Jo37 Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Są na wątku zamojskim. Na tej podstawie zrobimy bazarek transportowy. Quote
Nesiowata Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 3 godziny temu, Jo37 napisał: Jeszcze nic nie jest ustalone. To poczekam. Quote
Bogusik Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Kolejny dramat porzuconych maluchów...:( Dobrze,że udało się znaleźć dt i transport. Myślę,że maluchy powinny mieć swój wątek i oczywiście skarbnika.Wszystko było by bardziej przejrzyste i nie zgubi się pomiędzy kolejnymi postami.Przecież zbierając pieniądze trzeba też wstawiać rachunki,paragony, jak również informacje o stanie zdrowia,terminie i przebiegu operacji itd. Quote
Tyśka) Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Jak dobrze, że są tacy ludzie jak Wy.... że supergoga zgodziła się przyjąć maluszki... Trzymam kciuki za wszystko. Quote
Havanka Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Nie wiem, czy maluszki będą miały swój wątek, ale na razie są na "zamojskim" i na tej podstawie zrobiłam bazarek na ich transport z Pruszkowa do Poznania. Czas nagli i nie możemy czekać. Proszę, pomóżcie im dojechać do DT ! Quote
Aldrumka Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 16 godzin temu, Jo37 napisał: Słuchajcie - mam super wiadomość. Supergoga zgodziła się zabrać całą czwórkę do siebie. Musimy tylko zorganizować transport no i pomóc w utrzymaniu szczeniaków. Operacja łapki też będzie kosztować. Jesteś wielka i co za szybkość działania (też pomyślałam o supergodze ale dopiero z godzinę temu :() zastanawiam się czy można byłoby przeznaczyć cześć pieniędzy zebranych na poprzednie szczeniaki na te czarnulki skoro tamte już zaopiekowane Quote
Jo37 Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 11 minut temu, Aldrumka napisał: Jesteś wielka i co za szybkość działania (też pomyślałam o supergodze ale dopiero z godzinę temu :() zastanawiam się czy można byłoby przeznaczyć cześć pieniędzy zebranych na poprzednie szczeniaki na te czarnulki skoro tamte już zaopiekowane Oczywiście, że tak. Musimy tylko odliczyć na sterylizację i karmę dla mamusi. Quote
Alaskan malamutte Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Zapraszam na wątek podrzuconych szczeniaczków: Quote
Tola Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 Dziękuję Wam kochane, ze jesteście, martwicie się, doradzacie. My tutaj na miejscu cały wczorajszy wieczór, do północy spędziliśmy przy telefonie na szukaniu kogoś, kto zaopiekowałby się sunią ze złamaną łapką i jej siostrami - niestety bezskutecznie. Byliśmy tu wszystcy załamani. Dopiero około północy Jo37 otrzymała odpowiedz od supergogi, ze szczeniaki moga przyjezdzać!!! Ponieważ dzisiaj do Warszawy jechał znajomy, postanowiliśmy wykorzystać transport, to kawał drogi no i gratis! Dzisiaj od rana mój TZ dogrywał wyjazd; istne szaleństwo, bo Marcin wyjezdzał do Warszawy ok 11 - na szczęście wszystko się udało! Z tego co wiem, to maluchy już w drodze do Poznania, są już bezpieczne, ale pomoc wciąż potrzebna! Wątek już jest, bardzo prosimy o obecność u suniek. Goga - ogromne podziękowania - to kolejne szczeniaki z Zamościa, którym właściwie ratujesz życie, Jo37 - dziękuję za pomoc w szukaniu ratunku dla szczeniaków i za pomoc transporcie 1 Quote
Tola Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 Otrzymałam 100 zł od Anuli i Bogusik (pomoc w opłaceniu transportu Freda do Konstancina, za który sama zapłaciłam 250 zł). Jeszcze raz bardzo dziękuję Quote
Jaaga Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Podajcie linki do Waszych trzech niewyróznionych ogłoszen zamojszczaków na olx, to wyróżnię na miesiąc. Quote
