Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak nie macie kochane jeszcze wybranej organizacji to bardzo proszę o przekazanie 1 % fundacji ZEA, to dzięki takim wpłatom możemy pomagać bezdomniakom.

przekaz - zmniejszony.jpg

ZEA_ulotka_1proc-1.jpg

Posted
35 minut temu, Tola napisał:

Jak nie macie kochane jeszcze wybranej organizacji to bardzo proszę o przekazanie 1 % fundacji ZEA, to dzięki takim wpłatom możemy pomagać bezdomniakom.

przekaz - zmniejszony.jpg

ZEA_ulotka_1proc-1.jpg

Czy można to udostępniać na fb ?

Posted

I tak kończą psiaki zamojskie:

DORA1020

• Advanced Member
  •  
  • DORA1020
  • Members
  •  199
  • 11510 postów

Jest szansa na zabranie suni  ,sunia zostala zabrana z zamojskiego schroniska

najpierw trzymali ja w domu,pozniej wywalili do budy

i sunia zachorowala na uszy,ma bardzo chore uszy,tej osoby wogole to nie obchodzilo

ta osoba po wielu interwencjach zrzekla sie suni

i co teraz?

Murka moze ja przyjac w czwartek,tylko co dalej????

Skad na to pomaganie brac pieniadze

brne w coraz wieksze dlugi

sunia jest wysterylizowana i zaszczepiona,wiec troche kosztow odpadnie

to pomaganie wiąże sie z ogromnymi kosztami

Mam duze wsparcie od Dogomaniaczek,za ktore bardzo dziekuje

tylko,ze zawsze....absolutnie zawsze na miejsce jednego zwierzaka pojawiaja sie nastrpne dwa:(

Jak to wszystko udzwignąć:?:(

http://www.dogomania.com/forum/topic/78989-bezdomne-ze-szczebrzeszyna-prosza-o-pomoc/?page=407

Posted
20 minut temu, Anula napisał:

I tak kończą psiaki zamojskie:

DORA1020

• Advanced Member
  •  
  • DORA1020
  • Members
  •  199
  • 11510 postów

Jest szansa na zabranie suni  ,sunia zostala zabrana z zamojskiego schroniska

najpierw trzymali ja w domu,pozniej wywalili do budy

i sunia zachorowala na uszy,ma bardzo chore uszy,tej osoby wogole to nie obchodzilo

ta osoba po wielu interwencjach zrzekla się suni

i co teraz?

Murka moze ja przyjac w czwartek,tylko co dalej????

Skad na to pomaganie brac pieniadze

brne w coraz wieksze dlugi

sunia jest wysterylizowana i zaszczepiona,wiec troche kosztow odpadnie

to pomaganie wiąże sie z ogromnymi kosztami

Mam duze wsparcie od Dogomaniaczek,za ktore bardzo dziekuje

tylko,ze zawsze....absolutnie zawsze na miejsce jednego zwierzaka pojawiaja sie nastrpne dwa:(

Jak to wszystko udzwignąć:?:(

http://www.dogomania.com/forum/topic/78989-bezdomne-ze-szczebrzeszyna-prosza-o-pomoc/?page=407

To nie pierwszy pies, zabrany z zamojskiego schroniska , który tak kończy niestety,  przykładem była m.in. nasza dogomaniacka Auris:(

Niektórzy za nic mają takie psy ze schronisk - jak nie ten, to będzie następny.

Nie ma żadnej kontroli, każdy może przyjść i wyjechać z dowolnie wskazanym psem. A potem go porzucić i przyjechać po następnego.

Parę dni temu zadzwoniła do mnie kobieta w sprawie adopcji kota. Na moje pytanie, czy miała już kiedyś kota odpowiedziała, ze tak, ale to był  tylko bezdomniak, wpadł pod samochód i ona teraz chce normalnego kota.

Posted
14 godzin temu, Tola napisał:

To nie pierwszy pies, zabrany z zamojskiego schroniska , który tak kończy niestety,  przykładem była m.in. nasza dogomaniacka Auris:(

Niektórzy za nic mają takie psy ze schronisk - jak nie ten, to będzie następny.

Nie ma żadnej kontroli, każdy może przyjść i wyjechać z dowolnie wskazanym psem. A potem go porzucić i przyjechać po następnego.

Parę dni temu zadzwoniła do mnie kobieta w sprawie adopcji kota. Na moje pytanie, czy miała już kiedyś kota odpowiedziała, ze tak, ale to był  tylko bezdomniak, wpadł pod samochód i ona teraz chce normalnego kota.

O żeszszszsz kurtka co taka baba ma we łbie. Jak to możliwe, że nie widzi nic złego w tym co plecie ???  Normalnie wszystko we mnie gotuje. Nie ma się co dziwić, że jest tyle bezdomnych zwierząt

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

O żeszszszsz kurtka co taka baba ma we łbie. Jak to możliwe, że nie widzi nic złego w tym co plecie ???  Normalnie wszystko we mnie gotuje. Nie ma się co dziwić, że jest tyle bezdomnych zwierząt

To jest właśnie najgorsze:(

To okrutne traktowanie zwierząt dla wielu ludzi jest tak normalną sprawą, ze mówią o tym, jakby rozmawiali o pogodzie, nie widzą w tym nic złego!

Posted

Nie wiem czy pamiętacie Nelę - mała suczkę znaleziona pod sklepem przez moja córcię - Nela zamieszkała u teściów Ilony i jest wielką przyjaciółką mojej Florci:)

Dzisiejsze przedpołudnie dziewczyny spędziły razem

IMGP0924.jpg

IMGP0925.jpg

IMGP0954.jpg

IMGP0958.jpg

IMGP0961.jpg

Posted

Ależ piękne zdjęcia !!! Florcia nareszcie znalazła koleżankę do gonitw na śniegu. Obie zmęczone, ale nieziemsko szczęśliwe ! Kto by pomyślał, ze jeszcze nie tak dawno nie miały swoich domów....

• Upvote 2
Posted
4 minuty temu, Tola napisał:

No i pozdrowienia od trójłapka Jasia i jego dużego przyjaciela Szamana:)

V__5996.jpg

V__ED68.jpg

V__EDD8.jpg

No ja nie mogę. Jakie wspaniałe zwierzątka, co za miłość.

Zazdraszczam Państwu takich zwierzątek. I Państwo i zwirzątka są na pewno baaaardzo szczęśliwi

• Upvote 3
Posted

Fredzio nareszcie szczęśliwy a szczęście idzie w parze z uśmiechem ! Więc się uśmiecha na każdym zdjęciu (kiedy nie jest zajęty smaczkami - wtedy jest skupiony). A Jasio ze swoim przyjacielem to już pełnia szczęścia !!! Niesamowite, że tak pokochały się te dwie istoty !

• Upvote 1