agamika Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 :diabloti:zgadywać zgadywać a teraz troszku zaległe fotki najpiękniejszego psa na świecie :loveu: i kot, bynajmniej nie służący za zabawke :eviltong: Quote
Kasia 22 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Jagienka napisał(a):hmmm no to teraz wejdźmy w umysł wariata :roll::eviltong: yyyy a może skoro podkreślona była ta czyściutkość to może coś z bielizny :oops: dlaczego wariata :-o ? jak Odiemu to przeczytam to zobaczycie....:evil_lol:, odpowiedź blisko ale za mało precyzyjna. Quote
Kasia 22 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 No trochę poczytałam Odiemu i powiedział że sobie wyprasza :mad: wariata, smrodka,odorka itp. ;) akceptuje natomiast Odi, Odaszek, Odeusz, :loveu: i mówi że Platfus też mu się źle kojarzy (z racji przeszłości) Quote
AMIGA Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Czyściutki biustonosz? Bo moja tymczasowiczka uwielbia ciągnąć za sobą mój biustonosz:evil_lol: Quote
AMIGA Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Kasia 22']No trochę poczytałam Odiemu i powiedział że sobie wyprasza :mad: wariata, smrodka,odorka itp. ;) akceptuje natomiast Odi, Odaszek, Odeusz, :loveu: i mówi że Platfus też mu się źle kojarzy (z racji przeszłości) Tez jestem tego samego zdania - Platfus to baaardzo brzydkie imię :p A może czyściutkie skarpetki? Chociaż moje uwielbiają właśnie jak najbardziej noszone skarpetki mojego syna:roll: Quote
Kasia 22 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Brawo! Amiga! WYGRAŁAŚ to faktycznie skarpetka (ale pachnąca prosto z z pralki:)) od tego oodkrycia coś się przełamało u Odaszka zaczął się bawić i szaleć jak przystało na młodaszka-Odaszka zapraszamy w odwiedziny (bardzo), poza tym w umowie adopcyjnej były obiecanki odwiedzin, także zapraaszamy (serio !!) WSZYSTICH MIŁYCH ODIKOWCÓW ( i innych dobroczyńców czterołapców) jestem pod dużym wrazeniem waszego poświęcenia i coś mi się wydaje ze mi się udzieliło moze będę mogła choć trochę pomóc... Quote
AMIGA Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Nie czuję się pełną i jedyną zwyciężczynią tego konkursu, bo na te skarpetki zostałam naprowadzona przez Jagienkę. Tak że uwaga, bo jak się w ramach nagrody zwalimy tam całym tłumem, to będziesz żałowała tego zaproszenia ;):p I serdecznie witamy w gronie dogoMANIACZEK:loveu: Quote
Jagienka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 No ja już właśnie nie brałam dalej udziału, bo karusiap powiedziała agamika, a mi na złość karusiap zabawe zepsuła... takie są... takie są!!! Quote
karusiap Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Jagienka napisał(a):No ja już właśnie nie brałam dalej udziału, bo karusiap powiedziała agamika, a mi na złość karusiap zabawe zepsuła... takie są... takie są!!! a tam na zlosc,ja Tobie udowodnic chcialam,ze wiesz co kocha moja Fredzia ( i jak widac Odis:loveu:), tylko ze nie pamietasz....a Ty nie wiedzialas...:roll: Quote
AMIGA Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 No i jak widac - odpowiedzialność jest zbiorowa, więc i nagroda będzie zbiorowa :p Quote
Kasia 22 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 :multi: No faktycznie koniecznie trzeba zaświętować na cześć Odiego -absolutnie ! - po raz- ma się bardzo fajnie, rozbuchał się i chyba już wie że nic mu nie grozi no może oprócz parasola, co sam się rozkłada :-o, (no tu naprawdę chyba sie przestraszył), myslałam że zje parasol razem z nami :) - po dwa- został zwierzakiem miesiąca !!!!!:multi: [SIZE=2]zapewne dzięki Wam "dogomańcy". Odi Zwierzakiem Października - Artykuły - cafeanimal.pl ma dostać fajowe nagrody (dzieki nim moze oszczędzi nam trochę skarpetek, pasków itp.) Jeszcze raz dziękujemy Wam za Odeusza i za wsparcie dla Niego :loveu: :loveu: :loveu: Zapraszamy na obiecaną fetę do Odeusza, terminy tylko musimy dostroić, nasza propozycja to: najblizszy: czwartek (6.11) godz ok 17.00, lub niedziela (9.11) godz ok 15.00 mam nadzieję że zgramy sie z terminami i nie zawiedziecie Odiego, (w razie opadów deszczu Odi prosi o złożenie parasolów przed furtką ;) ) Co prawda Agamika mówiła że lepiej później niż wcześniej na takie spotkania ale Odi już ma duże doświadczenie z goścmi i jakos bardzo nalega.......:evil_lol: p.s. W poniedziałek lub wtorek ma być w gazetce Metro pozdrówki k i t Quote
