Tola Posted January 18, 2018 Author Posted January 18, 2018 Jak nie macie kochane jeszcze wybranej organizacji to bardzo proszę o przekazanie 1 % fundacji ZEA, to dzięki takim wpłatom możemy pomagać bezdomniakom. Quote
Onaa Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 35 minut temu, Tola napisał: Jak nie macie kochane jeszcze wybranej organizacji to bardzo proszę o przekazanie 1 % fundacji ZEA, to dzięki takim wpłatom możemy pomagać bezdomniakom. Czy można to udostępniać na fb ? Quote
Tola Posted January 18, 2018 Author Posted January 18, 2018 Przed chwilą, Onaa napisał: Czy można to udostępniać na fb ? Jak najbardziej :) Bardzo dziękuję! Quote
Anula Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 I tak kończą psiaki zamojskie: DORA1020 Advanced Member Members 199 11510 postów Napisano 1 godzinę temu · Zgłoś post Jest szansa na zabranie suni ,sunia zostala zabrana z zamojskiego schroniska najpierw trzymali ja w domu,pozniej wywalili do budy i sunia zachorowala na uszy,ma bardzo chore uszy,tej osoby wogole to nie obchodzilo ta osoba po wielu interwencjach zrzekla sie suni i co teraz? Murka moze ja przyjac w czwartek,tylko co dalej???? Skad na to pomaganie brac pieniadze brne w coraz wieksze dlugi sunia jest wysterylizowana i zaszczepiona,wiec troche kosztow odpadnie to pomaganie wiąże sie z ogromnymi kosztami Mam duze wsparcie od Dogomaniaczek,za ktore bardzo dziekuje tylko,ze zawsze....absolutnie zawsze na miejsce jednego zwierzaka pojawiaja sie nastrpne dwa:( Jak to wszystko udzwignąć:?:( http://www.dogomania.com/forum/topic/78989-bezdomne-ze-szczebrzeszyna-prosza-o-pomoc/?page=407 Quote
Tola Posted January 18, 2018 Author Posted January 18, 2018 20 minut temu, Anula napisał: I tak kończą psiaki zamojskie: DORA1020 Advanced Member Members 199 11510 postów Napisano 1 godzinę temu · Zgłoś post Jest szansa na zabranie suni ,sunia zostala zabrana z zamojskiego schroniska najpierw trzymali ja w domu,pozniej wywalili do budy i sunia zachorowala na uszy,ma bardzo chore uszy,tej osoby wogole to nie obchodzilo ta osoba po wielu interwencjach zrzekla się suni i co teraz? Murka moze ja przyjac w czwartek,tylko co dalej???? Skad na to pomaganie brac pieniadze brne w coraz wieksze dlugi sunia jest wysterylizowana i zaszczepiona,wiec troche kosztow odpadnie to pomaganie wiąże sie z ogromnymi kosztami Mam duze wsparcie od Dogomaniaczek,za ktore bardzo dziekuje tylko,ze zawsze....absolutnie zawsze na miejsce jednego zwierzaka pojawiaja sie nastrpne dwa:( Jak to wszystko udzwignąć:?:( http://www.dogomania.com/forum/topic/78989-bezdomne-ze-szczebrzeszyna-prosza-o-pomoc/?page=407 To nie pierwszy pies, zabrany z zamojskiego schroniska , który tak kończy niestety, przykładem była m.in. nasza dogomaniacka Auris:( Niektórzy za nic mają takie psy ze schronisk - jak nie ten, to będzie następny. Nie ma żadnej kontroli, każdy może przyjść i wyjechać z dowolnie wskazanym psem. A potem go porzucić i przyjechać po następnego. Parę dni temu zadzwoniła do mnie kobieta w sprawie adopcji kota. Na moje pytanie, czy miała już kiedyś kota odpowiedziała, ze tak, ale to był tylko bezdomniak, wpadł pod samochód i ona teraz chce normalnego kota. Quote
b-b Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Płakać sie chce co ludzie potrafią zrobić zwierzętom. Quote
elik Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 14 godzin temu, Tola napisał: To nie pierwszy pies, zabrany z zamojskiego schroniska , który tak kończy niestety, przykładem była m.in. nasza dogomaniacka Auris:( Niektórzy za nic mają takie psy ze schronisk - jak nie ten, to będzie następny. Nie ma żadnej kontroli, każdy może przyjść i wyjechać z dowolnie wskazanym psem. A potem go porzucić i przyjechać po następnego. Parę dni temu zadzwoniła do mnie kobieta w sprawie adopcji kota. Na moje pytanie, czy miała już kiedyś kota odpowiedziała, ze tak, ale to był tylko bezdomniak, wpadł pod samochód i ona teraz chce normalnego kota. O żeszszszsz kurtka co taka baba ma we łbie. Jak to możliwe, że nie widzi nic złego w tym co plecie ??? Normalnie wszystko we mnie gotuje. Nie ma się co dziwić, że jest tyle bezdomnych zwierząt Quote
Tola Posted January 19, 2018 Author Posted January 19, 2018 4 godziny temu, elik napisał: O żeszszszsz kurtka co taka baba ma we łbie. Jak to możliwe, że nie widzi nic złego w tym co plecie ??? Normalnie wszystko we mnie gotuje. Nie ma się co dziwić, że jest tyle bezdomnych zwierząt To jest właśnie najgorsze:( To okrutne traktowanie zwierząt dla wielu ludzi jest tak normalną sprawą, ze mówią o tym, jakby rozmawiali o pogodzie, nie widzą w tym nic złego! Quote
Tola Posted January 20, 2018 Author Posted January 20, 2018 Nie wiem czy pamiętacie Nelę - mała suczkę znaleziona pod sklepem przez moja córcię - Nela zamieszkała u teściów Ilony i jest wielką przyjaciółką mojej Florci:) Dzisiejsze przedpołudnie dziewczyny spędziły razem Quote
Havanka Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Ależ piękne zdjęcia !!! Florcia nareszcie znalazła koleżankę do gonitw na śniegu. Obie zmęczone, ale nieziemsko szczęśliwe ! Kto by pomyślał, ze jeszcze nie tak dawno nie miały swoich domów.... 2 Quote
Tola Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 Dobre wiadomości od Freda - dziewczyny mówią, ze to teraz zupełnie inny pies - uśmiechnięty, biega za człowiekiem:) 3 Quote
Tola Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 No i pozdrowienia od trójłapka Jasia i jego dużego przyjaciela Szamana:) 6 Quote
elik Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 4 minuty temu, Tola napisał: No i pozdrowienia od trójłapka Jasia i jego dużego przyjaciela Szamana:) No ja nie mogę. Jakie wspaniałe zwierzątka, co za miłość. Zazdraszczam Państwu takich zwierzątek. I Państwo i zwirzątka są na pewno baaaardzo szczęśliwi 3 Quote
elik Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Fred wspaniale wygląda. Poszczęściło się chłopakowi :) 1 Quote
Jo37 Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Fred wygląda super. I zmienił " upodobania". Już nie lubi być usmarowany g...em i błotem. 1 Quote
Havanka Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Fredzio nareszcie szczęśliwy a szczęście idzie w parze z uśmiechem ! Więc się uśmiecha na każdym zdjęciu (kiedy nie jest zajęty smaczkami - wtedy jest skupiony). A Jasio ze swoim przyjacielem to już pełnia szczęścia !!! Niesamowite, że tak pokochały się te dwie istoty ! 1 Quote
Recommended Posts