Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 godzin temu, Ellig napisał:

♡      ♡      ♡       ♡      ♡      ♡       ♡      ♡      ♡    

Posted

Kochani, my z mężem mieliśmy w 47metrowym mieszkaniu w bloku 4 rottweilery i pracowaliśmy a mimo to dawaliśmy radę i wykarmić i wybiegać i wychowac na przyjazne dla calego świata, jak jest wzajemna miłośc to wszystko da się przeżyć.

A jak widzę też tworzycie wspaniałą rodzinę więc może jednak dacie radę?

• Like 2
Posted

Nareszcie razem:) Pobudziliśmy sąsiadów na pewno naszym powitaniem, bo było głośno i radośnie. Każde pchało się, żeby mnie polizać, przytulić się. Ja prawie płakałam ze wzruszenia, że już je widzę. Całe szczęście, Jacka powitałam w garażu, bo zszedł po moje bagaże bez psiaków. W samochodzie byli jeszcze mój syn i jego ojciec i baliśmy się, że psiaki obszczekają zawłaszcza ojca mojego syna, którego nie znają i będzie się bał wysiąść, żeby się pożegnać:) Przyjechałam po 1, a siedzieliśmy jeszcze do 3 nad ranem. Opowiadałam i tuliłam psiaki. Teraz szybko muszę zacząć pracę, a potem znowu spędzę czas z psiakami.

Dzięki relacjom mojego męża byłam spokojniejsza, bo widziałam, że psiak są spokojne. Mimo to tęskniłam za nimi bardzo:(

• Like 2
Posted
8 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Nareszcie razem:) Pobudziliśmy sąsiadów na pewno naszym powitaniem, bo było głośno i radośnie. Każde pchało się, żeby mnie polizać, przytulić się. Ja prawie płakałam ze wzruszenia, że już je widzę. Całe szczęście, Jacka powitałam w garażu, bo zszedł po moje bagaże bez psiaków. W samochodzie byli jeszcze mój syn i jego ojciec i baliśmy się, że psiaki obszczekają zawłaszcza ojca mojego syna, którego nie znają i będzie się bał wysiąść, żeby się pożegnać:) Przyjechałam po 1, a siedzieliśmy jeszcze do 3 nad ranem. Opowiadałam i tuliłam psiaki. Teraz szybko muszę zacząć pracę, a potem znowu spędzę czas z psiakami.

Dzięki relacjom mojego męża byłam spokojniejsza, bo widziałam, że psiak są spokojne. Mimo to tęskniłam za nimi bardzo:(

Teddy Bear with Heart Printable Art Digital file | Etsy | Teddy bear  drawing, Cute bear drawings, Teddy drawing

Posted

♡      ♡      ♡    ♡      ♡      ♡    

Posted

Bardzo pięknie dziękujemy Marcie (byłemu DT Luki) za wpłatę 20 zł dla niej:) Marta śledzi na bieżąco co słychać u Luki. To sunia trudna, ale zapadająca w serce bardzo:)

Najtrudniej oduczyć ją tego szczekania na psy i na ludzi. Nie na każdych, ale jak sobie kogoś upatrzy, to wyskakuje z takim jazgotem, że trudno ją tłumaczyć. Do tego jak pies ucieka, to ona goni i gryzie go w pupę. 

Dzisiaj na przykład zaczęła obszczekiwać starszych Państwa. Oni chcąc dobrze stanęli i zaczęli do niej mówić. Wtedy jest jeszcze gorzej. Przeprosiłam i poprosiłam, żeby jednak poszli dalej, bo nie dała się uspokoić i odwołać. Czasami znowu jest super grzeczna i przechodzi nie zwracając uwagi na nic. Nigdy nie wiadomo co zrobi. 

Dzisiaj zaczynamy worek karmy od Ellig. Poprzedni właśnie się kończy i została końcówka na mieszanie smaku jagnięciny z kaczką. Sunieczka ma wilczy apetyt. Poprawiła się wspaniale i w tej chwili musimy troszkę mniej jej dawać do jedzenia. Nie wiem  co ona na to, bo po zjedzeniu swojej porcji ogląda się, czy czegoś jeszcze jej nie damy:)

Posted

Chciałam poskarżyć się na mojego męża... Po powrocie okazało się, że Luka oficjalnie śpi z nami w łóżku:) Do tego patrzy na mnie z wyrzutem, jak ją przesuwam ze swojej poduszki:) Czy mam być zazdrosna? 🙂

• Like 1
Posted
17 minut temu, Ewa Marta napisał:

Chciałam poskarżyć się na mojego męża... Po powrocie okazało się, że Luka oficjalnie śpi z nami w łóżku:) Do tego patrzy na mnie z wyrzutem, jak ją przesuwam ze swojej poduszki:) Czy mam być zazdrosna? 🙂

To masz problem?!

• Like 1
Posted
12 godzin temu, Ellig napisał:

241874140_147249254194801_229292191252546249_n.jpg

241858502_351380190058436_3281297947582412654_n.jpg

9 godzin temu, Ewa Marta napisał:

15 GIFY ideas | gify, śmieszne, animacja

Posted
Dnia 16.09.2021 o 11:01, Ewa Marta napisał:

Hi, hi 🙂 Przypomina mi się nasza Tolka, jak ją TZ przywiózł ze schroniska - po paru dniach wylądowała w łóżku i mruczała niezadowolona, jak chciałam położyć się na swoim miejscu;).

• Like 2
Posted

♡      ♡      ♡    ♡      ♡      ♡    

Posted

Dzięki Eluś za wstawienie zdjęć. W takiej asyście zjadam codziennie śniadanie:) Psiaki po długim porannym spacerze wybiegane, pośniadaniu najedzone śpią sobie smacznie:) Mogłabym patrzeć na nie godzinami:)