elik Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 2 minuty temu, Tola napisał: 6 lat temu to TZ wiózł Olinkę z hoteliku u Murki do p. Alicji - Olinka długo potem bała się TZ, bo kojarzył się z wyjazdem z ukochanego miejsca... Ale wszystko zmieniło się, jak p. Alicja została naszym DT dla kotów - zawsze przy okazji dowozu karmy kociej dla kotów, TZ wiezie jakieś smaczki dla Olinki;) A miłość wzajemna jak najbardziej:). . . . A to przekupna dziewczynka :) Quote
Havanka Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Zdjęcia Szafranka fantastyczne ! Już wymieniłam w swoim ogłoszeniu. https://www.olx.pl/oferta/wesoly-szafranek-szuka-cieplego-domku-CID103-IDoHDyo.html Olinkę pamietam, bo zapadła mi głęboko w serce. Bardzo sie cieszę, ze wróciła do zdrowia i cieszy się życiem. Dziękuję Tolu za jej zdjecia. Wciąż ta sama Olinka... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Byłam wczoraj w odwiedzinach u pięknego Bellissimo....Nie widziałam go od wakacji...Cudo po prostu!!! Norweski leśny jak nic!!!! Quote
Havanka Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Oj piękny ten leśny ! A jakie ma spojrzenie ! Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 7 minut temu, Havanka napisał: Oj piękny ten leśny ! A jakie ma spojrzenie ! A taka była bida z niego, jak TZ Toli go znalazł..... Quote
Havanka Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: A teraz...ach.... To prawda, zachwyca urodą i dostojeństwem ! A jak pięknie wkomponował się w wystrój mieszkania ! Quote
Tyśka) Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Wow, zarósł szybciej niż mój :) Mój niedługo będzie miał 3lata, a wciąż zarasta dorosłą sierścią :) Cudny, ale... ciekawe jak z pielegnacją futra? Kołtuni się mocno? Quote
helli Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Wow, nie wiedziałam, że koty mogą tak zarastać, ale to tylko niektóre? Hehe, kocisko, szczotki chyba nie lubi, złośliwa jestem na starość. Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 6 minut temu, Tyś(ka) napisał: Cudny, ale... ciekawe jak z pielegnacją futra? Kołtuni się mocno? Oj cudny, w rzeczywistości jeszcze bardziej!! Co dziwne, nie kołtuni się. Pańcia czesze, a kocurzysko to uwielbia!!! A futro ma nieziemskie... Quote
Tyśka) Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Mój też się nie kołtuni. Naprawdę zastanawiam się nad pochodzeniem Belissimo, są identyczni ze spojrzenia, mordki, ułożenia pręg i ogona... ;) No i pochodzenie - te same okolice... hmmm.... Uwielbiam takie koty :) w typie siba :) Cudny i nie dziwię się, że zawrócił głowę Rodzinie! Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Uwielbiam takie koty :) w typie siba :) Bllissimo jest zdecydowanie w typie Norweski leśny. On ma dopiero 1,5 roku a szatę ma okazałą i jeszcze narasta...Włos wierzchni długi, spływa po bokach, grzywa jak u lwa...I do tego charakter ma cudny!!! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Kawa od Bellissimo na dzień dobry! Quote
Havanka Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Kawa od Bellissimo na dzień dobry! Pełen artyzm ! Tej kawy nie powinno się pić, tylko podziwiać ! Quote
Tola Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Trochę dzisiejszej podzamojskiej zimy 3 Quote
Jolanta08 Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Piękna zimowa sceneria, jak z bajki 1 Quote
uxmal Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Trochę dzisiejszej podzamojskiej zimy na którymś portalu wiadomościowym podobne zdjęcie a może to samo pokazywali że zima wróciła. Brrr Quote
Tola Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 2 minuty temu, uxmal napisał: na którymś portalu wiadomościowym podobne zdjęcie a może to samo pokazywali że zima wróciła. Brrr To moje autorskie, tutaj na dogo pokazywane po raz pierwszy;) Tutaj jeszcze kawałek mojej chałupy 1 Quote
Tola Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 A to droga z mojej chałupy: Krasnobród - Zwierzyniec 1 Quote
uxmal Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 tak pięknie, że aż Turnau musiałby zmienić text piosenki.. tu krakowska zima nie pasuje.. Tu cichosza tam cicho Szaro brudno i śnieży Nie ma kosmonautów I nie ma papieży 1 Quote
Onaa Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 U nas zimy brak. Nie lubię mrozów ale takie małe przymrozki i śnieg są przyjemne i potrzebne. Quote
konfirm31 Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Niestety, tegoroczna baaardzo łagodna zima, nie wytłucze kleszczy i innego "robactwa". Aż boję się pomyśleć, co od wiosny czeka nasze psy i nas..... Kleszcze żerują cały czas, a żeby chociaż część ich wyginęła, musi być min _10 stopni przez 60 dni..... :((((( Quote
b-b Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 1 godzinę temu, konfirm31 napisał: Niestety, tegoroczna baaardzo łagodna zima, nie wytłucze kleszczy i innego "robactwa". Aż boję się pomyśleć, co od wiosny czeka nasze psy i nas..... Kleszcze żerują cały czas, a żeby chociaż część ich wyginęła, musi być min _10 stopni przez 60 dni..... :((((( Niestety tego po raz kolejny nie ma i przez to coraz więcej tego całego paskudztwa jest . Przecież co roku dochodzi chmara kolejnego. Zeżre nas robactwo żywcem :( Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Z drugiej strony: bezdomniakom lżej, jak zima taka łagodna... Quote
Recommended Posts