Jump to content
Dogomania

Ewa odeszła ['] dogomaniaczka EVA2406 potrzebuje pomocy !

Recommended Posts

Posted

wydaje mi się że ładna duża  wiązanka byłaby lepsza niż  wieniec, wieńce trzeba opierać - nie wiadomo czy będzie gdzie, ale to moje zdanie oczywiście dostosuje się do większości 

Posted
4 minuty temu, kaja8888 napisał:

wydaje mi się że ładna duża  wiązanka byłaby lepsza niż  wieniec, wieńce trzeba opierać - nie wiadomo czy będzie gdzie, ale to moje zdanie oczywiście dostosuje się do większości 

Też tak mysle

Dalam Ince33 100zł na kwiaty.Doplace resztę przy odbiorze.Odbiorę fakture i dopiero się rozliczymy.

Posted

Wszystko przeczytałam.

Potwierdzam, że UlaFeta dała mi 100zł na zaliczkę.

Do odbioru (gdybym ja nie mogła) podam UlaFeta i Olena84 (w razie czego).

Jestem w kontakcie telefonicznym z terra, żeby się skonsultować na bieżąco będąc na miejscu.

Smutne to zadanie, którego się podjęłam... :(((
Postaram się, żeby wiązanka była piękna - EVA zasłużyła na to.
Ale też rozsądnie, bo czuję, że nie chciałaby przesady, a pieniądze przydadzą się zwierzakom.

• Upvote 2
Posted

Pieniądze są zbierane głównie na pożegnalne kwiaty dla Ewy.Wieniec zamawia zawsze rodzina a znajomi,przyjaciele wiązanki.Wiązanek będzie multum a wieńców kilka.

Ewa była w naszej rodzinie dogomaniackiej i należy się jej wieniec.Na pewno zostanie pieniążków,a jak nie to będziemy jeszcze zbierać na zwierzaki Ewy.

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, kaja8888 napisał:

Jestem tego samego zdania. Wiązanki są zgrabniejsze, lżejsze, a równie piękne.

Posted

Dziewczyny, pomyślcie, co dla Was byłoby ważniejsze - wielki wieniec, czy wsparcie zwierzaków? Jestem niemal pewna, że Ewcia wolałaby wybrać dla siebie wiązankę, a pozostałe fundusze przeznaczyć choćby na Polę, która jest coraz starsza i będzie potrzebowała funduszy na leczenie. Nie przesadzajmy z jakims dużym wieńcem, to nie o to chodzi, żeby był duży, tylko dany od serca...

• Upvote 4
Posted
3 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Dziewczyny, pomyślcie, co dla Was byłoby ważniejsze - wielki wieniec, czy wsparcie zwierzaków? Jestem niemal pewna, że Ewcia wolałaby wybrać dla siebie wiązankę, a pozostałe fundusze przeznaczyć choćby na Polę, która jest coraz starsza i będzie potrzebowała funduszy na leczenie. Nie przesadzajmy z jakims dużym wieńcem, to nie o to chodzi, żeby był duży, tylko dany od serca...

Mam podobne odczucia ale nie wiedziałam jak to zgrabnie napisać, żeby nikogo nie urazić i nie wszczynać niepotrzebnych kłótni. Wiadomo, że ile osób tyle opcji. Kwiaty choćby najpiękniejsze, najświeższe, największe i najdroższe i tak w końcu zwiędną...

• Upvote 2
Posted
5 godzin temu, kakadu.pl napisał:

terra wyślij mi proszę numer konta

jestem zdruzgotana tą śmiercią; to się nie powinno zdarzyć takiemu dobremu człowiekowi....

zaraz wyślę

Posted
4 godziny temu, BORYSboxer napisał:

Też poproszę nr konta... 

2 godziny temu, mari23 napisał:

i ja poproszę

nie potrafię znaleźć  słów, tylko łzy mam 

[*]

wysyłam

Posted

Zamówiłam wiązankę z 24 (bo EVA2406) mieszanych białych kwiatów za 200zł + niebieska szarfa z napisem za ok. 40zł. Wpłaciłam zaliczkę 100zł.

Faktura będzie do odbioru razem z wiązanką na moje nazwisko, gdybym ja nie mogła być. Ula i Olena dostaną ode mnie potrzebne informacje.

