Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj dlaczego człowiek ma oczy na tak mokrych miejscach????

Teraz to koniecznie trzeba prosić o zdjęcia, bo Odiś pewnie nabierze ciałka po takiej dawce witamin :evil_lol:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

taaak, Odi ma w końcu TEN dom ...
ja juz mam duuuuuuzo wieści z nowego domku i zdjęc :cool3: :multi: , tylko net mi trochę wariuje, to nie wstawię :shake: :oops:

:cool3: Nowi Państwo Odiego zarejestrowali się na dogo i czekają na meila aktywacyjnego :multi:
(PS a moge zdradzic ze bedzie co czytać :razz::cool3::multi::loveu: )

ehh ... ja ciagle nie moge w to uwierzyć :oops: :loveu:

kilka tu wrzuciłam : http://s301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/Odi/

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Odi MA DOM ....

Posted

[quote name='agamika']

taaak, Odi ma w końcu TEN dom ...
ja juz mam duuuuuuzo wieści z nowego domku i zdjęc :cool3: :multi: ,

:cool3: Nowi Państwo Odiego zarejestrowali się na dogo i czekają na meila aktywacyjnego :multi:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Odi MA DOM ....

Dlaczego jest tak mało TAKICH LUDZI ????????

Posted

już można, można?

:multi::multi::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

ten kangur z kurczakiem jest boski :D

Posted

mozna można :multi:

a to jest Fredzio , poprzednik Odiego

biduś wiedział gdzie się przyplątać :cool3:
wcześniej na łancuchu był (charakterystyczne ślady na szyi od łancucha ) i albo ktos go wyrzucił bo sie zestarzał i stałsie niepotrzebny albo uciekł , a skonczył na kanapie :loveu:

a skrócie wieści z frontu Kot - Odi POZYTYWNE
Kot ciągle w całości, nos Odiego tez , ostatnia zarejestrowana najblizsza odległośc 12,5 cm :lol::evil_lol:

Posted

Kurde, jakoś cały czas nie moge w to uwierzyć...
Ale przecież byłam widziałam, Aga mi na bierząco maile przesyła od Państwa i zdjęcia... to się dzieje naprawde!!! Odi ma dom... :cunao::evil_lol:

Posted

:cool3::razz: a ja wczoraj dostałam zdjęcia z harców Odiego w ogrodzie :loveu:

Ktoś tu dla Odiego/Platfusa złotych klamek chciał ... nie sprawdzałam czy klamki złote:evil_lol: , ale serca na pewno :loveu: :multi:

Jak mi net mój nie przeszkodzi to powrzucam foty na forum :loveu:

Posted

Co tam klamki! Jak sobie pomyśle, że te kosteczki juz nie będą marzły w boksie w hotelu, tylko się będą wylegiwały na wspaniałym, mięciutkim legowisku,a jak tylko sobie zamarzą to i na kanapę sie władują i nikt ich stamtad nie wygoni:loveu: to mi się mięciutko w sercu robi :loveu:

Posted

są są , tylko mój net przerywa mi co chwila :angryy:

zwiedzanie ogrodu ....

"mój" smrodek :loveu::loveu::loveu: ...to zadowolenie na jego mordeczce

i szaleństwo :multi: :multi: :multi:

cdn , bo tylko 5 zdj w jednym poscie moze być :/

Posted

Odi błyskawica :evil_lol: :loveu:

Szperacz

Aport :multi::multi::multi::multi::loveu: :p

:loveu::loveu::loveu::loveu:

pozwolę Sobie wkleić ostatniego :oops: (dzisiejszego) meila :loveu:a jesli Odikowi ludzie pozwolą to i wcześniejsze wkleję :oops: :cool3:

Dzisiaj krótko - pare uwag - bo troche pracy mamy na komp...
Najwyraźniej Odi lubi samochody. Kiedy robiłem porzadek w samochodzie - najpierw lezał i tarzał sie na przemian na trawie, a potem wskoczył na tylne siedzenia i wylegiwał się podczas gdy ja osuszałem bagaznik. Przeciągał sie mruczał. Żałuje ze nie miałem ze soba aparatu - Odi lezacy na plecachi łapy wystajace z auta - niezły widok. No ale nie sposób odejść od niego niezauważonym - natychmiast podaża za mna w ślad. Tym niemniej juz nieco dłuzsze są te chwile kiedy zostaje sam na podwórku. Może nauczy sie niebawem ze to zaden stres i ze moze wejśc do środka kiedy zechce... W czasie zabawy - trzeba uwazać bo im jest weselszy tym jego chwyty zębiskami są mocniejsze. Zdazyło mu sie dziabnąc mnie tak skutecznie że dres ma teraz dodatkowe otworki wentylacyjne :). Na zakazy przeważnie reaguje ale nie wówczs gdy chodzi o jedzenie. A propos własnie skończyła sie kupiona w sobote paczka karmy - na opakowaniu wyczytalismy ze powinna wystarczyc na 9 dni dla 20-kg psa... No ale uznajmy ze odi powinien wazyć 30....
Dzisiaj Odi poznał nowego przyjaciela :)) Kiedy natknał sie na połozona na trawie czarna miotełke z samochodu najpierw odskoczył jak oparzony, a potem prze kilka dobrych chwil próbował zaczepiać i zachecac do zabawy, okrążać dotykac ostroznie łapą, poszczekiwac... Kiedy poruszyłem miotłąa gwałtownie - dzielny pies Odi uciekl gdzie pieprz rośnie. Dzisiaj z nowości - pierwszy raz zaszczekał "na poważnie" na sasiadke przechodżącą wzdłuz ogrodzenia - do tej pory nie szczekał ani na ludzi ani na psy sasiadów - no ale widać "wyczuł sprawę" - bo to ta sasiadka która odradzałe branie psa ze schroniska.
Pozdrawiam
T.S.

Odi po kolacji wyleguje się na zaporze anty Frustkowej

Posted

Jagienka napisał(a):
Wczoraj przejeżdżaliśmy dwa razy obok domku Odiego... i Adze głowa się nienaturalne wykręcała :evil_lol:

Strasznie się cieszę, że Odi jest taki szczęśliwy a o Agę trochę się martwię;),
bo może Jej ta głowa w takiej pozycji zostanie? :evil_lol:
A tak poważnie, gratuluję Aga tego domu i dzięki za pracę z Odim:loveu:.