MagYa^^ Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 kciuki za Odeusza! a tymczasem spojrzcie co sie dzieje w świecie zwanym panstwem XXI w http://www.gazeta.olawa.pl/aktualnosci,wiecej,2157.htm Quote
mar.gajko Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 I co u odika? Jak tam? Z tym domkiem? Quote
agamika Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 złowroga cisza ... dzis popołudniu dzwonie i pytam Odik zmieni boks za to na 100% parszywa pogoda :angryy: ... Quote
gusia0106 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 To daj Aga znać, coooooooooooooo? Quote
agamika Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 :oops:niestety mój telefon skutecznie zablokował moje zapędy co do dzwonienia ...nie wiem już sama co myśleć ... pozostaje mieć tylko cichą nadzieje ze Państwo po prostu nie zdają sobie sprawy ile to dla mnie/nas znaczy ... jutro mój tel już nie przeszkodzi mi w telefonie Quote
irenaka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Agamika! Pewnie nie wiedzą, bo skąd? :evil_lol: Jestem z Wami!!:loveu: Quote
mar.gajko Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 NO różne sa sytuacje. Sama ja brałam swoją Zulę od Ani z Radomia, to musiąłam "czekać" i Ona też. Już byla moja, obgadana, wydzwoniona. A w domku mialam kwarantanne po szczeniątkach nosówkowych. I się przeciągało, przeciągało. Quote
AMIGA Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :multi: a ja cos wiem ;) jedziemy do hotelu za chwileczke z agamiką , i mozemy Odikowi powiedziec ze domek czeka na niego ciągle :loveu: ... tylko domownicy sie pochorowali ... wiec wizyta odłozna na koniec tego tygodnia ... i dalej grzeczniutko czekamy na rozwój wypadków Quote
Kamila_s Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 trzymam kciuki za wspaniala adopcje!!!!;) Quote
doddy Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Oby w końcu Platfusik znalazł swój jedyny dom. Pewnie to będzie pierwszy jego dom! Czekam na informacje od Was. I mocno trzymam kciuki! Dla Was wszelkie podziękowania za całą opiekę nad... Odisiem. Quote
Marzenuś Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Oby się udało! Odi zasługuje na dom - najlepszy ;) Quote
epe Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Odi! Twój dom chyba już blisko,bo właśnie zniknąłeś z mojego podpisu??!!:crazyeye: Takie cuda-to chyba znak jakiś? Quote
Marzenuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A ja widzę Odika w Twoim podpisie ;) Quote
epe Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No właśnie teraz też widzę,a popołudniu miałam puste miejsce!:crazyeye: I dlatego pomyslałam,ze domek przyjechał po Odika!;) Quote
Neigh Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Kurna kiedy to jest "koniec tygodnia"?? Skórek juz nie mam - wygryzłam. Kciuki muszę puścić, bo od cholery roboty odłogiem leży..... Odisiu jakby dobre myśli mogły unosić, to być jako ta rakieta parę razy ziemnię okrążył..... Quote
liryka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no mow cos, bo tu wszyscy pazurki obgryzaja!!! Quote
marzenna79 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 AMIGA napisał(a)::multi: a ja cos wiem ;) jedziemy do hotelu za chwileczke z agamiką , i mozemy Odikowi powiedziec ze domek czeka na niego ciągle :loveu: ... tylko domownicy sie pochorowali ... wiec wizyta odłozna na koniec tego tygodnia ... i dalej grzeczniutko czekamy na rozwój wypadków Czy piątek, to już koniec tygodnia ??? :roll: Trzymam kciuki za domek Odisia ! :thumbs::thumbs: Agnieszko, czy coś już wiadomo ? :razz: Quote
agamika Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ciotki, wierzcie Ci mi, ja mam taki charakter ze nie potrafiłabym utrzymać w tajemnicy tego ze Odi do domu poszedł :evil_lol::oops: :oops::oops::oops: jak On będzie miał dom to będę krzyczeć :p teraz sama palce obgryzam, ale nie dlatego że "czy go wezmą " tylko "kiedy w końcu " i czy im kota nie zje :oops: . Państwo są zdecydowani i jak dzwoniłam we wtorek , to potwierdzili to i nawet sie troszkę bali , żeby komu innemu Odiego nie wydać ;) Państwo nie byli jeszcze u Odiego, a koniec tygodnia w sensie ze po czwartku jakoś, ale nic nie mówili ze w pt będą ;) Quote
Marzenuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 To na komórkę poproszę wiadomość, żeby nie było tak jak z Hektorem ;) A i miałam się zapytać: skąd państwo wiedzą o Odim? Quote
Recommended Posts