Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żałuję tylko, że o wyjedzie psa dowiedzieliśmy się dzisiaj  parę min.po 8, jechali młodzi ludzie z Hrubieszowa.

Dziewczyny z Szajki szukały podwozu od paru dni, planowały transport na czwartek.

Nie było więc  możliwości aby  połączyć dzisiaj  wyjazd jakiegoś psa z jutrzejszego transportu.

Posted
Dnia 2.08.2022 o 20:52, Tola napisał:

Uaktualniam  - jutro transport psów, jesteśmy umówieni z Aska 7 o 10.00.

Przekazanie psów Piotrowi zaplanowane jest u Dexterki.

Koszt transportu do hoteliku szafirki to 470 zł, bazarek transportowy jutro  zrobi Gabi79, zapraszam wszystkich!

Prosimy o kciuki, aby udało się wszystko, co zaplanowane!

Do Jagny:

• 3 szczeniaki
  • 2 kociaki ze Szczebrzeszyna
  • mała przerażona suczka ze schroniska
  • jak się zmieści to jeszcze jeden biedak

Do szafirki:

• Adelka ze schroniska
  •  Marinka z schroniska
  • Czaruś od sue
  • czarny kudłacz ze schroniska
  • terierka ze schroniska

Chyba się pomyliłaś.Marinka/Marisa zostaje u Jaaga.

Posted
Dnia 2.08.2022 o 21:27, Anula napisał:

Chyba się pom0yliłaś.Marinka/Marisa zostaje u Jaaga.

Wszystko jest ok:). to nie Marika jedzie tylko Marinka z tego wątku

Posted

Przygotowałam szelki i obroże - to już końcówka naszych zapasów; część dokupiłam, część jest z paczuszek, które przysłały Nesiowata, Anula, Bogusik. Przy okazji prośba - jakby ktoś miał okazję zdobyć gdzieś szeleczki i obroże -  będę bardzo wdzięczna. Przydają się bardzo i tutaj na miejscu i podczas wyjazdów psów ze schroniska, każdy z nich zawsze dostaje obroże lub szelki i często smycze. 

IMG-20220802-WA0019.jpg

Posted
Dnia 2.08.2022 o 22:35, Tola napisał:

Jutro wielki dzień, znowu tyle psów zaczyna nowe życie.  Prosimy o kciuki, dam znać jak psy wyjadą ze schroniska. 

Bardzo jestem ciekawa jak Adelka i Marinka....Mam nadzieję, że wszystko z nimi w porządku...

Posted
Dnia 2.08.2022 o 22:35, Tola napisał:

Jutro wielki dzień, znowu tyle psów zaczyna nowe życie.  Prosimy o kciuki, dam znać jak psy wyjadą ze schroniska. 

Trzymam mocno kciuki za wszystkich podróżujących 🍀🍀🍀, znowu będzie jechał wesoły autobus :).

Posted
Dnia 2.08.2022 o 20:52, Tola napisał:

Uaktualniam  - jutro transport psów, jesteśmy umówieni z Aska 7 o 10.00.

Przekazanie psów Piotrowi zaplanowane jest u Dexterki.

Koszt transportu do hoteliku szafirki to 470 zł, bazarek transportowy jutro  zrobi Gabi79, zapraszam wszystkich!

Prosimy o kciuki, aby udało się wszystko, co zaplanowane!

Do Jagny:

• 3 szczeniaki
  • 2 kociaki ze Szczebrzeszyna
  • mała przerażona suczka ze schroniska
  • jak się zmieści to jeszcze jeden biedak

Do szafirki:

• Adelka ze schroniska
  •  Marinka z schroniska
  • Czaruś od sue
  • czarny kudłacz ze schroniska
  • terierka ze schroniska

Jeśli któreś z tych psiaków ma ponad 8 lat to mogę poprosić Staruszkową Skarpetę o pomoc "na start"

Posted

Wszystkie psy zmieściły się, dzisiaj po nowe życie wyjechało ich 6. Wielkie podziękowanie dla Aska7, bo to nie tylko trud podróży, koszty ale i stres, żeby je wszystkie zmieścić i bezpiecznie dowieźć . ♥️♥️♥️🌹🌹🌹🌹 Dziękuję też wszystkim, dzięki którym te psy rozpoczęły nowe życie♥️🌹♥️🌹♥️🌹

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Matko świnto jaka psiarnia, ten czarnulek sznaucerowaty cieszył się bardzo i chciał wyłazić, jakiś jeszcze taki rudy wesoły też chciał, koteczka nas pogryzła ale jakoś się udało (pojechała jedna). Pewnie przerażona bardzo piesami ale mam nadzieję że zniesie to dzielnie. Czaruś trochę z problemami bo "opiekun" w ostatniej chwili coś odwalił i nie miał jak dowieźć pieska na rynek. Ale wszystko pojechało dziękujemy Aska7 ❤️ 

Ja mam szelki na dużego psa i małą obróżkę oraz dłuuuga smycz mogę jakoś przekazać przy okazji, nieużywane chyba

Posted
Dnia 3.08.2022 o 12:20, Anula napisał:

A ta wystraszona sunia pod opieką Ewa Marta nie została zabrana do Jaaga?

IMG_20220731_125328.jpg

Pojechała 🙂  To sunia pod wpólną opieką Alaskan, Ellig i moją 😀 Pojechał też Pekinek, ta niespodzianka 🙂

IMG-20220803-WA0001.jpg

Posted
Dnia 3.08.2022 o 12:26, Ewa Marta napisał:

Pojechała 🙂  To sunia pod wpólną opieką Alaskan, Ellig i moją 😀 Pojechał też Pekinek, ta niespodzianka 🙂

IMG-20220803-WA0001.jpg

Tak,właśnie byłam na ich wątku.Cudna wiadomość.Niech teraz szczęśliwie wszystkie psiaki dojadą do celu.

A ten sznaucerkowaty czarny wiadomo gdzie jedzie?

Posted
Dnia 3.08.2022 o 12:39, Anula napisał:

Tak,właśnie byłam na ich wątku.Cudna wiadomość.Niech teraz szczęśliwie wszystkie psiaki dojadą do celu.

A ten sznaucerkowaty czarny wiadomo gdzie jedzie?

Na razie do Hani, bierze go pod opiekę Sara2011

• Upvote 1