b-b Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 27 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Ja też zawsze odwiedzam Teosia, tylko nie piszę..I cały czas trzymam kciuki za super domek dla super psiaka Dzięki :) Quote
Tola Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Ja też zaglądam i trzymam kciuki za domek! Quote
b-b Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 55 minut temu, Tola napisał: Ja też zaglądam i trzymam kciuki za domek! Jak tyle kciuków zaciśniętych....to coś z tego musi wyjść :D Quote
elik Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 5 godzin temu, Jo37 napisał: Czy mogę poprosić o potwierdzenie na wątku bazarku ( link w podpisie) wpłaty 67,50 . Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc finansową dla Teosia 5 godzin temu, b-b napisał: . . . Elu Kochana czy możesz to zrobić ? :) Oczywiście zaraz potwierdzę. Dzisiaj miałam zły dzień. Podczas rehabilitacji bardzo źle się poczułam i po powrocie do domu położyłam się, bo nadal byłam bardzo słaba. Usnęłam i zbudziłam się dopiero przed chwilką. Jednak to zarywanie nocy nie było rozsądne. Muszę z większą rozwagą podejmować działania. Quote
Tyśka) Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Jednak to zarywanie nocy nie było rozsądne. Muszę z większą rozwagą podejmować działania. elik... :( a tak prosiłam Cię, żebyś nie zaniedbywała zdrowia :( Ja Cię proszę, lepiej czasem z czegoś zrezygnować, aby niczego nie robić kosztem zdrowia. Zadbaj o siebie, proszę. Jak nie dla siebie to pomyśl, jak jesteś potrzebna psiakom i tutaj, na dogomanii... Quote
elik Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: elik... :( a tak prosiłam Cię, żebyś nie zaniedbywała zdrowia :( Ja Cię proszę, lepiej czasem z czegoś zrezygnować, aby niczego nie robić kosztem zdrowia. Zadbaj o siebie, proszę. Jak nie dla siebie to pomyśl, jak jesteś potrzebna psiakom i tutaj, na dogomanii... Tysiu kochana bardzo dziękuję za troskę o mnie To bardzo miłe z Twojej strony. Ja ciągle zapominam ile mam lat i że to już nie te "oczy" :) Mam to po mamie :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 5 minut temu, elik napisał: Dzisiaj miałam zły dzień. Podczas rehabilitacji bardzo źle się poczułam i po powrocie do domu położyłam się, bo nadal byłam bardzo słaba. Usnęłam i zbudziłam się dopiero przed chwilką. Jednak to zarywanie nocy nie było rozsądne. Muszę z większą rozwagą podejmować działania. Eliku kochany, bardzo zmartwil mnie Twój wpis....Proszę, dbaj o siebie... Zdrowie najważniejsze!!! Quote
szafirka Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Dzisiaj Teosia odwiedzili młodzi ludzie, którzy bardzo chcą go adoptować. Mieszkają w Zielonej Górze, ciężko im było się z nim pożegnać, mimo, że nie na długo - jutro pojadę zrobić wizytę pa i jeśli wypadnie prawidłowo, to zostawię tam Teosia, bowiem z nim jadę na tą wizytę. Trzymajcie kciuki. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 6 minut temu, szafirka napisał: Dzisiaj Teosia odwiedzili młodzi ludzie, którzy bardzo chcą go adoptować. Mieszkają w Zielonej Górze, ciężko im było się z nim pożegnać, mimo, że nie na długo - jutro pojadę zrobić wizytę pa i jeśli wypadnie prawidłowo, to zostawię tam Teosia, bowiem z nim jadę na tą wizytę. Trzymajcie kciuki. Kciuki zaciśnięte!!! Quote
b-b Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 23 minuty temu, elik napisał: Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc finansową dla Teosia Oczywiście zaraz potwierdzę. Dzisiaj miałam zły dzień. Podczas rehabilitacji bardzo źle się poczułam i po powrocie do domu położyłam się, bo nadal byłam bardzo słaba. Usnęłam i zbudziłam się dopiero przed chwilką. Jednak to zarywanie nocy nie było rozsądne. Muszę z większą rozwagą podejmować działania. Elu Ty nam nie rób takich numerów! Dbaj o siebie :* 8 minut temu, szafirka napisał: Dzisiaj Teosia odwiedzili młodzi ludzie, którzy bardzo chcą go adoptować. Mieszkają w Zielonej Górze, ciężko im było się z nim pożegnać, mimo, że nie na długo - jutro pojadę zrobić wizytę pa i jeśli wypadnie prawidłowo, to zostawię tam Teosia, bowiem z nim jadę na tą wizytę. Trzymajcie kciuki. Kciuki zaciśnięte!!!!!!!! A ja nadal się cieszę ...ale i w środku wielki strach we mnie siedzi :/ Dziewczyny! Prosiłam Hanię żeby jak się okaże,że Teo tam zostaje dała Państwu puszkę mokrej karmy i trochę suchej żeby chłopak na początek coś miał. Hania mówiła,że Państwo dzisiaj już miseczki i inne rzeczy kupili...wiec chyba Teo ma dom o czym przekonamy się po wizycie Hani :) Quote
