Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krystian już nie goni kotów!:lol: Ja od początku,-zwłaszcza,gdy hamowałam na zaparkowanym aucie!- mocnym głosem mówiłam mu,że nie wolno gonić kota! Potem tłumaczyłam,że kotek jest mały i boi się go! I tak codziennie!:lol:
Teraz tylko patrzy,a jak kot ucieka,to widać,ze pogoniłby go,ale zaraz mu przypominam!

Posted

Ago, Odinek to nie pies morderca, on nawet jak pogoni to dlatego, że ucieka.
Muszą być po prostu cierpliwi, na smyczce, mówić "nie rusz", "fuj".
On się nauczy.
Jak wyniknie problem, to będzie problem ludzi nie Odika. I trzeba im to uświadomić, że to od nich zależy. Tylko i wyłącznie. Jeżeli go chcą, tak naprawdę, to sobie poradzą.

Posted

tak, to omawialismy , Panstwo swojego znajde tez do kota przyzwyczajali , ale tak pytam bo moze ktos ma jakąś "metodę " na to sprawdzoną ...:oops: ...

o kota jakos specjalnie sie nie martwie z tego co wiem to wie do czego ma pzaury :evil_lol: , tylko chciałbym zeby to jednak jak najmniej boleśnie przebiegło dla obu stron

a to ze pogoni to 100% pewne

no teraz to juz i tak musze napisać ...

Panstwo CHCĄ Odiego , wezmą go jeszcze na spcer w tym tygodniu , wczoraj ponad 2 h chodziliśmy ( prawie sie zgubiłam :oops: bo tak daleko sie wczenisej nie zapuszczałam )

a puzniej ...

Posted

Panstwo bardzo fajni :)
mieli psa przybłęde wyrzuconego, albo uciekłego z łancucha , ok 8mioletniego . Wieeeeeeelki był, Odiś przy Nim mały :cool3:. Wpierw miał mieszkac na ogrodzie ... ale skonczył na kanapie , wspaniała buda zarosła pajęczynami :diabloti: ... i taka kolejnośc bardzo mi sie podoba :)

Odi tez bedzie tam gdzie będzie chciał (czyli Pani będzie miała swój cień :evil_lol: )

Acha dom z ogrodem pod Krakowem

Kastracja , spacery przed przedprowadzką z Odim = nie wystraszyli sie tego
nauki czystości - tez nie
tego jak Odi stracił dom porzedni - tez nie
głupolowatych zachowań - tez nie

uprzedziłam o wszystkim co mi przyszło do głowy

Posted

[quote name='AMIGA']Oj jak byłoby cudownie, gdyby Odiś trafił wreszcie na jakąś kanapę. Tfu tfu tfu - trzy razy przez lewe ramię

prosto w leżącego zapewne za plecami Bonusia ?! :mad: :lol:

Posted

:oops: ..wszystko jest ba dobrej drodze, Odik jeszcze w hotelu, ale tylko do przyszłego tygodnia i oby na stałe go opuścił :oops: ...dlatego cisza ... ciągle jest tfu tfu tfu

dziś Odik był na spacerku z przyszłymi właścicielami