Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
27 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Ja też zawsze odwiedzam Teosia, tylko nie piszę..I cały czas trzymam kciuki za super domek dla super psiaka k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig

Dzięki :)

Posted
55 minut temu, Tola napisał:

Ja też zaglądam i trzymam kciuki za domek!

Jak tyle kciuków zaciśniętych....to coś z tego musi wyjść :D

Posted
5 godzin temu, Jo37 napisał:

Czy mogę poprosić o potwierdzenie na wątku bazarku ( link w podpisie) wpłaty 67,50 .

Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc finansową dla Teosia   5a5911b4bbebc_kwiatki6.gif.bbc35c0fcbb816ea230141d7171767dd.gif

5 godzin temu, b-b napisał:

. . .

Elu Kochana czy możesz to zrobić ? :)

Oczywiście zaraz potwierdzę.

Dzisiaj miałam zły dzień. Podczas rehabilitacji bardzo źle się poczułam i po powrocie do domu położyłam się, bo nadal byłam bardzo słaba. Usnęłam i zbudziłam się dopiero przed chwilką. Jednak to zarywanie nocy nie było rozsądne. Muszę z większą rozwagą podejmować działania.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Jednak to zarywanie nocy nie było rozsądne. Muszę z większą rozwagą podejmować działania.

elik... :( a tak prosiłam Cię, żebyś nie zaniedbywała zdrowia :(
Ja Cię proszę, lepiej czasem z czegoś zrezygnować, aby niczego nie robić kosztem zdrowia.

Zadbaj o siebie, proszę. Jak nie dla siebie to pomyśl, jak jesteś potrzebna psiakom i tutaj, na dogomanii...

Posted
Przed chwilą, Tyś(ka) napisał:

elik... :( a tak prosiłam Cię, żebyś nie zaniedbywała zdrowia :(
Ja Cię proszę, lepiej czasem z czegoś zrezygnować, aby niczego nie robić kosztem zdrowia.

Zadbaj o siebie, proszę. Jak nie dla siebie to pomyśl, jak jesteś potrzebna psiakom i tutaj, na dogomanii...

Tysiu kochana bardzo dziękuję za troskę o mnie  5a5912d89a097_buziaczki2.jpg.886b09a2b944780adb254d7302e20dbc.jpg   To bardzo miłe z Twojej strony. Ja ciągle zapominam ile mam lat i że to już nie te "oczy" :) Mam to po mamie :)

Posted
5 minut temu, elik napisał:

Dzisiaj miałam zły dzień. Podczas rehabilitacji bardzo źle się poczułam i po powrocie do domu położyłam się, bo nadal byłam bardzo słaba. Usnęłam i zbudziłam się dopiero przed chwilką. Jednak to zarywanie nocy nie było rozsądne. Muszę z większą rozwagą podejmować działania.

Eliku kochany, bardzo zmartwil mnie Twój wpis....Proszę, dbaj o siebie... Zdrowie najważniejsze!!! 

Posted

Dzisiaj Teosia odwiedzili młodzi ludzie, którzy bardzo chcą go adoptować. Mieszkają w Zielonej Górze, ciężko im było się z nim pożegnać, mimo, że nie na długo - jutro pojadę zrobić

wizytę pa i jeśli wypadnie prawidłowo, to zostawię tam Teosia, bowiem z nim jadę na tą wizytę. Trzymajcie kciuki.

• Upvote 2
Posted
6 minut temu, szafirka napisał:

Dzisiaj Teosia odwiedzili młodzi ludzie, którzy bardzo chcą go adoptować. Mieszkają w Zielonej Górze, ciężko im było się z nim pożegnać, mimo, że nie na długo - jutro pojadę zrobić

wizytę pa i jeśli wypadnie prawidłowo, to zostawię tam Teosia, bowiem z nim jadę na tą wizytę. Trzymajcie kciuki.

Kciuki zaciśnięte!!!Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony kciuki

Posted
23 minuty temu, elik napisał:

Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc finansową dla Teosia   5a5911b4bbebc_kwiatki6.gif.bbc35c0fcbb816ea230141d7171767dd.gif

Oczywiście zaraz potwierdzę.

Elu Ty nam nie rób takich numerów! 

Dbaj o siebie :*

8 minut temu, szafirka napisał:

Kciuki zaciśnięte!!!!!!!!