Alaskan malamutte Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 3 godziny temu, Jaaga napisał: Podajcie linki do Waszych trzech niewyróznionych ogłoszen zamojszczaków na olx, to wyróżnię na miesiąc. To ja poproszę: https://www.olx.pl/oferta/hana-idealna-sunia-czeka-na-swoj-wymarzony-domek-CID103-IDq3JcD.html Quote
Tola Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 4 godziny temu, Jaaga napisał: Podajcie linki do Waszych trzech niewyróznionych ogłoszen zamojszczaków na olx, to wyróżnię na miesiąc. Ogromnie dziękuję za pomoc, może tym razem uda się i zadzwoni ten jedyny dom... https://www.olx.pl/oferta/teo-w-typie-bialego-owczarka-szwajcarskiego-czeka-na-dom-CID103-IDnMbKG.html https://www.olx.pl/oferta/pokochaj-hane-jest-wyjatkowa-CID103-IDofbXk.html Quote
Tola Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 Zamojska Mysia pozdrawia z Poznania:) 1 Quote
uxmal Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 1 minutę temu, Tola napisał: Zamojska Mysia pozdrawia z Poznania:) Piękne zdjęcie.. ten cień kota nad psem.. Piękne ujęcie . Mistrz drugiego planu: kot czy jego cień ? Quote
Jo37 Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Zapraszam na bazarek dla Klary- 40% i Teo - 20%. 1 Quote
Jaaga Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Wrózniłam Hanę: ttps://www.olx.pl/oferta/hana-idealna-sunia-czeka-na-swoj-wymarzony-domek-CID103-IDq3JcD.html i Teo https://www.olx.pl/oferta/teo-w-typie-bialego-owczarka-szwajcarskiego-czeka-na-dom-CID103-IDnMbKG.html . Natomiast to trzecie ogłoszenie to też Hana, mam również wyróznić? Jesli ktos nie stosuje wyszukiwania wg województw, to bedą się oba powtarzały. I wazna uwaga do tego ogłoszenia z punktu widzenia osoby oglądającej, zamieniłabym zdecydowanie pierwsze zdjecie, gdzie jest z odwróconą głową i jedyne co widac, to siwy pyszczek. Ma w tekscie takie cudne zdjęcie, jak z wysuniętym języczkiem przytula się do pani . Dla mnie idealne na pierwsze, bo przyciąga uwage i pokazuje jaki z niej słodziak. Jesli tez mam wyróżnić drugi raz Hane, to prosze o potwierdzenie. Jesli nie, to inny link. 1 Quote
Poker Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Zgadzam się z Jaaga co do zdjęcia. Dobrze by było podmienić. 1 Quote
Tola Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 Dnia 16.01.2018 o 09:21, Jaaga napisał: Wrózniłam Hanę: ttps://www.olx.pl/oferta/hana-idealna-sunia-czeka-na-swoj-wymarzony-domek-CID103-IDq3JcD.html i Teo https://www.olx.pl/oferta/teo-w-typie-bialego-owczarka-szwajcarskiego-czeka-na-dom-CID103-IDnMbKG.html . Natomiast to trzecie ogłoszenie to też Hana, mam również wyróznić? Jesli ktos nie stosuje wyszukiwania wg województw, to bedą się oba powtarzały. I wazna uwaga do tego ogłoszenia z punktu widzenia osoby oglądającej, zamieniłabym zdecydowanie pierwsze zdjecie, gdzie jest z odwróconą głową i jedyne co widac, to siwy pyszczek. Ma w tekscie takie cudne zdjęcie, jak z wysuniętym języczkiem przytula się do pani . Dla mnie idealne na pierwsze, bo przyciąga uwage i pokazuje jaki z niej słodziak. Jesli tez mam wyróżnić drugi raz Hane, to prosze o potwierdzenie. Jesli nie, to inny link. Dnia 16.01.2018 o 12:25, Poker napisał: Zgadzam się z Jaaga co do zdjęcia. Dobrze by było podmienić. Może macie rację, zaraz zmienię zdjęcie profilowe i jednak bardzo prosiłabym o wyróżnienie tego drugiego OLX dla Hanusi - do tej pory wyrożniałam sama, pomoc bardzo potrzebna. Z ogłoszeniami Hany jest jeszcze ten problem, że na wątku mało jest zdjęć - takich do ogłoszeń, a strach powielać ciągle te same. No a dziewczynę trzeba intensywnie pokazywać, bo to jedyna metoda na znalezienie domu. Nie sprawdziły się jedne ogłoszenia, to trzeba dorabiać kolejne z nowymi zdjęciami, może te nowe kogoś ujmą, zachwycą. Quote