fizia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 :Rose::cool2: Właśnie przeczytałam o super bohaterze!! Gratulacje!! Quote
fizia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata zaglądnijcie na stronę 6 :loveu::loveu::loveu: "Najpopularnijszy pies polskiego internetu" Quote
Kasia 22 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :razz: No tak wiem,wypaliłam z tą fetą jak filip z konopii :oops: , Agamika mi wytłumaczyła że to o wiele za wcześnie, także przesuwamy niestety odwiedziny na za pare miesięcy :cool3: u Odiego raczej wszystko ok, ostatnio sprawia wrazenie jakby był małym szczeniakiem, szaleje, gryzie (zabawowo) świruje itp., zapewne nadrabia stracone szczenięctwo :( , mam nadzieję że to nie ADHD :-o No a z kastracją się oswajamy ( na szczęście poradniki mówią że to przewaznie wychodzi na dobre)a za razem trochę sie boję ,myslę że w przeciągu najbliższego miesiąca załatwimy tą niemiłą sprawę Quote
Marzenuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Kurcze, ale miło się czyta takie wiadomości. Nadal nie mogę w to uwierzyć, że Odisiek ma już kochający domek :multi::loveu: Quote
Kasia 22 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 U Odiego wszystko w porządku, szaleje z nowymi zabawkami-nagrodami, rozbrykał się bardzo aż miło patrzeć, bylismy też w tamtym tygodniu u znajomego Weta, Odaszek został przebadany, obsłuchany (zachowywał się całkiem przyzwoicie) i wygląda, że ma się zdrowo. Jedynie ma mały "gówniany" :razz: problem w związku z tym dostał 2 rodzaje leków (osłonowe na jelita i wątrobę) i zalecenie jedzenia w małych ilościach a częściej, więc tego sie trzymamy. pozdrawiam k. ps. Nadal kradnie skarpetki z suszarki,z nóg też ściąga ;) - nallepsza zabawa Quote
marzenna79 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/Odi/Przykominku3.jpg Przepiękne zdjęcia Odisia z nowego domku przy kominku. :loveu::loveu::loveu: Ale chłopak wspaniale trafił. :multi: Quote
AMIGA Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Kasia 22 napisał(a):ps. Nadal kradnie skarpetki z suszarki,z nóg też ściąga ;) - nallepsza zabawa Czyli potrzebna będzie dostawa calego worka skarpetek? Pod choinkę Odaszkowi??:evil_lol: Quote
Anashar Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Kasia 22 napisał(a): ps. Nadal kradnie skarpetki z suszarki,z nóg też ściąga ;) - nallepsza zabawa Mój też tak robi, żeby zwrócić na siebie uwagę. Choć ostatnio zaczął też kraść telefon komórkowy, a to już poważniejsza sprawa :diabloti: Cieszę się, że u Odika wszystko ok :loveu: A kastracja to nic złego. Mój też jest po i jakoś żyje i jest jeszcze spokojniejszy ;) Nie mylić z osowiały. Quote
Anetka83 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 jej... już od dawna śledzę losy Odika w domku... cieszę się że miałam okazje poznać przystojniaka :) Cudnie że znalazł domek :loveu::loveu::loveu: Cudnie patrzeć na tak spokojną i szczęśliwą mordeczkę http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/Odi/spiacykrolewicz1.jpg Quote
agamika Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Anetka83']jej... już od dawna śledzę losy Odika w domku... cieszę się że miałam okazje poznać przystojniaka :) Cudnie że znalazł domek :loveu::loveu::loveu: Cudnie patrzeć na tak spokojną i szczęśliwą mordeczkę http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/Odi/spiacykrolewicz1.jpg ano własnie ... cos daaaaaaawno zdjęć nie było :cool1::mad::cool3: Quote
Kasia 22 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 No faktycznie zapuściliśmy się z wiadomościami i zdjęciami, ale właśnie szukałam jakby tu wsadzić tu na forum zdjęcia Odiego i nie znalazlam :oops:, moze ktoś mi da małą instrukcję ?:placz:. Odi ma się bardzo fajnie :loveu:, rządzi nami przymusza do zabawy i szaleństw, skończył lekarstwa na "gówniany problem" ale nic się nie zmieniło, ale też nie ma jakiś niepokojących objawów, myśle że już w nowym roku wybierzemy sie do weta zrobić badania i USG brzucha i jak bedzie wszystko oki to zrobimy steryliację. kt Aga wyślę fotki Odiego na Twoją pocztę Quote
Recommended Posts