Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia 22 napisał(a):
Amiga nic straconego nieustannie zaapraszam...

Wielkie dzięki za "zaaaproszenie". Następnym razem może już mi nic nie "wyskoczy".
Martwię się trochę tym, co w najbliższym czasie może się u Was wydarzyc. Nie wyobrażam sobie, że uda się pozamykać wolne dotąd zwierzątka na kilkanascie godzin w mieszkaniu (zwłaszcza kiciorka!!) Tym bardziej, że jest wspólna klatka schodowa i przy największej nawet ostrożności może się zdarzyć, że dojdzie do spotkania pies z psem czy pies z kotem. Jest tylko jedna nadzieja, że psy sie szybciutko zaakceptują i że Zulus akceptuje koty

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki Agamika że znowu walczysz o spokój dla Odaszka:loveu: i nasz , no zobaczymy co to będzie....jakaś niefajna :shake: sytuacja zaistniała, alle wielkie dzięki:loveu:

• 1 month later...
Posted

weszka napisał(a):
Ależ z niego przystojniak :loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol: znowu z opóźnieniem :eviltong:

a od 1 sierpnia urlop , wiec myślę ze jesli mnie z miotła nie pogonia to zjawie sie u Odisia :loveu::diabloti:
a moze ktos jeszcze by sie pisał na odwiedzinki

• 4 weeks later...
Posted

:evil_lol: ależ ja tylko fakt stwierdziłam

a wobec tłuuumu chętnych na odwiedzenie Odiego , pojechałam se sama z AMigą :cool1: a co !

zdj mam , ale to troszke później, ja juz Odiego widziałam, wczesniej tak więc AMidze zostawię relację :diabloti:

Posted

No co ja mogę powiedzieć?
Jestem po prostu zachwycona metamorfozą Odaszka. Ma piękną sierść, piękną figurkę. Tylko jeszcze trochę przednie łapencje zostały mu śmiesznawe :p
Biega i szaleje po ogródku razem ze swoją czarną koleżanką i obydwoje notorycznie obszczekują starszą koleżankę zza płota.
Z kolegą z piętra nawet panuje zgoda, choć kiedyś doszło
między nimi do spięcia.
Odi agamikę poznał bez dwóch zdań. Podobno z nikim się tak euforycznie nie wita jak z nią. No w końcu wie kto go przywiózł do jego raju.
Agamika, a teraz bez ociągania proszę. Czekamy na zdjęcia

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

hm....no niesamowite podobieństwo z Sonią !:)
- chyba powinni się poznać...
Odaszek ma się dobrze, z Zulusem poprawnie,
Odi chętnie go zaczepia do zabawy,i zabawa a i owszem super
ale zazwyczaj do czasu .....;( (miewają małe spięcia)
Zulus jednak jest starszy i taki łowiecki, nie myśli raczej o zabawie,
tylko co by tu upolować ;( np kota frustka ;).
Na szczęście fruścio ma swoją taktykę...
pozdrawiamy
k i t

Posted

Sonia szanse ma :) tylko musimy jej pomóc ogłoszeniami ...

plusy Soni "adopcyjne" to wiek i charakter :loveu: minus, to niestety choroba - istnieje prawdopodobieństwo ze enzymy bedzie musiała całe zycie przyjmować. :shake: no i powqinna byc na odpowiedniej karmie

...a \Odi ,,, rok, rok, rok .... a wydaje się ze od zawsze :evil_lol::multi: