MALWA Posted November 30, 2017 Author Posted November 30, 2017 Dziekuje za to, ze jestescie z nami ! Teraz kciuki mocno trzymajmy za mala liske. Quote
jankamałpa Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Poszła dziś moja obiecana wpłata 30 zl. Quote
anica Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 20 godzin temu, MALWA napisał: Wszyscy jestescie tu wyjatkowi ...zgadzam się ...na stówkę Quote
Isiak Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Rozmawiałam o Idze ze starszą Panią, sąsiadką z sąsiedniej klatki. Wczesną wiosną odeszła jej sunia, też taka mała rudaska, miała 18 lat. Miałam nadzieję, że może przygarnie malutką. Ale nie chce... nie chce już w ogóle psa. Quote
teresaa118 Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Jesli jest sie po 60, to trzeba starannie dobrac psa do rodziny. Pies moze zyc i 20 lat, moj pierwszy ma juz 16 lat, nalezy podejsc realnie do tematu. Nie chcialabym zostawiac swoje psy na poniewierke, bo moja rodzina kocia i pracujaca. Ciagle sie czyta, ze zostaly dosc mlode zwierzeta po zmarlych wlascicielach i nikt nie chce sie nimi zajac, smutne.... 2 Quote
MALWA Posted December 1, 2017 Author Posted December 1, 2017 7 minut temu, teresaa118 napisał: Poszla stala dla Iguni za grudzien Dziekuje ! Quote
elik Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Dnia 30.11.2017 o 10:34, Hendra napisał: A wujki to już nie ? No przeca, że tyż, a nawet przede wszystkim, bo Chuopaczków mało na dogo jezd :) Dnia 30.11.2017 o 12:18, ewu napisał: Wujki są wyjątkowe:) Wyjątkowe tak, tak wyjątkowe :) 23 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Uff, dobrze że jednak sunia ma DT, bo czułabym się w jakiś sposób winna (choć nie miałam złych intencji), a chciałam jedynie dopytać czy to nie jest DT "z łapanki" i czy mogę coś jednarozowego wpłacić dla Iguni, gdy już trochę mi się finansowo polepszy.Mała bardzo mi weszła do głowy, no ale stałej dać nie mogę. Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe, że zapytałam. No Tysiu, no so Ty. Kto pyta, nie błądzi. 22 godziny temu, b-b napisał: Dla mnie to wyglądało jak normalne zapytanie bez żadnych tam podtekstów. Jesteśmy chyba wszyscy przewrażliwieni....zaraz nam się wydaje, ze to jakiś atak. Niestety dogo strasznie się zmieniło. Dobrze, że na tych co było można liczyć - można liczyć dalej :):* Jasna sprawa i dzięki im za to, że są :) 22 godziny temu, Onaa napisał: Czyli teraz trzeba trzymać kciuki żeby Igunia jak najszybciej dotarła do dt ? No to kciukamy :) 5 godzin temu, janka@ napisał: Poszła dziś moja obiecana wpłata 30 zl. Dzięki, wielkie dzięki 3 godziny temu, teresaa118 napisał: Jesli jest sie po 60, to trzeba starannie dobrac psa do rodziny. Pies moze zyc i 20 lat, moj pierwszy ma juz 16 lat, nalezy podejsc realnie do tematu. Nie chcialabym zostawiac swoje psy na poniewierke, bo moja rodzina kocia i pracujaca. Ciagle sie czyta, ze zostaly dosc mlode zwierzeta po zmarlych wlascicielach i nikt nie chce sie nimi zajac, smutne.... Kiedyś dostałam na dogo reprymendę, bo nie zgodziłam się na adopcję "mojej" młodej sunieczki do starszego małżeństwa. Fakt, że bardzo dobrze się zapowiadali, ale też, podobnie jak Ty, uważam, że w schroniskach jest wystarczająco dużo biednych psiaków, którym zmarli opiekunowie, rodzina podzieliła się majątkiem, a psiaka buch na ulicę. Nadal jednak nie oddaję młodych psiaków starszym osobom. 14 minut temu, teresaa118 napisał: Poszla stala dla Iguni za grudzien Serdecznie dziękuję Dam znać, gdy kaska znajdzie się na koncie Iguni. Quote
elik Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Zaglądam do Iguni :) Ja także, ale chyba już wszyscy śpią :) Quote
Elisabeta Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 A teraz pewnie jeszcze wszyscy śpią. :-) Zaglądam do Iguni w sobotni poranek. :-) Quote
jankamałpa Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: A teraz pewnie jeszcze wszyscy śpią. :-) Zaglądam do Iguni w sobotni poranek. :-) Nie śpią, nie śpią tylko siedzą na Dogo i podczytują wszystkie wątki zanim ruszą na zakupy, spacery , sprzątanie itd. :) Quote
Hendra Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 5 minut temu, janka@ napisał: Nie śpią, nie śpią tylko siedzą na Dogo i podczytują wszystkie wątki zanim ruszą na zakupy, spacery , sprzątanie itd. :) Dokładnie tak Quote
ewu Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Moja Koleżanka nie dojechała z Igą do Anecik. Jestem bardzo zmartwiona bo była okazja transportu. Auto się zepsuło po drodze:( Wczoraj nie było jak odebrać małej ze schronu a dzisiaj rano taki klops:( Potem się odezwę bo tera jadę na kroplówkę z moim psem. Quote
MALWA Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 13 minut temu, ewu napisał: Moja Koleżanka nie dojechała z Igą do Anecik. Jestem bardzo zmartwiona bo była okazja transportu. Auto się zepsuło po drodze:( Wczoraj nie było jak odebrać małej ze schronu a dzisiaj rano taki klops:( Potem się odezwę bo tera jadę na kroplówkę z moim psem. Szkoda. Wszystko bylo ustalone. Ale rozumiem, ze sunia zostala pod opieka kolezanki. Quote
ewu Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 12 minut temu, MALWA napisał: Szkoda. Wszystko bylo ustalone. Ale rozumiem, ze sunia zostala pod opieka kolezanki. Tak awaryjnie i czegoś na miejscu szukamy. Quote
ewu Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Spadam z bo już wyjeżdżam, mąż auto odmroził wreszcie.. Quote
seramarias Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Ojej, co za niefart. Dobrze, że sunia pod opieką koleżanki, a nie w zimnym boksie schronu. Mocne kciuki, żeby jak najszybciej udało się uporać z transportem. Quote
Tyśka) Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Jak daleko koleżanka mieszka od DT? Bo może jednak uda się zgrać inny transport? Quote
b-b Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 No to się narobiło. Dobrze, ze mała ma gdzie przeczekać. Quote
Elisabeta Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Ojej... :-( Igunia, masz pecha... Najważniejsze, że nie siedzisz już w zimnym boksie. Trzymam kciuki za transport. . Quote
Hendra Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Cholerka,czemu Iga ma tak pod górkę ? A odległość do pokonania to ponad 300 km,cholerka raz jeszcze ! Quote
anica Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 52 minuty temu, Hendra napisał: Cholerka,czemu Iga ma tak pod górkę ? A odległość do pokonania to ponad 300 km,cholerka raz jeszcze ! ... i dla tego musimy spróbować?... nie my musimy zmienić los ,Iguni Quote
elik Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Ojej wielka szkoda :( Ale my twarde Ludzie, my się tak łatwo nie poddajemy. Dobrze choć, że sunia już poza schronem. Quote
elik Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Wczoraj tj. 1.12. na koncie Iguni zameldowały się 2 wpłaty: . . . . .40,00 - teresaa118 . . . . .30,00 - janka@ Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Recommended Posts