Tylko z tą szarfą jest pewien problem... Dopiero jutro będę wiedziała, czy będzie mogła być niebieska, bo dziś już był nieczynny punkt współpracujący z kwiaciarnią. Już rozmawiałam o tym z Terrą, Oleną84 i Ulą Fetą - jeśli okaże się, że nie mają niebieskiej szarfy, to szarfa będzie biała, ale zapytam o możliwość niebieskiego nadruku lub ustalimy, że dodatki typu tiul, wstążka itp. będą niebieskie. Jak tylko dostanę informację, to albo tu napiszę sama, albo dam znać Teresce/Uli/Olenie, żeby tu Wam napisały.

• Upvote 2
Posted
5 godzin temu, Ewa Marta napisał:

4 godziny temu, Lidan1 napisał:

Mam podobne odczucia ale nie wiedziałam jak to zgrabnie napisać, żeby nikogo nie urazić i nie wszczynać niepotrzebnych kłótni. Wiadomo, że ile osób tyle opcji. Kwiaty choćby najpiękniejsze, najświeższe, największe i najdroższe i tak w końcu zwiędną...

I ja mam podobne odczucia.

Poproszę nr konta

Posted
1 godzinę temu, uxmal napisał:

Poproszę o nr konta.

['] Brak mi słów.

55 minut temu, paros napisał:

I ja mam podobne odczucia.

Poproszę nr konta

wysyłam

Posted

kolejne wpłaty:

- kejciu 20 zł.

- Lidan 20 żł.

- ania75 20 żł.

- Jo37 30 zł.

- Danuta W. 20 zł.

- Urszula R. 30 zł.

- Magdalena K. 40 zł. 

- Gusiaczek 10 zł.

- Kara. 20 zł.

Posted

Drogie Panie, jestem tu nową osobą, nieco aktywną na forum miau. Z Ewą byłam bardzo blisko, przyjaźniłyśmy się. Ostatni raz widziałam się z Ewą we środę, tydzień temu. Była niemal nieświadoma, pod wpływem środków przeciwbólowych, miała wysoką gorączkę. Daty Jej śmierci nie zapomnę nigdy, umarła w moje 70-te urodziny. :(

Ewa była, jak wiecie, osobą skromną, oddaną nie tylko zwierzętom, ale i ludziom. Im także pomagała. Wiem jak bardzo martwiła się o Polę. Jestem przekonana, że zamiast ogromu kwiatów, wolałaby przeznaczyć fundusze na Polę. Lub innych potrzebujących. 

Na pogrzebie oczywiście będę. Z wiązanką. Nie mogę się pozbierać, ciągle płaczę i myślę o niełaskawym losie, który zabiera nam wspaniałych ludzi a zostawia tych drugich, nie zasługujących na szacunek. 

• Upvote 3
Posted
2 godziny temu, Iwonami napisał:

Wiem jak bardzo martwiła się o Polę. Jestem przekonana, że zamiast ogromu kwiatów, wolałaby przeznaczyć fundusze na Polę.

Jestem przekonany, że nikt o Poli nie zapomni, chociażby przez wzgląd na Panią Ewę. 

Posted
10 godzin temu, Jadrann napisał:

Ja też poproszę o nr konta 

wysyłam

3 godziny temu, Iwonami napisał:

Drogie Panie, jestem tu nową osobą, nieco aktywną na forum miau. Z Ewą byłam bardzo blisko, przyjaźniłyśmy się. Ostatni raz widziałam się z Ewą we środę, tydzień temu. Była niemal nieświadoma, pod wpływem środków przeciwbólowych, miała wysoką gorączkę. Daty Jej śmierci nie zapomnę nigdy, umarła w moje 70-te urodziny. :(

Ewa była, jak wiecie, osobą skromną, oddaną nie tylko zwierzętom, ale i ludziom. Im także pomagała. Wiem jak bardzo martwiła się o Polę. Jestem przekonana, że zamiast ogromu kwiatów, wolałaby przeznaczyć fundusze na Polę. Lub innych potrzebujących. 

Na pogrzebie oczywiście będę. Z wiązanką. Nie mogę się pozbierać, ciągle płaczę i myślę o niełaskawym losie, który zabiera nam wspaniałych ludzi a zostawia tych drugich, nie zasługujących na szacunek. 

Dziękuję Iwonko za Twoją tutaj obecność i te parę informacji o Ewie, jakże smutne.

Na pewno nie zapomnimy o Polci. 

Posted
7 godzin temu, MALWA napisał:

Bardzo mi przykro....za szybko odchodzą potrzebni i dobrzy ludzie....

Proszę o konto, chcę się dołożyć do kwiatów.

[email protected]

też wyślę

edit.: nie mogę wysłać pw, więc wysyłam e-maila