Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bogusik mnie tu przygnała oficjalnie, bo po cichu cały czas zaglądam.Uczestniczę w takiej ilości wątków ,że pomału już się gubię.

Posted

Bogusik mnie tu przygnała oficjalnie, bo po cichu cały czas zaglądam.Uczestniczę w takiej ilości wątków ,że pomału już się gubię.

Wiem,wiem Poker :) Dlatego oficjalnie poszło... :rolleyes:

Posted

Dzisiaj do Wrocławia pojechała Zula , która też jedzie do Hani:)

Szafirka odbiera małą we Wrocławiu to może i chłopaczek tam dojeżdża?

Posłałam Pani maila, czekam.

szkoda, że się nie udało przywieźć tego sznupka na śląsk bo chętnie bym go dziś do Wro zawiozła, wiozłam Zulę i teraz szukam jej wątku - ma ktoś???? 

Posted

szkoda, że się nie udało przywieźć tego sznupka na śląsk bo chętnie bym go dziś do Wro zawiozła, wiozłam Zulę i teraz szukam jej wątku - ma ktoś???? 

Bardzo szkoda :( Nie udało się nic zorganizować w tak krótkim czasie.Dobrze,że przynajmniej Zuleczce się udało :)

Melduję się u malucha!!!

Witamy Gabrysiu :)

Posted

Cały czas próbuję znależć transport, ale na razie bez skutku; ja tez dzisiaj dzwoniłam do tego faceta z ba bla car.

Od nas sporo osób jezdzi do Niemiec, ale nikt nie chce zabrać psa w tak daleka podróż :(

Byłam też dzisiaj u rodziny, o której wiem, ze  na wakacje podróżuje na trasie Zamość - Wrocław i z powrotem, mają psa - myślałam, ze zrozumieją;  niestety - pani odmówiła :(

Posted

Ale śliczny maluch..........

Prześliczny :)

Jak będzie ostrzyżony po sznupkowemu, to nikt nie pomyśli, że to nie sznup :P

Posted

Ale śliczny maluch..........

Śliczny i taki malutki :)

Prześliczny :)

Jak będzie ostrzyżony po sznupkowemu, to nikt nie pomyśli, że to nie sznup :P

He,he może i nie pomyśli... :)

Melduję się na zaproszenie Bogusi:)

Witamy na wąteczku sznupka Eluniu :)

Posted

Jestem tu z linku z bazarku Ewci Gonzales na rzecz maluszka. I może mogłabym pomóc z transportem, bo muszę w najbliższym czasie oddać klatkę Murce, w którą nie udało się złapać psiaka ze stacji benzynowej. Wracając od niej mogę bez problemu przejechać przez Zamość i zabrać malucha do Warszawy - pytanie tylko, czy to coś da? Czy łatwiej będzie znaleźć transport z Warszawy do hotelu szafirki niż z Zamościa? 

Posted

Najprościej to znaleźć "chińskiego ochotnika" wsadzić w pociąg razem z psem, jak się zmieści to psiak w transporterze, zrzucić się na bilet tam i z powrotem, bo inaczej to można szukać jeszcze długo.   

Posted

Jestem tu z linku z bazarku Ewci Gonzales na rzecz maluszka. I może mogłabym pomóc z transportem, bo muszę w najbliższym czasie oddać klatkę Murce, w którą nie udało się złapać psiaka ze stacji benzynowej. Wracając od niej mogę bez problemu przejechać przez Zamość i zabrać malucha do Warszawy - pytanie tylko, czy to coś da? Czy łatwiej będzie znaleźć transport z Warszawy do hotelu szafirki niż z Zamościa? 

Serdecznie witamy i bardzo dziękujemy :) Dziewczyny to wszystko rozważą i na pewno dadzą znać

Ciocia agat21

janiol nad janioly 

Wielkie Serce 0heart.gif0heart.gif

Bardzo WIELKIE Ewuniu :)

Najprościej to znaleźć "chińskiego ochotnika" wsadzić w pociąg razem z psem, jak się zmieści to psiak w transporterze, zrzucić się na bilet tam i z powrotem, bo inaczej to można szukać jeszcze długo.   

Tak było by najlepiej i najtaniej :) Ale znaleźć tego "chińskiego ochotnika" to chyba też nie lada czyn....

Posted

jestem dziewczyny kochane.

Serdecznie witamy Dorotko :)

dziękuję za zaproszenie, idę kupić jakąś cegłę na bazarku dla chłopaka

Serdecznie witamy i bardzo dziękujemy :)

Posted

Dziewczyny,na fb jest wpis od p.Aleksandry Martyniak,która jedzie 17 lipca z Warszawy do Opola.Skontaktujcie sie z nią!

https://www.facebook.com/groups/transportpsowikotow/?fref=ts

Oferuję transport:

17 lipiec 2015 (piątek)
trasa: Warszawa - Opole
wyjeżdżam w godzinach porannych
powrót tego samego dnia w godzinach późnowieczornych
trasa: Opole - Bełchatów - Warszawa