Jump to content
Dogomania

By zdążyć przed zimą- ratujmy Radysiaki- Buźka, Granulka, Lotka, Żelek, Rosa, Tosia, Lalka wszystkie w SWOICH DOMACH

Recommended Posts

Posted
20 minut temu, kasiainat napisał:

Myślę, że Żelka można już oglaszać;-)

Co prawda narazie jest bardzo prozwierzęcy-bardzo przyjaźnie nastawiony do innych psiaków i woli ich towarzystwo niż nasze ludzkie. Natomiast jak jesteśmy sami na spacerach to jest bardzo proludzki, podchodzi do glaskania, przytula się, macha wesoło ogonkiem. W domu bardzo grzeczny, o dziwo nie znaczy ścian:-) 

dzięki Kasiu, w takim razie w święta ruszę z ogłoszeniami:)

gdybyś mogła dorobić mu jeszcze kilka zdjęć to będe wdzięczna.

A jak wyniki wymazy Rosy- są już???

10 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Żelek jest po prostu prześliczny... i imię ma obłędne też - przecież większość ludzi lubi żelki :)

Tak- imie do niego pasuje:)

Posted
Dnia 22.12.2017 o 15:37, anecik napisał:

Zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

A dla psiaków specjalne życzenia aby następne święta spędziły w swoich własnych domach.

kartka-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0087.gif.d37866c3b666589a91bd20fb4dac265a.gif

Dziękuje Anetko

Dołączam się do życzeń dla wszystkich:)

Posted
Dnia 22.12.2017 o 20:27, kiyoshi napisał:

dzięki Kasiu, w takim razie w święta ruszę z ogłoszeniami:)

gdybyś mogła dorobić mu jeszcze kilka zdjęć to będe wdzięczna.

A jak wyniki wymazy Rosy- są już???

Tak- imie do niego pasuje:)

Dzisiaj próbowałam zrobić dodatkowe fotki Żelkowi ale niestety nie współpracował. Jest zainteresowany tylko suczkami i żadne smaczki go nie interesują. A jak nie ma psiaków to najchętniej nie schodził by z kolan:-) Może jutro się uda :)

Dzisiaj przy okazji pięknej, słonecznej pogody Rosa skorzystała z długiego spaceru:-)

IMG_9674.JPG

IMG_9675.JPG

IMG_9752.JPG

IMG_9754.JPG

IMG_9759.JPG

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, kasiainat napisał:

Dzisiaj próbowałam zrobić dodatkowe fotki Żelkowi ale niestety nie współpracował. Jest zainteresowany tylko suczkami i żadne smaczki go nie interesują. A jak nie ma psiaków to najchętniej nie schodził by z kolan:-) Może jutro się uda :)

Dzisiaj przy okazji pięknej, słonecznej pogody Rosa skorzystała z długiego spaceru:-)

IMG_9752.JPG

IMG_9759.JPG

Rosa piękna:) wyrosła i widać że jest bardzo grzeczna i w Ciebie wpatrzona:)

A Żelek- trudno- będzie ogłaszany z tymi zdjęciami które sa;) może akurat wystarczą:)

Trzecia bohaterka tego wątku LOTKA prawdopodobnie na dniach pójdzie do adopcji. Jest chętny dom z Niemiec- małżeństwo 60-letnie, mają dom z ogródkiem, wcześniej mieli 14 lat jamniczke. Pomaga mi zaprzyjaźniona Fundacja z Niemiec (pośredniczą w wielu adopcjach, znany się dobrze od dawna). Rozmawiałam z Panem- opłaci rejestracje chipa, paszport i sami po Lotke przyjadą, z tym że jeszcze nie mam szczegółów odnośnie terminu. Zobaczymy jak to wyjdzie 'w praniu'.

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, kiyoshi napisał:

Rosa piękna:) wyrosła i widać że jest bardzo grzeczna i w Ciebie wpatrzona:)

A Żelek- trudno- będzie ogłaszany z tymi zdjęciami które sa;) może akurat wystarczą:)

Trzecia bohaterka tego wątku LOTKA prawdopodobnie na dniach pójdzie do adopcji. Jest chętny dom z Niemiec- małżeństwo 60-letnie, mają dom z ogródkiem, wcześniej mieli 14 lat jamniczke. Pomaga mi zaprzyjaźniona Fundacja z Niemiec (pośredniczą w wielu adopcjach, znany się dobrze od dawna). Rozmawiałam z Panem- opłaci rejestracje chipa, paszport i sami po Lotke przyjadą, z tym że jeszcze nie mam szczegółów odnośnie terminu. Zobaczymy jak to wyjdzie 'w praniu'.

Trzymam kciuki za adopcję Lotki!!!

Posted
10 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Rosa... moja ulubienica... dziwne, że bez domku :)

A za Lotkę trzymam kciuki bardzo mocno.

Rosa jeszcze nie ma ogloszen

Czekamy na wynik wymazu bo nadal kaszle

Posted

Miałam przed chwilą telefon o Żelka z Mysłowic:) bardzo sympatyczny! Państwo mieszkają w domu z ogrodem, ale piesek mieszkałby z nimi pod pierzyną:D Państwo mieli wcześniej pieska Fafika ze schroniska, przez 7 lat, ale odszedł po choroby i kosztownym leczeniu...Domek taki ciepły mi się wydał, ale zobaczymy. Teraz Pan i Pani będa dyskutować:)

Posted
10 minut temu, Poker napisał:

A kto dzwonił, pan czy pani? Mam takie obserwacje ,że jak dzwoni pan , to na ogół sprawa kończy się pozytywnie.

dzwonił Pan;)  ale słyszałam że Pani mu podszeptywała co ma pytać.

Posted

Iza, na bazarku transportowym zakupiono biletów na kwotę 570 zł. Połowę kwoty (285 zł ) za transport Żelka przelewam na Twoje konto. Potwierdź jak pieniążki zostaną zaksięgowane na koncie na wątku bazarkowym:)