b-b Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 11 godzin temu, Havanka napisał: Niestety ja już nie mogę skorzystać z tych zdjęć, choć są śliczne, bo usuną mi całe ogłoszenie. Czekam na nowe fotki. To Twoje Havanko ogłoszenie z ZG i one ciągle jest aktualne :) https://www.olx.pl/oferta/teos-mlody-piesek-wypatruje-swojego-czlowieka-CID103-IDqYHeP.html Quote
elik Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 17 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Eliku kochany, bardzo zmartwil mnie Twój wpis....Proszę, dbaj o siebie... Zdrowie najważniejsze!!! 1 minutę temu, b-b napisał: Elu Ty nam nie rób takich numerów! Dbaj o siebie :* . . . Dzięki dziewczyny kochane, dzięki :) Muszę o tym pomyśleć :) Ale póki co, ogromnie się ciesze z szansy Teosia na domek :) Quote
Havanka Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 4 minuty temu, b-b napisał: To Twoje Havanko ogłoszenie z ZG i one ciągle jest aktualne :) https://www.olx.pl/oferta/teos-mlody-piesek-wypatruje-swojego-czlowieka-CID103-IDqYHeP.html Super !!!! Tak, OLX Teoś miał na Zieloną Górę ! Powinnam powstrzymać swą radość dopóki informacja o domku nie potwierdzi sie na 100 %, ale nie potrafię... Trzymajcie mocno kciuki za wizytę p.a ! Quote
Anula Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 I ja przybiegłam mocno trzymać kciuki za wizytę,za młodych ludzi i przede wszystkim za Teosia. Quote
ona03 Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 To zaczynamy Bogduniu, nie stresuj się :) Quote
Tyśka) Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 WOW, to zaciskam kciuki, żeby to był wyśniony (przez nas, dogomaniaków, nie tylko przez Teosia) domek :) elik, Ty dbaj o siebie, bo jak nie... to... ;) Quote
Poker Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Ale NJUS!!! moje kciuki tez na pokład za TEN domek dla Teosia. Quote
b-b Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 46 minut temu, elik napisał: Dzięki dziewczyny kochane, dzięki :) Muszę o tym pomyśleć :) Ale póki co, ogromnie się ciesze z szansy Teosia na domek :) 45 minut temu, Havanka napisał: Super !!!! Tak, OLX Teoś miał na Zieloną Górę ! Powinnam powstrzymać swą radość dopóki informacja o domku nie potwierdzi sie na 100 %, ale nie potrafię... Trzymajcie mocno kciuki za wizytę p.a ! 40 minut temu, Olena84 napisał: Kciuki zaciśnięte! Ale szybka akcja!;) 30 minut temu, Anula napisał: I ja przybiegłam mocno trzymać kciuki za wizytę,za młodych ludzi i przede wszystkim za Teosia. 29 minut temu, ona03 napisał: To zaczynamy Bogduniu, nie stresuj się :) 25 minut temu, Tyś(ka) napisał: WOW, to zaciskam kciuki, żeby to był wyśniony (przez nas, dogomaniaków, nie tylko przez Teosia) domek :) elik, Ty dbaj o siebie, bo jak nie... to... ;) 25 minut temu, Nesiowata napisał: Następne dobre wieści. 20 minut temu, Poker napisał: Ale NJUS!!! moje kciuki tez na pokład za TEN domek dla Teosia. Chciałam dzisiaj do południa zadzwonić do Hani bo miałam wolne przed pracującym weekendem a tu nagle telefon od Hani z wiadomością,że ktoś przyjedzie obejrzeć Teośka i że da mi znać po wizycie. No i teraz od 17.00 cieszę się ...ale też i boję. Bo chciałabym dla małego jak najlepiej. Chciałam młodej rodziny dla niego. Chciałam. No to teraz taka jest...a ja i tak się martwię ;) 1 Quote
Tyśka) Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Taki już nasz los b-b, nikt nie dzwoni: martwimy się tym. Dzwoni ktoś - martwimy się. Pies idzie do adopcji - martwimy się :) Najlepiej by było nic nie robić, udawać że psów w potrzebie nie ma... ale czy wtedy byśmy się nie martwiły...? jak nie - to co to za życie? :) Jestem dobrej myśli. Hania odda Teosia tylko wtedy, gdy będzie pewna, że będzie szczęśliwy. 1 Quote
elik Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 39 minut temu, Tyś(ka) napisał: . . . elik, Ty dbaj o siebie, bo jak nie... to... ;) Słowo harcerza, znaczy się harcerki - będę, jak nie zapomnę :) Quote
Bogusik Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Bardzo się cieszę,że pojawił się na horyzoncie domek dla Teosia i mocno trzymam kciuki! :) Quote
b-b Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 28 minut temu, Tyś(ka) napisał: Taki już nasz los b-b, nikt nie dzwoni: martwimy się tym. Dzwoni ktoś - martwimy się. Pies idzie do adopcji - martwimy się :) Najlepiej by było nic nie robić, udawać że psów w potrzebie nie ma... ale czy wtedy byśmy się nie martwiły...? jak nie - to co to za życie? :) Jestem dobrej myśli. Hania odda Teosia tylko wtedy, gdy będzie pewna, że będzie szczęśliwy. To fakt. Może my lubimy/musimy się ciągle czymś martwić? ;) O to, że Hania nie odda Teośka w złe ręce jestem spokojna. Państwo na wizycie wypadli BD wiec myślę, że nic nie powinno zakłócić tego wizerunku :) Z nimi będzie miał dużo ruchu :) Quote
Recommended Posts