Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie miałam dobrego dostępu do netu, wróciliśmy dzisiaj ok.21 i nagle telefon, że na cmentarzu w Izbicy  od paru dni siedzi mała suczka, jeden wielki kołtun, brudna, cuchnąca😥 Nie mam dogomanii w laptopie, piszę z telefonu i  nie wiem, jak będzie jutro, ale jak tylko będę miała jakieś wieści o suni postaram się  dam znać. 

IMG-20220807-WA0027.jpg

Posted

Dogo u mnie działa tylko z telefonu.  I to tylko wtedy kiedy jestem poza domem. Ze stacjonarnego internetu nie dziala.

Pomyślalam sobie, że zapora antywirusowa nie przepuszcza strony dogomanii. 

W telefonie mam slabe zabezpieczenie dlatego strona się otwiera..

Ale to tylko moja hipoteza.

Posted

Info od Toli

Piesek z cmentarza w Izbicy zabrany. Ma ok 2-3 lata. Stan koszmarny!! Zaniedbania straszne. Nie ma oka, w oczodole ropa. Tylna łapka lata na wszystkie strony. Sugestia amputacji. Będzie diagnoza irtopedyczna i przeswietlenie. Na calym ciele rany. Sierść to jeden wielki kołtun . Aby zrobić badanie trzeba było częściowo ogolić. Wyniszczony i wychudzony..

IMG-20220808-WA0004.jpg

IMG-20220808-WA0005.jpg

IMG-20220808-WA0002.jpg

IMG-20220808-WA0003.jpg

IMG-20220808-WA0001.jpg

Posted
Dnia 8.08.2022 o 11:02, Alaskan malamutte napisał:

Info od Toli

Piesek z cmentarza w Izbicy zabrany. Ma ok 2-3 lata. Stan koszmarny!! Zaniedbania straszne. Nie ma oka, w oczodole ropa. Tylna łapka lata na wszystkie strony. Sugestia amputacji. Będzie diagnoza irtopedyczna i przeswietlenie. Na calym ciele rany. Sierść to jeden wielki kołtun . Aby zrobić badanie trzeba było częściowo ogolić. Wyniszczony i wychudzony..

IMG-20220808-WA0004.jpg

IMG-20220808-WA0005.jpg

IMG-20220808-WA0002.jpg

IMG-20220808-WA0003.jpg

IMG-20220808-WA0001.jpg

Przerażające po prostu 😞 

Posted
Dnia 8.08.2022 o 13:52, Ewa Marta napisał:

Przerażające po prostu 😞 

Piesek juz zabezpieczony na miejscu i pod opieką fundacji maltańczykowej. Mial szczęście w nieszczęściu, że w typie tej rasy, bo koszty diagnostyki i leczenia będą pewnie ogromne.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Piesek z cmentarza dzisiaj przyjechał do lecznicy całodobowej w Zamościu, bo wymaga stałej opieki jest bardzo wyniszczony, słaby.

Jaaga - bardzo dziękuję za podesłanie fundacji maltańczykowej, sami nie dalibyśmy rady.

• Upvote 1