Tola Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 Abi - podeszła na moment do siatki, powąchała rękę i odeszła Quote
helli Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Ponieważ kierujemy się głównie wyglądem, w pierwszej chwili, to chyba ten rudzielec spanielowaty miałby spore szanse na szybką adopcję Quote
Poker Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 4 minuty temu, helli napisał: Ponieważ kierujemy się głównie wyglądem, w pierwszej chwili, to chyba ten rudzielec spanielowaty miałby spore szanse na szybką adopcję Też tak pomyślałam ,żeby pokazać ludziom od spanieli. Jedna sunia jest bardzo wychudzona. Quote
helli Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 A co do reszty, to płakać się chce, bo spędzą życie w schronisku, nie ma tylu domów, za dużo stworzeń jest. Quote
Tola Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 11 minut temu, Poker napisał: Też tak pomyślałam ,żeby pokazać ludziom od spanieli. Jedna sunia jest bardzo wychudzona. Ten spanielowaty bardzo ładny, jeszcze w dobry stanie... Quote
Tyśka) Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Też zwróciłam uwagę na spanielowatego, ogromne szanse ma faktycznie... - a tego chudego malinoisa może ludziom od belgów pokazać? - ta sunia zapadła mi w serce :( Quote
Tola Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 36 minut temu, Tyś(ka) napisał: Też zwróciłam uwagę na spanielowatego, ogromne szanse ma faktycznie... - a tego chudego malinoisa może ludziom od belgów pokazać? - ta sunia zapadła mi w serce :( Pokaż Tyśka, pokaż jak możesz... Biała sunia zapadła mi w serce jeszcze poprzednim razem, tylko uciekała do boksu, nie mogłam zrobić jej zdjęcia. Dzisiaj wychodziła na wybieg, podchodziła nawet do siatki, machała nieśmiało ogonkiem, ale byle gwałtowniejszy ruch to kuliła się Quote
uxmal Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Chyba fajny pies- taki poczciwy. 1 Quote
Tola Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 Przed chwilą, uxmal napisał: Chyba fajny pies- taki poczciwy. Tam większość poczciwych, z taką nadzieją patrzą, jak ktoś przyjezdza, tylko jak napisała helli, wiekszość z tych dużych zostanie w schronie na zawsze:( Quote
uxmal Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 14 minut temu, Tola napisał: Tam większość poczciwych, z taką nadzieją patrzą, jak ktoś przyjezdza, tylko jak napisała helli, wiekszość z tych dużych zostanie w schronie na zawsze:( :( Nie wiem czy ja mam tylko takie wrażenie, ale wielkość psa i poczucie jego rozmiaru ostatnio zmieniła się. Usłyszałam niedawno że mam dużego psa. A to terier walijski ważący 9 kg! Zawsze myślałam że to mały pies. Średni jest labek a molos to dog. Quote
Tyśka) Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Spanielka (którego można by i podciągnąć pod tollera - nova scotia duck tolling retriever) dodałam już na fb, jak ktoś napisze... pozwolę sobie podać nr do Ciebie, Tola. Quote
Tyśka) Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 53 minuty temu, Tola napisał: Pokaż Tyśka, pokaż jak możesz... Biała sunia zapadła mi w serce jeszcze poprzednim razem, tylko uciekała do boksu, nie mogłam zrobić jej zdjęcia. Dzisiaj wychodziła na wybieg, podchodziła nawet do siatki, machała nieśmiało ogonkiem, ale byle gwałtowniejszy ruch to kuliła się Belga podeślę jutro już... biszkopcik jako toller/spaniel pokazany. Może ktoś się zlituje... :( A biała sunia w tej chwili to i mi zapadła w serce... :( Trzeba by jej pomóc :( Quote
Anula Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Ta sunia jest bardzo chuda.Jest piękna. A tego pieska w łatki po lewej stronie już nie ma? Quote
Jaaga Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 11 godzin temu, Tola napisał: Ale cudny, nawet nie wiedziałam, ze on ma takie piękne, bursztynowe oczka!!! Jaaga - ale zmieniłaś chłopaka! Potrzebna Ci pomoc w ogłaszaniu? Ma piekne czekoladowe oczy i przenikliwe spojrzenie. Raczej poradzę sobie w ogłaszaniu. Dzis mu zrobię olx i pokazę na fb. Najwyżej potem poprosze o pomoc na inne serwisy, jednak nie wiem, czy ma to sens, bo przynajmniej w rasowych, ludzie dzwonią praktycznie tylko z tego jednego serwisu. Bardzo mnie zmartwiłaś tym, że nie widziałaś suni, która na mnie czekała. Czy ktoś bedzie jeszcze w schronisku, zeby sprawdzić, czy na pewno jej nie ma? Quote
Tyśka) Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Tola, na fb pytają jakiej wielkości jest ten biszkopcik, jesteś w stanie mniej więcej określić? Quote
Tyśka) Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 3 godziny temu, Jaaga napisał: Ma piekne czekoladowe oczy i przenikliwe spojrzenie. Raczej poradzę sobie w ogłaszaniu. Dzis mu zrobię olx i pokazę na fb. Najwyżej potem poprosze o pomoc na inne serwisy, jednak nie wiem, czy ma to sens, bo przynajmniej w rasowych, ludzie dzwonią praktycznie tylko z tego jednego serwisu. Bardzo mnie zmartwiłaś tym, że nie widziałaś suni, która na mnie czekała. Czy ktoś bedzie jeszcze w schronisku, zeby sprawdzić, czy na pewno jej nie ma? Tak, jak pisałam - mogę pomóc z ogłoszeniami, wystarczy mi wysłać pw z danymi kontaktowymi i miastem, na które mam ogłaszać :) Chcesz pomóc suni tej, którą pokazywała handzia? Quote
Jaaga Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Tak, jak pisałam - mogę pomóc z ogłoszeniami, wystarczy mi wysłać pw z danymi kontaktowymi i miastem, na które mam ogłaszać :) Chcesz pomóc suni tej, którą pokazywała handzia? Dziękuje za chęć pomocy. To podeslę. Dzis zrobilam olx. Nie, nie chodzi o ta sunię. Chodzi o taka buraskę, o wieloletnim schroniskowym stazu, krórej zdjecia ponownie wstawiła Tola, a którą interesowałam się zanim wypatrzyłam Ollika. Planowałam ją wziać, jak Olly znajdzie dom. Quote
beka Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Ten rudy piesek co jest na zdjęciach z maliniakiem Sliczny i chyba młody, wydaje sie ze ma bielutkie zeby Quote
Tyśka) Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Biszkopcik spanielowato-tollerowaty podesłany miłośnikom rasy. Tollerowcy kombinują jakąś pomoc, nic nie obiecuja, ale może się uda... Maliniaka też już trochę porozsyłałam - oby ktoś go wypatrzył. 2 Quote
Jaaga Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Jeszcze domowe fotki Ollika. Gdyby ktoś szukał psa nie sprawiającego jakichkolwiek problemów, to pamiętajcie Cioteczki o nim. 1 1 Quote
Recommended Posts