Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

To jeszcze nie nie wszystko:)

Dzisiaj do domu do Krakowa pojechał Szafranek - czekał na dom od lipca!

IMGP1192.JPG

To wspaniale :) Coś mi się musiało poplątać, bo w głowie mam, że Szafranek już jest w DS, a on dopiero pojedzie :) Moje myśli wyprzedziły rzeczywistość :)

Posted

To ja jeszcze parę słów o Wafelku...

Zdj�cie użytkownika Super PSY Dogoterapia Lublin.

Wafelek ma wydarzenie na FB, więc można go śledzić na bieżąco: https://www.facebook.com/events/171900950113490/ 

A facebookowych gorąco zachęcam do polubienia strony Marzeny, która Wafelka uratowała.
Strona to  Super PSY Dogoterapia Lublin: https://www.facebook.com/Super-PSY-Dogoterapia-Lublin-527405630619537/?hc_ref=ARQfqE0GjukijBt6UJqBOJmQApvgx6JHxy3OPuD5A2bzibp8_heJLkkveutGkM-3djs - bo Marzena na co dzień ze swoimi psami pracuje z dziećmi, czyli wspiera je uwsprawnianiu...i je motywuje do pracy... i prowadzi kynolekcje w szkołach i przedszkolach :)

Słowem: kawał DOBRA.

Dobro warto doceniać i promować dalej, więc zachęcam raz jeszcze do polubienia strony :)

A tu filmik z naszym Wafelkiem:

Posted

Wspaniale! Wspaniale,że kolejne biedy uratowane!

Mam nadzieję,że domki okażą się godnymi i już teraz psiaczki będą miały je do końca życia.

Szafranku powodzenia w DS :)

Posted
50 minut temu, b-b napisał:

Wspaniale! Wspaniale,że kolejne biedy uratowane!

Mam nadzieję,że domki okażą się godnymi i już teraz psiaczki będą miały je do końca życia.

Szafranku powodzenia w DS :)

Super :).

Posted

Szafranek w DS w Krakowie:)

Uchodził za kota nieśmiałego;)

Wczoraj siedział za szafką do 21 i obserwował, a potem wyszedł już inny kot.

M__A757.jpg

Posted

Faktycznie. Ostatnie dni bardzo udane dla zamojskich zwierzaków. A to wszystko

dzięki zgodnemu współdziałaniu wielu osób.

Posted

A Wafelek jednak pojechał do hoteliku, szukamy dalej mu domu... 
Spokojny, kochany, łagodny psiak... ale totalny wrażliwiec... nie wiadomo, jak sobie radził w schronisku, ale wystarczy złe spojrzenie i psiak przeprasza za to, że żyje... na dniach założę mu wątek. Do końca marca ma opłacony hotelik, a co dalej? - nie wiadomo... przydałby mu się domowy DT, bo pies spragniony kontaktów z człowiekiem.
Psy ignoruje, koty zdarza się, że goni, ale to do wypracowania - on czasem zignoruje koty, a raz zabawowo pogoni... ok. 3letni... W domu zachowuje czystość, w mig się uczy.

wafel6.jpg.222582607a8ada31e1503d4074c8fd32.jpg

wafel7.jpg.e7ccde9443f5f96b26f658885a7488d2.jpg

Posted
16 godzin temu, Tola napisał:

I się z rezydentem dogaduje, no pięknie :)

Posted
13 minut temu, Tyś(ka) napisał:

I się z rezydentem dogaduje, no pięknie :)

Szafranek (teraz Bob - jak  Bob Marley;) ma bardzo pozytywny wpływ na rezydenta;).

I okazało się, że kocia nieśmiałość została w Zamościu;)

V__8E90.jpg

• Like 1
Posted
14 godzin temu, Poker napisał:

Co za szczęśliwy dzień dzisiaj !!!!

6 godzin temu, Jo37 napisał:

Faktycznie. Ostatnie dni bardzo udane dla zamojskich zwierzaków. A to wszystko

dzięki zgodnemu współdziałaniu wielu osób.

