Poker Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 Tak, pani jest z Wrocławia, mieszka naprzeciw Radia i TV w 4.rodzinnym domu z ogrodem. Quote
mari23 Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 4 minuty temu, Poker napisał: Tak, pani jest z Wrocławia, mieszka naprzeciw Radia i TV w 4.rodzinnym domu z ogrodem. brzmi obiecująco..... kciuki trzymam! Quote
Anula Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Ja też,,ja też trzymam kciuki.Oby to był ten domek. Quote
konfirm31 Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Niezależnie od bycia dobrą wróżką, kciuki mocno zacisnęłam. Niech się dobrze dzieje! Quote
Dusia-Duszka Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Kciuki we wszystkich czterech łapach zaciska mi pańcia z całej mocy. Po dwie łapki w jednej ręce :))) Quote
Mela Jakimiuk Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 ojej, to ja się też dołączam do kciukania! Quote
Poker Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 Niestety możecie kciuki puścić ,a moja nadzieja prysnęła. Pani zadzwoniła ,że po zastanowieniu się nie jest w stanie w obecnej chwili dać domu Gidze. Kieruje się rozsądkiem, bo serce chce Gigę. Do pani przychodzi trójka wnucząt , które biorą Polę na ręce, biegają i pani się obawia ,że Giga byłaby w stresie albo mogłaby uciec przez otwarte drzwi . Nie przeżyłaby , gdyby Gidze stała się jakaś krzywda. Poza tym ma zaległy szpital. Powiedziała,że musi być odpowiedzialna . Będzie szukać Gidze domu , bo wlazła jaj w serce. Quote
kiyoshi Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 2 minuty temu, Poker napisał: Niestety możecie kciuki puścić ,a moja nadzieja prysnęła. Pani zadzwoniła ,że po zastanowieniu się nie jest w stanie w obecnej chwili dać domu Gidze. Kieruje się rozsądkiem, bo serce chce Gigę. Do pani przychodzi trójka wnucząt , które biorą Polę na ręce, biegają i pani się obawia ,że Giga byłaby w stresie albo mogłaby uciec przez otwarte drzwi . Nie przeżyłaby , gdyby Gidze stała się jakaś krzywda. Poza tym ma zaległy szpital. Powiedziała,że musi być odpowiedzialna . Będzie szukać Gidze domu , bo wlazła jaj w serce. :( :( :( nie do wiary po prostu:( Strasznie przykro, Poker:( Quote
konfirm31 Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 I..... koniec pięknej bajki? Nie! Historia toczy się dalej. Nie puszczam kciuków, nadal czekam na najlepszy domek dla Gigi. On gdzieś jest.... 2 Quote
Poker Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 W moim odczuciu byłby to bardzo dobry dom dla Gigi ,ale pani chyba jednak stchórzyła.Lepiej teraz niż by miała Gigę zwrócić po kilku dniach. 1 Quote
Mela Jakimiuk Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 widocznie psina ma trafić w inne ręce Quote
Figunia Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Szkoda wielka, tyle nadziei, wspolczuje... Ale, Lonia tez miala taki falstart, kiedy wydawalo mi sie, ze "juz tak wspanialy dom wiecej sie nie pojawi" i bylam niezle zdolowana. I wtedy pojawil sie Pan Jurek... Najciemniej jest przed switem :) Quote
mari23 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 22 godzin temu, malagos napisał: To czekamy dalej, nie tracąc nadziei :) dokładnie tak - gdzieś ten domek jest dla Giguni i oby jak najszybciej tu trafił Quote
Mattilu Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 w sumie to dobrze, że pani miała odwagę zadzwonić i powiedzieć o swoich wątpliwościach. Czekamy dalej Pokerku. 1 Quote
Poker Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 Wyjeżdżamy na urlop prawie na 3 tygodnie i się martwię,że możemy przegapić sensowny dom. Giga robi nikłe ,ale dla nas zauważalne postępy. Może się wydać śmieszne ,że cieszą nas takie drobiazgi. Sunia już nie odskakuje jak oparzona , gdy stawiam przed nią miskę.Kilka razy zaglądała do mojego pokoju , gdy siedzę przy kompie. Zaglądała też też do pokoju , gdy słyszała nowe głosy. Przy wychodzeniu na spacer nadal głośne arie śpiewane pańciowi i buziaki, Ostatnio ja trymowałam ,więc znowu jestem ta gorsza. 1 Quote
Tyśka) Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Jeśli sensowny domek w ciągu 3tyg się znajdzie, to poczeka. W końcu na otworzenie serduszka Gigi będzie musiał również poczekać ;) A jak się nie zgłosi przez ten czas to chętnie poznam strachulca. Quote
Poker Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 no właśnie, od 26 będziemy na miejscu, więc zapraszam. Gdzie Tysiu będziesz mieszkać?tzn na jakiej ulicy ? Quote
Recommended Posts