Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, uxmal napisał:

Czy Pani Jola prowadzi kursy dla ludzi?

Jola prowadzi szkolenia dla ludzi z ich pupilami. Aby być skutecznym, musi widzieć, jakie relacje z psem ma właściciel i nad czym należy się skupić podczas szkolenia. 

Posted
2 godziny temu, uxmal napisał:

Niesamowite. Jak szybko nastąpily zmiany.

Czy Pani Jola prowadzi kursy dla ludzi?

Niestety nie, ha,ha ha!

Już mi wcześniej przyszedł do głowy ten pomysł, chciałam wysłać na szkolenie mojego 18-letniego wnuczka. Przydało by mu się trochę kindersztuby:):)

Posted

Dzisiaj tj. 9.07.  na konto Abi wpłynęły poniższe kwoty:

20,00 zł  -  Bogusik  

20,00 zł  -  Anula  

60,00 zł  -  Zagrodowy pies polski  VII - IX 

160,00 zł  -  b-b  z bazarku  

Bardzo serdecznie dziękujemy

urodziny1.jpg.ca9cec84498f5b299404a253c5e9340c.jpg

Posted
13 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Niestety nie, ha,ha ha!

Już mi wcześniej przyszedł do głowy ten pomysł, chciałam wysłać na szkolenie mojego 18-letniego wnuczka. Przydało by mu się trochę kindersztuby:):)

Też mam kilku kandydatów :))

Posted

Cudowne zdjęcia, cudowne informacje i cudowne to wszystko, co zaczęło się dziać wokoł Abi -  tu na dogomanii  i tam u p. Joli:)

A te piękne, bursztynowe oczęta, które tutaj patrzą na nas, mówią: kochani - nie martwcie się -  z pomocą Joli dam radę!

Abi7.jpg.6b15b1c65553d112a9b1a8c0c7e12e39.jpg

• Like 1
Posted

I jeszcze jedno - Abi pamiętam ze schroniska - piękna suczka z pięknymi oczami, które nie były zainteresowane człowiekiem poza siatką boksu.

Na tych ostatnich zdjęciach jest już inna, nowa  Abi, a w jej spojrzeniu jest wielka ciekawość świata:)

Posted
11 godzin temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Podczytuję wątek i bardzo się cieszę z sukcesów dziewczyny :)

Proszę o podanie nr konta,mam dla Abi kilka złotych z bazarku.

Chciałam podziękować już jak byłam na dogo rano, ale net mi padł. Tak jest gdy net przesyłany jest drogą radiową.

Serdecznie dziękujemy   877715945_kwiatki7.gif.6898e9aa264457ab4e57e453b8d72edc.gif

Zaraz podam nr konta :)

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Na tych ostatnich zdjęciach jest już inna, nowa  Abi, a w jej spojrzeniu jest wielka ciekawość świata:)

I człowieka :)

Posted

Dzisiaj tj. 10.07.  na konto Abi wpłynęły poniższe kwoty:

30,00 zł  -  Nesiowata

30,00 zł  -  Tola

Bardzo serdecznie dziękujemy

urodziny.jpg.d5c8ce7901152f114e8bd33c62e55713.jpg

Posted

Nesiowata nasza kochana :) mam pytanie  - czy Twoje wpłaty to deklaracje?  Co prawda nie spotkałam na nowym wątku Abi Twojej deklaracji i w tytule poprzedniej wpłaty nie było zaznaczone, że to za jakieś miesiące, ale poprzedniego wątku nie sprawdzałam dokładnie (chroniczny brak czasu, a wtedy nie byłam skarbnikiem), jednak w tytule tej wpłaty było zaznaczone, że to za VIII-IX. Stąd moje pytanie :)

Posted

Deklarowałam 15 zł dla Ani. Są tu faktycznie deklaracje od czerwca do września. Poprzednio też były miesiące, ale wpłata w gotówce i pewnie wprowadzający nie wszystko wprowadził.

Prawdopodobnie jest to na starym wątku, nie chce mi się już wracać.

Posted
5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Deklarowałam 15 zł dla Ani. Są tu faktycznie deklaracje od czerwca do września. Poprzednio też były miesiące, ale wpłata w gotówce i pewnie wprowadzający nie wszystko wprowadził.

Pięknie dziękuję za wyjaśnienie :) Jak znajdę chwilkę czasu (choć o to trudno :(  ) to poszukam na poprzednim wątku od jakiego miesiąca wpłacałaś. Zawsze staram się o jak najbardziej dokładne i przejrzyste rozliczenia i nie ma powodu umniejszać Twoich wpłat.

