Tyśka) Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 ;))) No i mam oczy mokre. BRAWO Abi, BRAWO Pani Jolu! :)) Mam ochotę uścisnąć Pani Jolę i Wszystkich, którzy dali szansę Abi! Quote
Alaskan malamutte Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 1 godzinę temu, uxmal napisał: Czy Pani Jola prowadzi kursy dla ludzi? Jola prowadzi szkolenia dla ludzi z ich pupilami. Aby być skutecznym, musi widzieć, jakie relacje z psem ma właściciel i nad czym należy się skupić podczas szkolenia. Quote
Zagrodowy pies polski Posted July 9, 2018 Author Posted July 9, 2018 2 godziny temu, uxmal napisał: Niesamowite. Jak szybko nastąpily zmiany. Czy Pani Jola prowadzi kursy dla ludzi? Niestety nie, ha,ha ha! Już mi wcześniej przyszedł do głowy ten pomysł, chciałam wysłać na szkolenie mojego 18-letniego wnuczka. Przydało by mu się trochę kindersztuby:):) Quote
Poker Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Coś wspaniałego. Łzy lecą ciurkiem same. Abunia chyba rozumie ,że to jej jedyna szansa na dobre życie z ludziem. 3 Quote
elik Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Dzisiaj tj. 9.07. na konto Abi wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł - Bogusik 20,00 zł - Anula 60,00 zł - Zagrodowy pies polski VII - IX 160,00 zł - b-b z bazarku Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Bgra Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Podczytuję wątek i bardzo się cieszę z sukcesów dziewczyny :) Proszę o podanie nr konta,mam dla Abi kilka złotych z bazarku. 1 Quote
uxmal Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 13 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał: Niestety nie, ha,ha ha! Już mi wcześniej przyszedł do głowy ten pomysł, chciałam wysłać na szkolenie mojego 18-letniego wnuczka. Przydało by mu się trochę kindersztuby:):) Też mam kilku kandydatów :)) Quote
hop! Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 To, co było niemożliwe, staje się możliwe. Oby tak dalej! :-) 1 Quote
Tola Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Cudowne zdjęcia, cudowne informacje i cudowne to wszystko, co zaczęło się dziać wokoł Abi - tu na dogomanii i tam u p. Joli:) A te piękne, bursztynowe oczęta, które tutaj patrzą na nas, mówią: kochani - nie martwcie się - z pomocą Joli dam radę! 1 Quote
Tola Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 I jeszcze jedno - Abi pamiętam ze schroniska - piękna suczka z pięknymi oczami, które nie były zainteresowane człowiekiem poza siatką boksu. Na tych ostatnich zdjęciach jest już inna, nowa Abi, a w jej spojrzeniu jest wielka ciekawość świata:) Quote
elik Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 11 godzin temu, Bgra 605 989 789 napisał: Podczytuję wątek i bardzo się cieszę z sukcesów dziewczyny :) Proszę o podanie nr konta,mam dla Abi kilka złotych z bazarku. Chciałam podziękować już jak byłam na dogo rano, ale net mi padł. Tak jest gdy net przesyłany jest drogą radiową. Serdecznie dziękujemy Zaraz podam nr konta :) 1 Quote
elik Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Na tych ostatnich zdjęciach jest już inna, nowa Abi, a w jej spojrzeniu jest wielka ciekawość świata:) I człowieka :) Quote
elik Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Dzisiaj tj. 10.07. na konto Abi wpłynęły poniższe kwoty: 30,00 zł - Nesiowata 30,00 zł - Tola Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Nesiowata nasza kochana :) mam pytanie - czy Twoje wpłaty to deklaracje? Co prawda nie spotkałam na nowym wątku Abi Twojej deklaracji i w tytule poprzedniej wpłaty nie było zaznaczone, że to za jakieś miesiące, ale poprzedniego wątku nie sprawdzałam dokładnie (chroniczny brak czasu, a wtedy nie byłam skarbnikiem), jednak w tytule tej wpłaty było zaznaczone, że to za VIII-IX. Stąd moje pytanie :) Quote
Nesiowata Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Deklarowałam 15 zł dla Ani. Są tu faktycznie deklaracje od czerwca do września. Poprzednio też były miesiące, ale wpłata w gotówce i pewnie wprowadzający nie wszystko wprowadził. Prawdopodobnie jest to na starym wątku, nie chce mi się już wracać. Quote
elik Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Deklarowałam 15 zł dla Ani. Są tu faktycznie deklaracje od czerwca do września. Poprzednio też były miesiące, ale wpłata w gotówce i pewnie wprowadzający nie wszystko wprowadził. Prawdopodobnie jest to na starym wątku, nie chce mi się już wracać. Pięknie dziękuję za wyjaśnienie :) Jak znajdę chwilkę czasu (choć o to trudno :( ) to poszukam na poprzednim wątku od jakiego miesiąca wpłacałaś. Zawsze staram się o jak najbardziej dokładne i przejrzyste rozliczenia i nie ma powodu umniejszać Twoich wpłat. Quote
