Havanka Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Dnia 9.01.2018 o 19:56, Tola napisał: W niedzielę Jo37 idzie na wizytę dla naszej kotki Marcysi - prosimy o kciuki A to niespodzianka ! Właśnie odświeżałam "Marcysię"" w swoich ogłoszeniach ! Trzymam mocno kciuki za dobry dom ! Quote
Tola Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 1 godzinę temu, Havanka napisał: A to niespodzianka ! Właśnie odświeżałam "Marcysię"" w swoich ogłoszeniach ! Trzymam mocno kciuki za dobry dom ! Duża niespodzianka, bo to pierwsze zapytanie o Marcysię!!! Oby wizyta wypadła pomyślnie:) Quote
b-b Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 2 godziny temu, Tola napisał: Oby wizyta wypadła pomyślnie:) Trzymam za to kciuki!:) Quote
Alaskan malamutte Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 RATUNKU!!! POMOCY!! Cztery, podrzucone małe suczki, szczeniaczki!! Nie mogą tam zostać!!! Quote
Anula Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 O rany! Aż cztery,może do Judyty dało by się je ulokować. Quote
Alaskan malamutte Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 2 minuty temu, Anula napisał: O rany! Aż cztery,może do Judyty dało by się je ulokować. Dzwonimy, szukamy wszędzie.....Ja rozsyłam po znajomych, może coś ktoś...chociaż jedną.... Quote
konfirm31 Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 O matko! Dlatego jak ktoś twierdzi, że kastracja suk to okaleczanie, a aborcja i usypianie ślepych miotów, to morderstwo, to mnie się nóż w kieszeni otwiera. Biedne, niechciane maluchy, co one winne. Trzymam za nie kciuki, bo tylko tyle mogę..... 2 Quote
Tola Posted January 11, 2018 Author Posted January 11, 2018 5 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: RATUNKU!!! POMOCY!! Cztery, podrzucone małe suczki, szczeniaczki!! Nie mogą tam zostać!!! Sytuacja jest dramatyczna, TZ pojechał z jednym szczeniakiem do weta, z tego co wiem, to jest złamanie Jutro może być operacja, ale nie ma gdzie potem przetrzymać maluszki Pomocy!!! Quote
Alaskan malamutte Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Dzwoniłam do Fundacji Judyta....Nie weźmie, jest tak dużo szczeniąt, nie ma miejsca.... Quote
Alaskan malamutte Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 3 minuty temu, b-b napisał: Oszaleć idzie :( Sunia musi mieć operowaną łapkę bo inaczej przykurcz i kalectwo, to dla niej wyrok śmierci....A my nie mamy gdzie ją umiescić po zabiegu.... Straszna ta bezsilność.... Quote
Poker Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Cholera, że też nikt nie może się zająć maluchem . Wy już nie macie czasu , ani możliwości. Nie ma nikogo innego , nawet za pieniądze? Quote
Jo37 Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 3 minuty temu, Poker napisał: Cholera, że też nikt nie może się zająć maluchem . Wy już nie macie czasu , ani możliwości. Nie ma nikogo innego , nawet za pieniądze? Słuchajcie - mam super wiadomość. Supergoga zgodziła się zabrać całą czwórkę do siebie. Musimy tylko zorganizować transport no i pomóc w utrzymaniu szczeniaków. Operacja łapki też będzie kosztować. 2 Quote
Nesiowata Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 3 godziny temu, Jo37 napisał: Słuchajcie - mam super wiadomość. Supergoga zgodziła się zabrać całą czwórkę do siebie. Musimy tylko zorganizować transport no i pomóc w utrzymaniu szczeniaków. Operacja łapki też będzie kosztować. Podajcie konto do wpłaty. Quote
Jo37 Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Podajcie konto do wpłaty. Jeszcze nic nie jest ustalone. Quote
Alaskan malamutte Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 10 godzin temu, Jo37 napisał: Słuchajcie - mam super wiadomość. Supergoga zgodziła się zabrać całą czwórkę do siebie. Musimy tylko zorganizować transport no i pomóc w utrzymaniu szczeniaków. Operacja łapki też będzie kosztować. Supergoga, bardzo bardzo dziękujemy!!!!! Teraz tylko transport.... Quote
Anula Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 A transport dokąd? Kiedy sunia będzie miała operację,czy na miejscu,czy u supergogi. Czy te psiaki są jakoś zabezpieczone w tej chwili? Widziałam na zdjęciu chyba budę,jeżeli tam nadal są to potrzebna jakaś kołdra,koce i zagrodzenie ich aby nie rozłaziły się. Quote
Anula Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Zapraszam na dwa bazarki dla Duni,Tofika i Rafika. BAZAREK BOGUSIK:http://www.dogomania.com/forum/topic/340816-bazarek-z-różnościami-do-160118-zapraszam/ BAZAREK:http://www.dogomania.com/forum/topic/340830-bazarek-z-ciuszkamibutypłyty-dla-pańpanów-i-dzieckaod110118-do160118/ Quote
Jo37 Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Transport jest załatwiony. Dzisiaj ok 12:00 wyjeżdżają z Zamościa do Warszawy ( bezpłatny transport ). Ja odbieram maluchy, wiozę do Pruszkowa i dalej jadą z chłopakiem PatiC do Poznania. Trasa Pruszków- Poznań płatna. Zabieg będzie w Poznaniu. 2 Quote
Anula Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 1 minutę temu, Jo37 napisał: Transport jest załatwiony. Dzisiaj ok 12:00 wyjeżdżają z Zamościa do Warszawy ( bezpłatny transport ). Ja odbieram maluchy, wiozę do Pruszkowa i dalej jadą z chłopakiem PatiC do Poznania. Zabieg będzie w Poznaniu. Dziękuję za wiadomość.To bardzo dobra wiadomość.Trzymam kciuki za maluszki.Aby takich przypadków już nie było bo się można wykończyć.Beznadziejni ludzie żyją na tym świecie a my niestety wśród nich się kotłujemy. 3 Quote
Jo37 Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 To prawda. Sterylizacja nie ale przerzucić przez ogrodzenie szczeniaki to jak najbardziej OK. Teraz tylko musimy szukać sponsorów bo i operacja i odrobaczenie i karma dla czwórki tania nie będzie. Quote
b-b Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Transport jest załatwiony. Dzisiaj ok 12:00 wyjeżdżają z Zamościa do Warszawy ( bezpłatny transport ). Ja odbieram maluchy, wiozę do Pruszkowa i dalej jadą z chłopakiem PatiC do Poznania. Trasa Pruszków- Poznań płatna. Zabieg będzie w Poznaniu. Czy wiadomo ile za transport? Jeśli będą miały wątek to zawsze by można bazarek kilometrowy i na ich utrzymanie coś zrobić. Quote
Recommended Posts