b-b Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Zamarłam czytając tytuł!:o Jeśli to prawda to tego się obawiałam :((((( Quote
b-b Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Przed chwilą, elik napisał: Czy Lapiś nie żyje ? Eluniu Lapiś już dawno. to Pysio teraz uciekł i.... Quote
uxmal Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 2 minuty temu, b-b napisał: Eluniu Lapiś już dawno. to Pysio teraz uciekł i.... tytuł się zmienił :( Quote
ewu Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Dostałam smsa o Renaty. Pysio nie żyje. Jak przeczytałam przed chwilą wpis aurry zamarłam. Uspokoiłam się ,że źle zrozumiała tytuł. Ale to nie bya pomyłka... Nie ma już Pysiulka:( Nie mogę w to uwierzyć:( Quote
elik Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 2 godziny temu, b-b napisał: Eluniu Lapiś już dawno. to Pysio teraz uciekł i.... Tak pomyliło mi się z tego przejęcia. Tak to prawda Pysiu nie żyje Kasia znalazła go przy torach niedaleko domu z raną główki. Nie pytajcie, bo nic więcej nie wiem, a i to trudno było mi napisać. Renatka bardzo źle to znosi. Jak ochłonie to może napisze coś więcej, ale co więcej pisać :( Quote
rozi Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Czy można wiedzieć, co się stało? Samochód, czy coś innego? Edit.: Już widzę wpis elik Quote
Tyśka) Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Serce mi zamarło... :( Biedny Pysio, biedna Onaa... Onaa, przytulam. :( Quote
ewu Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Onaa, Kikou dziękuję,że dzięki Wam Pysio był szczęśliwy. Strasznie przykro, strasznie boli:( Quote
kiyoshi Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Onaa, Renatka, trzymaj się proszę. Jesteś taką wrażliwą, dobrą osobą, nie tak miało być i błagam nie bierz do siebie. Nawet jeśli pojawiły się takie myśli to: To nie jest Twoja wina. Absolutnie nie. Przytulam Cie mocno, najmocniej jak potrafie. Pysiu...bardzo, bardzo przykro. Trudno w to uwierzyć, co się stało... 2 Quote
uxmal Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 35 minut temu, Tyś(ka) napisał: Serce mi zamarło... :( Biedny Pysio, biedna Onaa... Onaa, przytulam. :( :(((( Quote
Nadziejka Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 za Tysia tulinkam piesiuniu .. tulinkam mocno Reniu Quote
agat21 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 O matko ;(( Pysiu.... ;(( Nie chcę w to wierzyć. Quote
nulka07 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 O matko:( Strasznie mi przykro. Jejku nieszczęście kolejne....... Quote
seramarias Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Szkoda, wielka szkoda psiaka, mógłby jeszcze żyć gdyby... Bardzo mi przykro Pysiaczku (') Quote
Poker Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 11 minut temu, uxmal napisał: Tysiu kochana skasuj bardzo Cię prosze to zdanie.. pobudza wyobraźnię :( Jeśli Onaa albo Kioku to zobaczą :((( Straszne. Jak leżał przy torach , to mógł go pociąg trzepnąć chociaż podejrzewam ,że pociągi tam nie jeżdżą. uxmalku , ty też skasuj cytat Tyśki. Quote
uxmal Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: To skasuj z cytatu. Pisałam równocześnie z elik, nie wiedziałam wtedy co sie stało. zrobione Przed chwilą, Poker napisał: Straszne. Jak leżał przy torach , to mógł go pociąg trzepnąć chociaż podejrzewam ,że pociągi tam nie jeżdżą. uxmalku , ty też skasuj cytat Tyśki. oczywiście, zrobine Quote
Nadziejka Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 .................. cudny duduniu serce krwawi Quote
Onaa Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Biedny Pysio nie żyje . Kasia znalazła go przy torach :(, miał ranę z boku główki :(. Nie wiem czy od pociągu czy od zwierząt :(. Nic więcej nie wiem bo wczoraj obie płakałyśmy i ani Kasia ani ja nie dałyśmy radę rozmawiać. Myślałam że może to nie nasz Pysiulek ale to niestety on :(. Jestem załamana. Cały czas odkąd uciekł miałam nadzieję, że wróci, że Kasia go znajdzie i zabierze do domku. Quote
Recommended Posts