Nesiowata Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Pięknie dziękuję za wyjaśnienie :) Jak znajdę chwilkę czasu (choć o to trudno :( ) to poszukam na poprzednim wątku od jakiego miesiąca wpłacałaś. Zawsze staram się o jak najbardziej dokładne i przejrzyste rozliczenia i nie ma powodu umniejszać Twoich wpłat. W czerwcu wpłaciłam za czerwiec i lipiec. Quote
elik Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 19 minut temu, Nesiowata napisał: W czerwcu wpłaciłam za czerwiec i lipiec. Tak, to już mam na koncie w moim banku i zapisałam, ale te wcześniejsze wpłaty - chodzi o to od którego miesiąca wpłacasz - poszukam na poprzednim wątku w miarę wolnego czasu :) Quote
Nesiowata Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 53 minuty temu, elik napisał: Tak, to już mam na koncie w moim banku i zapisałam, ale te wcześniejsze wpłaty - chodzi o to od którego miesiąca wpłacasz - poszukam na poprzednim wątku w miarę wolnego czasu :) Stała deklaracja jest od czerwca. Quote
elik Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 54 minuty temu, Nesiowata napisał: Stała deklaracja jest od czerwca. Aaaa rozumiem, to już nie szukam na poprzednim wątku :) Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc dla suni Quote
Bogusik Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Serce się raduje na wieści i zdjęcia już naprawdę bardzo odmienionej Abi! :) Quote
b-b Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 16 godzin temu, Nesiowata napisał: Deklarowałam 15 zł dla Ani. Są tu faktycznie deklaracje od czerwca do września. Poprzednio też były miesiące, ale wpłata w gotówce i pewnie wprowadzający nie wszystko wprowadził. Prawdopodobnie jest to na starym wątku, nie chce mi się już wracać. Na moim wątku Abi jest wpisana jedna wpłata Nesiowata - 20zł ,która została wpłacona 3.04 i tylko taką wpłatę na Abi mam na moim koncie. Była to wpłata jednorazowa. Jeśli wpłaty były na moje konto z innegokonta niż ta jedna to na priv proszę o podanie danych abym mogła to sprawdzić. Wszystkie wpłaty rzetelnie wpisywałam w poście rozliczeniowym i jest tam wszystko co wpłynęlo na Abi. Nesiowata mam od Ciebie jeszcze dwie wpłaty ale były to wpłaty za bazarki transportowe na Mikę. 9 godzin temu, elik napisał: Tak, to już mam na koncie w moim banku i zapisałam, ale te wcześniejsze wpłaty - chodzi o to od którego miesiąca wpłacasz - poszukam na poprzednim wątku w miarę wolnego czasu :) Nie znajdziesz ich Elu bo ich nie ma oprócz tej jednej Quote
Nesiowata Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 30 minut temu, b-b napisał: Na moim wątku Abi jest wpisana jedna wpłata Nesiowata - 20zł ,która została wpłacona 3.04 i tylko taką wpłatę na Abi mam na moim koncie. Była to wpłata jednorazowa. Jeśli wpłaty były na moje konto z innegokonta niż ta jedna to na priv proszę o podanie danych abym mogła to sprawdzić. Wszystkie wpłaty rzetelnie wpisywałam w poście rozliczeniowym i jest tam wszystko co wpłynęlo na Abi. Wszystko się zgadza. Quote
elik Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Boguniu, chodziło tylko o ustalenie od którego miesiąca mam zapisać, że Nesiowata wpłacała deklaracje. Napisała, że od VI i wszystko jasne :) Nic nie brakuje :) Jeśli ktoś nie wpłaca deklaracji od początku, to zapisuję od kiedy płaci i dlatego chciałam ustalić od kiedy Nesiowata wpłaca deklaracje. Deklaracje stałe: ...... 20,00 zł - elficzkowa wpłacone: IV-VII.2018 .... 20,00 zł - Anula przez 6 m-cy od VII 20 zł wpłacone: IV-VII.2018 .... 20,00 zł - Bogusik od VII 20 zł wpłacone: IV-VII.2018 .... 10,00 zł - Agat21 wpłacone: IV-VI.2018...... 20,00 zł - Pani Irena z Katowic wpłacone: IV-VII.2018 .... 20,00 zł - Zagrodowy Pies Polski od VII 30 zł wpłacone: IV-IX.2018 .... 30,00 zł - Dorcia2 wpłacone: IV-V.2018 .... 50,00 zł - Agnieszka znajoma elik od VI.2018 wpłacone: VI.2018 .... 20,00 zł - Sowa od VI.2018 przez 6 m-cy wpłacone: VI-XII.2018 .... 20,00 zł - uxmal od VI.2018 wpłacone: VI.2018 .... 10,00 zł - ludwa od VI.2018 wpłacone: VI.2018 .... 15,00 zł - Nesiowata od VI.2018 wpłacone: VI-IX.2018 Quote
Olena84 Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Kto da suni jeszcze deklaracje? Trochę brakuje:( Quote
Recommended Posts