.11.2020 o 14:23, Isiak napisał:

Dnia 20.11.2020 o 09:49, mari23 napisał:

oj, tak! Ja właśnie...w pracy jestem ;) :)

Toli z całego serca gratuluję zostania Babcią (dobrze wiem jaka to ogromna radość, mam wnuczkę) i życzę dużo zdrowia i radości dla całej rodziny!

Dnia 20.11.2020 o 10:07, malagos napisał:

Super!! Gratulacje!, Babciu i Dziadku! Jak to się mówiło u nas w rodzinie: Vivat autor, wydawca i dzieło!!

Bardzo Wam wszystkim dziękuję, wzruszyłam się serce-ruchomy-obrazek-0128.gif

W większości nie znamy się osobiście,więc  tym bardziej pięknie dziękuję za życzliwość, to dla mnie bardzo ważne, bardzo wspierające.

Ten rok był trudny dla całej mojej rodziny; cieszę się, że wychodzimy na prostą.

• Like 1
Posted
Dnia 18.11.2020 o 18:59, Tola napisał:

Gratulacje! Fajna rodzina się powiększa :) 

• Like 1
Posted
Dnia 19.11.2020 o 10:50, Tyśka) napisał:

To ja dziękuję za pomoc w ogłaszaniu:)

Zostaw tak jak jest, wiem, że Havanka zrobiła na Kraków, a p. Justyna na Katowice.

Dalej nie ma co ogłaszać,  będą problemy z transportem, bo  koty są w Mysłowicach.

Nasze adopcje kotów stanęły, bo niestety  przez chorobę, nie mogę robić  zdjęć;  nowe kociaki czekają na przebadanie, a my chorzy, więc nic się nie dzieje:(

Posted
3 minuty temu, agat21 napisał:

Gratulacje! Fajna rodzina się powiększa :) 

Agatko, bardzo dziękuję serce-ruchomy-obrazek-0128.gif.

Zbrakło mi lajków, jutro się poprawię;)

Posted

Pod koniec października obiecałam paru osobom, że podjadę do schroniska porobić zdjęcia.

Choroba uniemożliwiła mi wyjazd i niestety w.  ciągu ok 2 najbliższych tygodni nie będzie to nadal możliwe.

Ja wiem, że te zdjęcia to ogromna szansa na nowe życie  dla zamojskich bezdomniaków i  bardzo zależy mi, aby ją dostawały, aby je pokazywać, ale niestety na razie nie dam rady.

Przykro mi bardzo:(