Zgoda buduje, w przyjaznej atmosferze również zwierzętom pomaga się o wiele łatwiej, sprawniej.

Niech ta współpraca trwa i trwahttp://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/b564398b82f9_w2_orig.gif

Posted

Pisałam parę stron wcześniej o gratisowym transporcie w okolice Wrocławia - transport będzie tuz po świętach.

Jakby ktoś chciał uzyskać jakieś informacje o konkretnym psie, to bardzo proszę o kontakt,  bo święta tuż, tuż, a ja do schroniska mogę jechać tylko w tym nadchodzącym tygodniu (piątek, sobota lub niedziela).

Posted
32 minuty temu, Tola napisał:

Pisałam parę stron wcześniej o gratisowym transporcie w okolice Wrocławia - transport będzie tuz po świętach.

Jakby ktoś chciał uzyskać jakieś informacje o konkretnym psie, to bardzo proszę o kontakt,  bo święta tuż, tuż, a ja do schroniska mogę jechać tylko w tym nadchodzącym tygodniu (piątek, sobota lub niedziela).

Martuniu trzeba by jeszcze raz wybrać się do schroniska i porobić psiakom zdjęcia.ostatnio wiele psiaków,jak sama pisałaś było pochowanych.Teraz znowu nawrót zimy ale może zelży...

Posted
9 minut temu, Bogusik napisał:

Martuniu trzeba by jeszcze raz wybrać się do schroniska i porobić psiakom zdjęcia.ostatnio wiele psiaków,jak sama pisałaś było pochowanych.Teraz znowu nawrót zimy ale może zelży...

U nas ma być cieplej od czwartku...

Oczywiście  podjadę do schroniska i zrobię zdjęcia, ale jakby ktoś miał pytania dotyczące pokazywanych już tutaj psów to bardzo proszę o kontakt, bo niedługo  święta i trudno mi  będzie jeździc i pytać o kolejne nowe psy.

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Szafranek (teraz Bob - jak  Bob Marley;) ma bardzo pozytywny wpływ na rezydenta;).

I okazało się, że kocia nieśmiałość została w Zamościu;)

19 godzin temu, Tola napisał:

Kocia nieśmiałość Szafranka została za szafką. Po godzinie 21 nasz Szafranek zaakceptował nowe imię - Bob i automatycznie zmienił swój image. Imię zobowiązuje... Podobny obraz

Posted

Ta wiadomość na pewno wiele z Was ucieszy - dostałam info, ze wczoraj schronisko opuściła ta biedna, skulona starsza sunia - Robi.

Pojechała do Murki, a potem, tak jak pisałam, jedzie prawdopodobnie do Poznania.

V__F751.jpg

• Like 4
  • Upvote 2
Posted
4 minuty temu, Tola napisał:

Ta wiadomośc na pewno wiele z was ucieszy - dostałam info, ze wczoraj schronisko opuściła ta biedna, skulona starsza sunia - Robi.

Pojechała do Murki, a potem, tak jak pisałam, jedzie prawdopodobnie do Poznania.

Super!!Taka poczciwa z pyszczka!! Jak dobrze, że wyjechała...Robi, szczęścia psinko!!

Posted

A to Szafranek vel Marley w nowym domu w Krakowie - ale się zrobił luzak po paru dniach:)

A ja ogłaszałam go jako nieśmiałego kota;)

V__278A.jpg

V__7F68.jpg

Posted

Świetna wiadomość o Robi. Kolejna starsza sunia wyciągnięta ze schronu.

Z mojego bazarku na spłatę długu za transport owczarka Freda jest 63,64 w zaokrągleniu - 65,00 zł. 

• Upvote 1
Posted
6 minut temu, Jo37 napisał:

Świetna wiadomość o Robi. Kolejna starsza sunia wyciągnięta ze schronu.

Z mojego bazarku na spłatę długu za transport owczarka Freda jest 63,64 w zaokrągleniu - 65,00 zł. 

Pięknie Joasiu dziękujęk,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,13_Au_orig.gif