Marzenuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Będą mogli poczytać ale też zobaczyć nasze obawy. Nie bezpodstawne zresztą, ale na pewno zrozumieją, że nam chodzi tylko o dobro Odisia. Jeśli Ty jesteś przekonana to ja już jestem spokojna. Nie mniej jednak cieszę się, że zdążyłam poznać Odisia osobiście :multi: Quote
marzenna79 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Świetne wiadomości, bardzo się cieszę Agusiu, że nareszcie Odiś ma swój wymarzony domek !!! :multi::multi::multi: Trzymaj rękę na pulsie... :loveu: ;) Quote
israel Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Agamiko dobrze, że się zdecydowałaś. Wierzę, że Państwo nie zawiodą Twojego zaufania i stworzą Odisiowi wspaniały dom. Kciuki zaciśnięte. Quote
mar.gajko Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No to kciuki z całych sił. Żeby było dobrze. Quote
fizia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ja tez trzymam kciuki z całych sił!!! Tymczasem Odi prowadzi w rankingu na superzwierzaka miesiąca na cafeanimal.pl:) http://zwierzaki.cafeanimal.pl/tagi/votetail Quote
israel Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Brawo Odiś :lol: Cały czas trzymam za Ciebie !!! Quote
agamika Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Na Odiego czekały kości ,gumowy kurczak , posłanie gigant ... zdjec nie ma zbyt duzo z samochodu a tak... mam nadzieje, ze zostanie Quote
israel Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Agamiko - nareszcie - o mało zawałów nie podostawaliśmy ;) Odisiu wierzymy w Ciebie, wiemy, że Ci się uda! Powodzenia Kochany Quote
Ank@ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Boże , śliczne zdjęcia. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy w nowym domku. A w jakiej okolicy mieszka ??? :razz: Quote
Neigh Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 To teraz 100 tysięcy dobrych myśli posyłamy......jeszcze się euforycznie nie cieszymy ( co by nie zapeszyć...) i wierzymy w Ludzkość I Psiość:-) Quote
agamika Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Aniu on mieszka pod Krakowem w Michałowicach , a patrząc na jego zapach nazwa ulicy jest dość ironiczna :evil_lol: (kwiatowa) .... Odik będzie miał kociego kolegę ..no w każdym razie mam nadzieje, ze będą się choć tolerować ;) ... Pierwsze kontakty ...hmm .. no Odi chciał "zmobilizować"kota do ucieczki :mad: , a kot syczał i "warczał "na Odiego ... Teraz dzwoniła P.Kasia i Odi juz troche odpuścił, są odgrodzeni z kotem dla bezpieczenstwa, ale źle nie jest ;) , rokowania pozytywne. Odiś pobiegał tez troche po ogrodzie pozwiedzał i załatwił sie na zewnątrz :cool3::p WIeczór przebiega spokojnie Ja sie boje cieszyć ... jesli to naprawdę bedzie ten dom, nie wydarzy sie nic niespodziewanego ... to będzie to najwspanialszy prezent urodzinowy, lepszego bym Sobie nie wymarzyła ( pierwsza wizyta Panstwa u Odiego była własnie w moje urodziny ) aaa i bardzo bardzo dziękuję Amidze:loveu: za trasnport i towarzystwo i Jagience :loveu: za towarzystwo .. moze napisza cos wiecej, bo ja dzis głowy do tegonie mam :oops::shake: Quote
Neigh Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 agamika napisał(a):Aniu on mieszka pod Krakowem w Michałowicach , a patrząc na jego zapach nazwa ulicy jest dość ironiczna :evil_lol: (kwiatowa) .... Odik będzie miał kociego kolegę ..no w każdym razie mam nadzieje, ze będą się choć tolerować ;) ... Pierwsze kontakty ...hmm .. no Odi chciał "zmobilizować"kota do ucieczki :mad: , a kot syczał i "warczał "na Odiego ... Teraz dzwoniła P.Kasia i Odi juz troche odpuścił, są odgrodzeni z kotem dla bezpieczenstwa, ale źle nie jest ;) , rokowania pozytywne. Odiś pobiegał tez troche po ogrodzie pozwiedzał i załatwił sie na zewnątrz :cool3::p WIeczór przebiega spokojnie Ja sie boje cieszyć ... jesli to naprawdę bedzie ten dom, nie wydarzy sie nic niespodziewanego ... to będzie to najwspanialszy prezent urodzinowy, lepszego bym Sobie nie wymarzyła ( pierwsza wizyta Panstwa u Odiego była własnie w moje urodziny ) aaa i bardzo bardzo dziękuję Amidze:loveu: za trasnport i towarzystwo i Jagience :loveu: za towarzystwo .. moze napisza cos wiecej, bo ja dzis głowy do tegonie mam :oops::shake: Ty weź wypuść trochę powietrza..........hm ja to sobie w takich sytuacjach otwieram dobre wino......i WYLUZUJ Bo na zawał przedwcześnie walniesz. A tego bym sobie ( no przynajmniej do wtorku:evil_lol:) nie życzyła. Achaś i luknij plis na pw. Matko.......szfrem gadam Quote
