rozi Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Info dla tych, którzy pamiętają tę Kochaną Osobę. 2 Quote
Ewa Marta Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Bardzo smutna wiadomość. Od jakiegoś czasu nie było jej na dogo, ale czas tak szybko pędzi, że nie zastanawiałam się nad tym. Była na naszych wątkach, śledziła historię moich psiaków Luki, Baloo, zawsze pisała o swoich psiakach:( Quote
rozi Posted September 21, 2023 Author Posted September 21, 2023 Nie wiem kiedy. Ux mnie zapytała, czy coś wiadomo, bo się nie pojawia. Dzwoniłam, abonent niedostępny, nie było jak się dowiedzieć, w końcu wpadłam na pomysł, zadzwoniłam do pana, od którego kupowała mięso dla psów, i on mi powiedział. Poszłam dziś z Perełką na bardzo bardzo długi spacer, dla Danuty, do samotnej brzozy, co przy drodze rośnie. Dotknęłam, tam Ona teraz mieszka. 4 Quote
elik Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Bardzo smutna wiadomość 😞 Czy wiadomo co z Jej psiaczkami? Nie mogą trafić do schronu. Nie tak dawno adoptowała pieska z zamojskiego schroniska. Quote
Poker Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Zastanawiałam się wielokrotnie co się z nią dzieje. Bardzo smutna wiadomość. Mam nadzieję, że jej pieski są zaopiekowane. Może ten pan od mięsa coś wie? Quote
Nadziejka Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Danusiu ...Danuniu tutaj wątek naszej Danusi i psiaczkow Quote
elik Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Dnia 21.09.2023 o 19:29, Poker napisał: Zastanawiałam się wielokrotnie co się z nią dzieje. Bardzo smutna wiadomość. Mam nadzieję, że jej pieski są zaopiekowane. Może ten pan od mięsa coś wie? Czy można jakoś skontaktować się z tym panem? Quote
Jo37 Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Bardzo smutna wiadomość. Była bardzo pozytywną osobą. Quote
agat21 Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Dobrzy ludzie tak szybko odchodzą. (') 🖤 Cieszę się, że była tu z nami i z naszymi zwierzami, że Ją znaliśmy. Quote
Radek Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Bardzo mi przykro. Miałem okazję poznać osobiście, gdy przywoziłem Kamę. Bardzo dobra osoba, mam nadzieję, że psiaki znalazły bezpieczną przystań. Quote
bou Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Bardzo smutno i przykro.Miałyśmy się spotkać na Bemowie...kiedyś,w przyszłości...Pani Danusia była bardzo pozytywną,ciepłą osobą. Żal... R.I.P Quote
UlaFeta Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 🖤🖤🖤 Poznałam Danusie na wystawie psów, bardzo ciepła osoba taka pozytywnie zakręcona.I taką zapamiętam.😭 Quote
Jo37 Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Czy znacie nazwisko Danusi? Można by odszukać jej grób i zapalić świeczkę. Quote
elik Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Kochani uważam, że mamy moralny obowiązek zbadać, co się dzieje z psami Danusi. Gdybym mieszkał w pobliżu, popytałabym sąsiadów, na pewno wiedzą. Także wiedzą gdzie jej grób, na którym cmentarzu, a to wystarczy, żeby dowiedzieć się gdzie dokładnie. Kto mógłby popytać sąsiadów? 1 Quote
Recommended Posts