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Pięknie dziękuję za wyjaśnienie :) Jak znajdę chwilkę czasu (choć o to trudno :(  ) to poszukam na poprzednim wątku od jakiego miesiąca wpłacałaś. Zawsze staram się o jak najbardziej dokładne i przejrzyste rozliczenia i nie ma powodu umniejszać Twoich wpłat.

W czerwcu wpłaciłam za czerwiec i lipiec.

Posted
19 minut temu, Nesiowata napisał:

W czerwcu wpłaciłam za czerwiec i lipiec.

Tak, to już mam na koncie w moim banku i zapisałam, ale te wcześniejsze wpłaty  - chodzi o to od którego miesiąca wpłacasz - poszukam na poprzednim wątku w miarę wolnego czasu :)

Posted
53 minuty temu, elik napisał:

Tak, to już mam na koncie w moim banku i zapisałam, ale te wcześniejsze wpłaty  - chodzi o to od którego miesiąca wpłacasz - poszukam na poprzednim wątku w miarę wolnego czasu :)

Stała deklaracja jest od czerwca.

Posted
54 minuty temu, Nesiowata napisał:

Stała deklaracja jest od czerwca.

Aaaa rozumiem, to już nie szukam na poprzednim wątku :)

Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc dla suni  kwietki.jpg.2bbacb7203d7ac9200c70aa7c6e8689f.jpg

Posted
16 godzin temu, Nesiowata napisał:

Na moim wątku Abi jest wpisana jedna wpłata Nesiowata - 20zł ,która została wpłacona 3.04 i tylko taką wpłatę na Abi mam na moim koncie.

Była to wpłata jednorazowa.

Jeśli wpłaty były na moje konto z innegokonta niż ta jedna to na priv proszę o podanie danych abym mogła to sprawdzić.

Wszystkie wpłaty rzetelnie wpisywałam w poście rozliczeniowym i jest tam wszystko co wpłynęlo na Abi.

Nesiowata mam  od Ciebie jeszcze  dwie wpłaty ale były to wpłaty za bazarki transportowe na Mikę.

9 godzin temu, elik napisał:

Nie znajdziesz ich Elu bo ich nie ma oprócz tej jednej

Posted
30 minut temu, b-b napisał:

Na moim wątku Abi jest wpisana jedna wpłata Nesiowata - 20zł ,która została wpłacona 3.04 i tylko taką wpłatę na Abi mam na moim koncie.

Była to wpłata jednorazowa.

Jeśli wpłaty były na moje konto z innegokonta niż ta jedna to na priv proszę o podanie danych abym mogła to sprawdzić.

Wszystkie wpłaty rzetelnie wpisywałam w poście rozliczeniowym i jest tam wszystko co wpłynęlo na Abi.

Wszystko się zgadza.

Posted

Boguniu,  chodziło tylko o ustalenie od którego miesiąca mam zapisać, że Nesiowata wpłacała deklaracje. Napisała, że od VI i wszystko jasne :)  Nic nie brakuje :)

Jeśli ktoś nie wpłaca deklaracji od początku, to zapisuję od kiedy płaci i dlatego chciałam ustalić od kiedy Nesiowata wpłaca deklaracje.

Deklaracje stałe:

......  20,00 zł  -  elficzkowa  wpłacone:   IV-VII.2018
   .... 20,00 zł  -  Anula  przez 6 m-cy  od VII 20 zł   wpłacone:  IV-VII.2018
   .... 20,00 zł  -  Bogusik od VII 20 zł wpłacone:   IV-VII.2018
   .... 10,00 zł  -  Agat21 wpłacone:  IV-VI.2018
......  20,00 zł  - Pani Irena z Katowic  wpłacone:  IV-VII.2018
   .... 20,00 zł  -  Zagrodowy Pies Polski od VII 30 zł wpłacone:  IV-IX.2018

.... 30,00 zł  -  Dorcia2  wpłacone:   IV-V.2018

.... 50,00 zł  -  Agnieszka znajoma  elik od VI.2018  wpłacone:  VI.2018
   .... 20,00 zł  -  Sowa od VI.2018  przez 6 m-cy   wpłacone:  VI-XII.2018

.... 20,00 zł  -  uxmal od VI.2018 wpłacone:  VI.2018

.... 10,00 zł  -  ludwa od VI.2018  wpłacone:   VI.2018