Jagienka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Państwo bardzo fajni... ja trochę zdrętwiałam jak mówil, ze ich poprzedni pies miał dzieci, ale są wspaniale nastawinie na kastrację, więc odetchnełam z ulgą. Panu Tomkowi w czasie Naszego pobytu udało się nauczyć Odiego brać smakołyki z ręki a nie z ręką... agamika puchła z dumy jak Odi zareagował na "siad" :evil_lol: Odi generalnie jak wszedł to zajął sie prezentami i grzecznie leżał i sobie ciamkał kość. Trochę się zdziwił, że wychodzimy.... no ale pokusa jedzenia była silniejsza :eviltong: Ogólnie wrażenia jak najbardziej pozytywne, Państwo znieśli roztrzepanie agimiki, chorą Amige i moge okropne poczucie humoru, więc dla nich wielki plus ;) Ale też jeszcze nie wypuszczam powietrza, my zawsze te kilka dni żyjemy na wdechu :roll: Quote
AMIGA Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ja też jeszcze nie wypuszczam powietrza, ale to głównie z powodu pozatykanych górnych dróg oddechowych :oops: Państwo na mnie zrobili też bardzo dobre wrażenie. Jeszcze zanim Odiś do nich przyjechał byli popytac o wszystko - i o karmę i kupili oprócz smakołyków jakieś witaminki. I obiecali nam stałe informacje i mamy (pewnie głównie agamika) nieustające zaproszenie do odwiedzin. Jeśli (co ja mówię - napewno,a nie jeśli!!) wszystko przebiegnie nadal tak dobrze, to Odiś ma wreszcie TEN DOM, a należy mu się on wreszcie po tak długim czasie spędzonym najpierw w schronisku,a potem w hotelu Quote
gusia0106 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 A jak minęła pierwsza noc w Odisiowym domku? Quote
irenaka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Agamika! Zaczynam się unosić nad krzesłem ( miejsce docelowe: sufit!) Poczekam jeszcze jak Ty zaczniesz się cieszyć! Quote
mar.gajko Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 :drinking: To agamika. A my wszyscy się dołączmy. Odisiu. Trzymam kciuki. Żeby było dobrze. Quote
doddy Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Bardzo się cieszę, że Platfusikowi się w końcu udało i mam nadzieję, że to jego dom do końca jego dni! Quote
Marzenuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jak dostałam wczoraj sms od Agusi to aż mi łzy poleciały ;) Quote
agamika Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [CENTER]:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: był telefon i chyba już czystym sumieniem mogę się cieszyć (PS Marzena ..mi to dopiero łez poleciało :oops: , ale na samej wizycie byłam twarda :p prawie do końca ) mar gajko ... :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: ..trafiłaś no ale pewnie wszyscy ciekawi pierwszego dnia i nocy :cool3: 1. Odis w nocy głównie spał ( o tym ze ukradł witaminy ze stołu i zeżarł połowe .... może nie będę pisać:oops: ) 2. Kota traktuje zabawowo, ale raczej słucha jak sie powie ze NIE wolno :loveu: i udaje ze tego czarnego kudłatego NIE MA :lol::evil_lol: 3. jeeee i piiiijjeeeeeee na potęge :lol: 4. trzyma sie swoich nowych ludzi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: nawet do ogrodu sam nie wyjdzie...nie chce tego stracić :shake: 5. jest cudowny (ale to juz wszyscy wiemy :lol: ) 6 . zakopał sobie kośc :evil_lol: zapasy juz robi na zimę ;) 7. jak na razie zachwuje czystośc w domu :razz: 8. dałam namiary na wątek , więc mam nadzieje, ze sie panstwo Odikowe zalogują i będziemy miec info wszscy z piewrszej reki od razu 9. a w tym wszystkim zapomniałam pomarudzic o foty :oops: [/CENTER] Quote
Kamila_s Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: lzy mi leca po policzkach................. Odis znalazl domek...................... Quote
epe Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jaka to wymarzona chwila-usunięcie Odika z podpisu!:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Recommended Posts