Tola Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 Zamojski Lucek pozdrawia z domu w Warszawie Quote
Alaskan malamutte Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Amelka pozdrawia z cudownego domku w Zamościu!! Quote
Tola Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 Zea zakupiła karmę dla Freda na 190 zł. a tak Fred bawi się zabawkami :) Quote
Jaaga Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Dnia 15.01.2018 o 20:49, Tola napisał: Ogromnie dziękuję za pomoc, może tym razem uda się i zadzwoni ten jedyny dom... https://www.olx.pl/oferta/teo-w-typie-bialego-owczarka-szwajcarskiego-czeka-na-dom-CID103-IDnMbKG.html https://www.olx.pl/oferta/pokochaj-hane-jest-wyjatkowa-CID103-IDofbXk.html Wyróznione już. Ludzie są wzrokowcami i bardzo ważne jest to pierwsze zdjęcie. Dobrze, żeby było w mocnych kolorach, miało jakiś kolorowy element przykuwający uwagę np obroza. Najlepiej jak jest zblizenie na psa lub pies z dorosłym lub dzieckiem. Generalnie zdjęcia mają ogromne znaczenie w ogłoszeniu. Bardzo dobrze też sprawdzają się najkrótsze nawet filmiki. Podpowiedziała mi to kolezanka i rzeczywiście sprawdza się. Można zrobić telefonem na spacerze, jak się bawi lub jak się zachowuje w domu i wstawić w tekście info, że mozna wysłac osobie zainteresowanej. Gdybyście miały do ogłoszenia psa w typie rasy, to jest jeszcze jeden sposób. Wiadomo, ze najwięcej zainteresowanych bedzie przeglądało ogłoszenia dotyczące sprzedaży danej rasy, więc tam szanse wzrosną. Ja daję ogłoszenia jako hodowla. Tak zrobiłam z sunią z chorzowskiego schroniska, że podałam swoje dane, ja wstawiłam w rasę i tylko w tekście zaznaczyłam, ze piesek jest ze schroniska, ogłaszany grzecznościowo. Ogłoszenie zostało zatwierdzone i chyba jedynie ktoś złośliwy mógłby je zgłosić. Wyświetleń było bardzo szybko multum, wiec wieksza szansa. Inaczej teraz chyba nie da się wstawić psa w rasę, bez podawania organizacji, gdzie zrzeszony jest hodowca. Przynajmniej mnie nie wyszło. Jak coś, to służę pomocą. Quote
Tola Posted January 17, 2018 Author Posted January 17, 2018 9 godzin temu, Jaaga napisał: Wyróznione już. Ludzie są wzrokowcami i bardzo ważne jest to pierwsze zdjęcie. Dobrze, żeby było w mocnych kolorach, miało jakiś kolorowy element przykuwający uwagę np obroza. Najlepiej jak jest zblizenie na psa lub pies z dorosłym lub dzieckiem. Generalnie zdjęcia mają ogromne znaczenie w ogłoszeniu. Bardzo dobrze też sprawdzają się najkrótsze nawet filmiki. Podpowiedziała mi to kolezanka i rzeczywiście sprawdza się. Można zrobić telefonem na spacerze, jak się bawi lub jak się zachowuje w domu i wstawić w tekście info, że mozna wysłac osobie zainteresowanej. Gdybyście miały do ogłoszenia psa w typie rasy, to jest jeszcze jeden sposób. Wiadomo, ze najwięcej zainteresowanych bedzie przeglądało ogłoszenia dotyczące sprzedaży danej rasy, więc tam szanse wzrosną. Ja daję ogłoszenia jako hodowla. Tak zrobiłam z sunią z chorzowskiego schroniska, że podałam swoje dane, ja wstawiłam w rasę i tylko w tekście zaznaczyłam, ze piesek jest ze schroniska, ogłaszany grzecznościowo. Ogłoszenie zostało zatwierdzone i chyba jedynie ktoś złośliwy mógłby je zgłosić. Wyświetleń było bardzo szybko multum, wiec wieksza szansa. Inaczej teraz chyba nie da się wstawić psa w rasę, bez podawania organizacji, gdzie zrzeszony jest hodowca. Przynajmniej mnie nie wyszło. Jak coś, to służę pomocą. Jaaga - wysyłam PW Quote
Recommended Posts