Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:oops:niestety mój telefon skutecznie zablokował moje zapędy co do dzwonienia

...nie wiem już sama co myśleć ...

pozostaje mieć tylko cichą nadzieje ze Państwo po prostu nie zdają sobie sprawy ile to dla mnie/nas znaczy ...

jutro mój tel już nie przeszkodzi mi w telefonie

Posted

NO różne sa sytuacje.
Sama ja brałam swoją Zulę od Ani z Radomia, to musiąłam "czekać" i Ona też.
Już byla moja, obgadana, wydzwoniona. A w domku mialam kwarantanne po szczeniątkach nosówkowych. I się przeciągało, przeciągało.

Posted

:multi:
a ja cos wiem ;)

jedziemy do hotelu za chwileczke z agamiką , i mozemy Odikowi powiedziec ze domek czeka na niego ciągle :loveu: ... tylko domownicy sie pochorowali ... wiec wizyta odłozna na koniec tego tygodnia ...

i dalej grzeczniutko czekamy na rozwój wypadków

Posted

Oby w końcu Platfusik znalazł swój jedyny dom. Pewnie to będzie pierwszy jego dom!
Czekam na informacje od Was. I mocno trzymam kciuki! Dla Was wszelkie podziękowania za całą opiekę nad... Odisiem.

Posted

Kurna kiedy to jest "koniec tygodnia"?? Skórek juz nie mam - wygryzłam. Kciuki muszę puścić, bo od cholery roboty odłogiem leży.....

Odisiu jakby dobre myśli mogły unosić, to być jako ta rakieta parę razy ziemnię okrążył.....

Posted

AMIGA napisał(a):
:multi:
a ja cos wiem ;)

jedziemy do hotelu za chwileczke z agamiką , i mozemy Odikowi powiedziec ze domek czeka na niego ciągle :loveu: ... tylko domownicy sie pochorowali ... wiec wizyta odłozna na koniec tego tygodnia ...

i dalej grzeczniutko czekamy na rozwój wypadków

Czy piątek, to już koniec tygodnia ??? :roll:
Trzymam kciuki za domek Odisia ! :thumbs::thumbs:
Agnieszko, czy coś już wiadomo ? :razz:

Posted

ciotki, wierzcie Ci mi, ja mam taki charakter
ze nie potrafiłabym utrzymać w tajemnicy tego ze Odi do domu poszedł :evil_lol::oops: :oops::oops::oops:

jak On będzie miał dom to będę krzyczeć :p

teraz sama palce obgryzam, ale nie dlatego że "czy go wezmą " tylko "kiedy w końcu " i czy im kota nie zje :oops: . Państwo są zdecydowani i jak dzwoniłam we wtorek , to potwierdzili to i nawet sie troszkę bali , żeby komu innemu Odiego nie wydać ;)

Państwo nie byli jeszcze u Odiego, a koniec tygodnia w sensie ze po czwartku jakoś, ale nic nie mówili ze w pt będą ;)