Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, elik napisał:

Słowo harcerza, znaczy się harcerki - będę,  jak nie zapomnę :)

No to nie ZAPOMINAJ!!! :D

10 godzin temu, Bogusik napisał:

Bardzo się cieszę,że pojawił się na horyzoncie domek dla Teosia i mocno trzymam kciuki! :)

Dziękujemy :D

Ja trzymam za wizytę u chłopaków. Może któryś wpadnie państwu w oko ;)

Posted
15 godzin temu, szafirka napisał:

Dzisiaj Teosia odwiedzili młodzi ludzie, którzy bardzo chcą go adoptować. Mieszkają w Zielonej Górze, ciężko im było się z nim pożegnać, mimo, że nie na długo - jutro pojadę zrobić

wizytę pa i jeśli wypadnie prawidłowo, to zostawię tam Teosia, bowiem z nim jadę na tą wizytę. Trzymajcie kciuki.

Trzymam kcuki i mam ogromną nadzieję, że to będzie SUPER DOMEK!!!

Posted

Wpadłam, żeby napisać, że Teo ma dom. Mieszkanie na czwartym piętrze, jak z nim szłam, to zawahał się po wejściu do klatki, ale potem już powoli, ale spokojnie wchodził na górę. Na Teosia czekały już miseczki, legowisko, smycz i szelki i przede wszystkim nowi właściciele. Teo od pierwszych chwil rozpieszczany. Potem wrzucę zdjęcia.

Posted
2 minuty temu, szafirka napisał:

Wpadłam, żeby napisać, że Teo ma dom. Mieszkanie na czwartym piętrze, jak z nim szłam, to zawahał się po wejściu do klatki, ale potem już powoli, ale spokojnie wchodził na górę. Na Teosia czekały już miseczki, legowisko, smycz i szelki i przede wszystkim nowi właściciele. Teo od pierwszych chwil rozpieszczany. Potem wrzucę zdjęcia.

:0 SUPER SUPER SUPER :))

Posted
6 minut temu, szafirka napisał:

Bardzo się cieszę! :) Teosiu,powodzenia w nowym domku!

Posted
22 minuty temu, elik napisał:

Bogduniuuuuu a Ty nic nie powiesz? :)

Bogunia chyba w pracy jest jeszcze ale zapewne już wie.

Powodzenia śliczny Teosiu.Niech cię kochają i szanują.

Posted
16 minut temu, Tola napisał:

Ale wiadomość, wreszcie i Teoś  doczekał własnego domkuhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,33_3z_orig.gif

Dużo miłości Teosiu, już na zawszehttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,33_3z_orig.gif

Że doczekał, to fakt bardzo radosny, ale nie powiedziałabym, że wreszcie :)  Wczoraj upłynęły zaledwie 2 miesiące pobytu Teosia w hoteliku :)

Bądź szczęśliwy piesku :)

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Że doczekał, to fakt bardzo radosny, ale nie powiedziałabym, że wreszcie :)  Wczoraj upłynęły zaledwie 2 miesiące pobytu Teosia w hoteliku :)

Bądź szczęśliwy piesku :)

Psiaki, które jechały z Teosiem ze schroniska już mają swoje domki - dlatego to "wreszcie";)

Posted
2 minuty temu, Tola napisał:

Psiaki, które jechały z Teosiem ze schroniska już mają swoje domki - dlatego to "wreszcie";)

A bo Bogusia z Anulą działają w tempie błyskawicy :)