Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.01.2018 o 19:56, Tola napisał:

W niedzielę Jo37 idzie na wizytę dla naszej kotki Marcysi - prosimy o kciuki

received_1548786081845151(1).jpg

A to niespodzianka ! Właśnie odświeżałam "Marcysię"" w swoich ogłoszeniach ! Trzymam mocno kciuki za dobry dom !

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

A to niespodzianka ! Właśnie odświeżałam "Marcysię"" w swoich ogłoszeniach ! Trzymam mocno kciuki za dobry dom !

Duża niespodzianka, bo to pierwsze zapytanie o Marcysię!!!

Oby wizyta wypadła pomyślnie:)

Posted

O matko! Dlatego jak ktoś twierdzi, że kastracja suk to okaleczanie, a aborcja i usypianie ślepych miotów, to morderstwo, to mnie się nóż w kieszeni otwiera. 

Biedne, niechciane maluchy, co one winne. Trzymam za nie kciuki, bo tylko tyle mogę..... 

• Upvote 2
Posted
5 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

RATUNKU!!! POMOCY!!

Cztery, podrzucone  małe suczki, szczeniaczki!! Nie mogą tam zostać!!! k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,21_pu_orig.

Resized_20180111_084128_1515658493370.jpeg

Resized_20180111_081140_1515654983484.jpeg

Resized_20180111_081135_1515654981795.jpeg

Resized_20180111_081123_1515654980517.jpeg

Sytuacja jest dramatyczna, TZ pojechał z jednym szczeniakiem do weta, z tego co wiem, to jest złamaniehttp://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/beksa_V6_orig.gif

Jutro może być operacja, ale nie ma gdzie potem przetrzymać maluszkihttp://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/beksa_V6_orig.gif

Pomocy!!!

Posted

Cholera, że też nikt nie może się zająć maluchem . Wy już nie macie czasu , ani możliwości. Nie ma nikogo innego  , nawet za pieniądze?

Posted

3 minuty temu, Poker napisał:

Cholera, że też nikt nie może się zająć maluchem . Wy już nie macie czasu , ani możliwości. Nie ma nikogo innego  , nawet za pieniądze?

Słuchajcie - mam super wiadomość.  Supergoga zgodziła się zabrać całą czwórkę do siebie.

Musimy tylko zorganizować transport no i pomóc w utrzymaniu szczeniaków.

Operacja łapki też będzie kosztować.

• Upvote 2
Posted
3 godziny temu, Jo37 napisał:

Słuchajcie - mam super wiadomość.  Supergoga zgodziła się zabrać całą czwórkę do siebie.

Podajcie konto do wpłaty.

Posted
10 godzin temu, Jo37 napisał:

Supergoga, bardzo bardzo dziękujemy!!!!! Teraz tylko transport....

Posted

A transport dokąd? Kiedy sunia będzie miała operację,czy na miejscu,czy u supergogi.

Czy te psiaki są jakoś zabezpieczone w tej chwili? Widziałam na zdjęciu chyba budę,jeżeli tam nadal są to potrzebna jakaś kołdra,koce i zagrodzenie ich aby nie rozłaziły się.

Posted

Transport jest załatwiony. Dzisiaj ok 12:00 wyjeżdżają z Zamościa do Warszawy ( bezpłatny transport ). Ja odbieram maluchy, 

wiozę do Pruszkowa i dalej jadą z chłopakiem PatiC do Poznania. Trasa Pruszków- Poznań płatna.

Zabieg będzie w Poznaniu.

• Upvote 2
Posted
1 minutę temu, Jo37 napisał:

Transport jest załatwiony. Dzisiaj ok 12:00 wyjeżdżają z Zamościa do Warszawy ( bezpłatny transport ). Ja odbieram maluchy, 

wiozę do Pruszkowa i dalej jadą z chłopakiem PatiC do Poznania. 

Dziękuję za wiadomość.To bardzo dobra wiadomość.Trzymam kciuki za maluszki.Aby takich przypadków już nie było bo się można wykończyć.Beznadziejni ludzie żyją na tym świecie a my niestety wśród nich się kotłujemy.

• Upvote 3
Posted

To prawda. Sterylizacja nie ale przerzucić przez ogrodzenie szczeniaki to jak najbardziej OK.

Teraz tylko musimy szukać sponsorów bo i operacja i odrobaczenie i karma dla czwórki tania nie będzie.

Posted
1 godzinę temu, Jo37 napisał:

wiozę do Pruszkowa i dalej jadą z chłopakiem PatiC do Poznania. Trasa Pruszków- Poznań płatna.

Czy wiadomo ile za transport?

Jeśli będą miały wątek to zawsze by można bazarek  kilometrowy i na ich utrzymanie coś zrobić.