A ja nadal się cieszę ...ale i w środku wielki strach we mnie siedzi :/

Dziewczyny! Prosiłam Hanię żeby jak się okaże,że Teo tam zostaje dała Państwu puszkę mokrej karmy  i trochę suchej żeby chłopak na początek coś miał. Hania mówiła,że Państwo dzisiaj już miseczki i inne rzeczy kupili...wiec chyba Teo ma dom o czym przekonamy się po wizycie Hani :)

Posted

17 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Eliku kochany, bardzo zmartwil mnie Twój wpis....Proszę, dbaj o siebie... Zdrowie najważniejsze!!! 

1 minutę temu, b-b napisał:

Elu Ty nam nie rób takich numerów! 

Dbaj o siebie :*

. . .

Dzięki dziewczyny kochane, dzięki :)  Muszę o tym pomyśleć :)  Ale póki co, ogromnie się ciesze z szansy Teosia na domek :)

Posted
46 minut temu, elik napisał:

Dzięki dziewczyny kochane, dzięki :)  Muszę o tym pomyśleć :)  Ale póki co, ogromnie się ciesze z szansy Teosia na domek :)

45 minut temu, Havanka napisał:

Super !!!! Tak, OLX Teoś miał na Zieloną Górę ! Powinnam powstrzymać swą radość dopóki informacja o domku nie potwierdzi sie na 100 %, ale nie potrafię... Trzymajcie mocno kciuki za wizytę p.a !

40 minut temu, Olena84 napisał:

Kciuki zaciśnięte! Ale szybka akcja!;)

30 minut temu, Anula napisał:

I ja przybiegłam mocno trzymać kciuki za wizytę,za młodych ludzi i przede wszystkim za Teosia.

29 minut temu, ona03 napisał:

To zaczynamy  21.jpg

Bogduniu, nie stresuj się :)

25 minut temu, Tyś(ka) napisał:

WOW, to zaciskam kciuki, żeby to był wyśniony (przez nas, dogomaniaków, nie tylko przez Teosia) domek :)

elik, Ty dbaj o siebie, bo jak nie... to... ;)

25 minut temu, Nesiowata napisał:

Następne dobre wieści.

20 minut temu, Poker napisał:

Ale NJUS!!!  moje kciuki tez na pokład za TEN domek dla Teosia.

Chciałam dzisiaj do południa zadzwonić do Hani bo miałam wolne przed pracującym weekendem a tu nagle telefon od Hani z wiadomością,że ktoś przyjedzie obejrzeć Teośka i że da mi znać po wizycie.

No i teraz od 17.00 cieszę się ...ale też i boję. Bo chciałabym dla małego jak najlepiej. 

Chciałam młodej rodziny dla niego. Chciałam. No to teraz taka jest...a ja i tak się martwię ;)

• Upvote 1
Posted

Taki już nasz los b-b, nikt nie dzwoni: martwimy się tym. Dzwoni ktoś - martwimy się. Pies idzie do adopcji - martwimy się :)
Najlepiej by było nic nie robić, udawać że psów w potrzebie nie ma... ale czy wtedy byśmy się nie martwiły...? jak nie - to co to za życie? :)

Jestem dobrej myśli. Hania odda Teosia tylko wtedy, gdy będzie pewna, że będzie szczęśliwy.

• Upvote 1
Posted
39 minut temu, Tyś(ka) napisał:

. . .

elik, Ty dbaj o siebie, bo jak nie... to... ;)

Słowo harcerza, znaczy się harcerki - będę,  jak nie zapomnę :)

Posted
28 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Taki już nasz los b-b, nikt nie dzwoni: martwimy się tym. Dzwoni ktoś - martwimy się. Pies idzie do adopcji - martwimy się :)
Najlepiej by było nic nie robić, udawać że psów w potrzebie nie ma... ale czy wtedy byśmy się nie martwiły...? jak nie - to co to za życie? :)

Jestem dobrej myśli. Hania odda Teosia tylko wtedy, gdy będzie pewna, że będzie szczęśliwy.

To fakt.

Może my lubimy/musimy się ciągle czymś martwić? ;)

O to, że Hania nie odda Teośka w złe ręce jestem spokojna.

Państwo na wizycie wypadli   BD wiec myślę, że nic nie powinno zakłócić tego wizerunku :)

Z nimi będzie miał dużo ruchu :)