Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Ewa Marta napisał:

Nie wiem nic o suni z kotłowni. Za to Basia przesłała kolejne zdjęcia. 6-miesięczny dzieciak - Prążek rozpacza w schronisku:( Dokąd je zabierać:(

P3.jpg

P2.jpg

P1.jpg

Jejku, jaki cudny biduś :(((

Posted

Przepraszam za nieobecność. Jutro odpiszę na posty. Niestety dzisiaj pechowo upadłam i złamałam rękę. Zawiozłam małego psiaka do ds i wywaliłam na schodach. Na szczęście lewa ręka i bez przemieszczenia.

Posted
12 godzin temu, ewu napisał:

Przepraszam za nieobecność. Jutro odpiszę na posty. Niestety dzisiaj pechowo upadłam i złamałam rękę. Zawiozłam małego psiaka do ds i wywaliłam na schodach. Na szczęście lewa ręka i bez przemieszczenia.

Biedna Ty !  Basiu uwazaj na siebie, po tym co przeszlas w zeszlym roku lepiej sobie juz nic nie lamac....

I to juz kolejna osoba na dogo, ktora sie uszkodzila tej zimy.....

Posted
12 godzin temu, ewu napisał:

Biedna Basieńka :(

Ja też mam złamanie, też w lewej ręce, ale barku.

Posted
15 godzin temu, ewu napisał:

Rany, to jakaś masakra dogomaniaków :( Najpierw elik, teraz Ty... i jeszcze ten wypadek w zeszłym roku... Za co to Was spotyka, Was, osoby o Wielkich Sercach :( A różne debile łażą, zwierzęta krzywdzą i nic im się złego nie przytrafi :(((

Posted
5 godzin temu, Isiak napisał:

Rany, to jakaś masakra dogomaniaków :( Najpierw elik, teraz Ty... i jeszcze ten wypadek w zeszłym roku... Za co to Was spotyka, Was, osoby o Wielkich Sercach :( A różne debile łażą, zwierzęta krzywdzą i nic im się złego nie przytrafi :(((

No tak to bywa. Jedni mają z górki, a inni pod :)  Mam nadzieję, że to już koniec nieszczęść :)

Posted
9 godzin temu, elik napisał:

Biedna Basieńka :(

Ja też mam złamanie, też w lewej ręce, ale barku.

22 godziny temu, ewu napisał:

Nie zazdroszczę,Pomimo że lewa to też duże utrudnienie.U nas jest strasznie ślisko ale ja pomaleńku, jak czołg ,chociaż z natury szybka jestem.Spiesz się powoli-mawiała moja babcia.Ewu,Elik Zdrowia i szybkiego powrotu do formy!

Posted
3 minuty temu, guccio napisał:

Nie zazdroszczę,Pomimo że lewa to też duże utrudnienie.U nas jest strasznie ślisko ale ja pomaleńku, jak czołg ,chociaż z natury szybka jestem.Spiesz się powoli-mawiała moja babcia.Ewu,Elik Zdrowia i szybkiego powrotu do formy!

przyłączam się do życzeń,  szybkiego powrotu do zdrowia i formy!!!

Posted
1 godzinę temu, guccio napisał:

. . ..Ewu,Elik Zdrowia i szybkiego powrotu do formy!

1 godzinę temu, Gabi79 napisał:

przyłączam się do życzeń,  szybkiego powrotu do zdrowia i formy!!!

Serdecznie dziękuję kochane Dziewczynki   :)   1466954600_buziaczki2.jpg.2d76c60e9d0fc8b1bccff89bb9e0e891.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 26.01.2019 o 18:22, omi napisał:

Wiadomo coś więcej o tej 5 kg suni  (z kotłowni) ? 

Ona nawet nie waży 5 kg. Jest malusieńka i przerażona. Nie mam jej dokąd zabrać. Siedzi i się trzęsie:(

Ponoć została zabrana z potwornych warunków. Przyczyny śmierci jej towarzysza nie znam, niestety nie ma jak się dowiedzieć:( Są dwie wersje:(

Sunia rozpaczliwie potrzebuje pomocy.Nikt jej zpewnością nie obierze, nikt jej nie szuka.

Posted
Dnia 25.01.2019 o 21:04, uxmal napisał:

Z malutkiego bazarku BAZAREK uzbieraliśmy 160 zł dla piesków w wątku Ewu- poproszę numer konta i potwierdzenie jeśli dojdą pieniądze.:)

Dziękuję:)

Posted

Przepraszam za off ale przed chwila podpisalam petycje bardzo wazna , dotyczaca problemu bezdomnosci zwierzat. Prosze przeczytajcie i jezeli sie zgadzacie podpiszcie i puscie dalej. Mysle, ze powinnismy zawalczyc dla naszych bezbronnych przyjaciol 

https://secure.avaaz.org/pl/community_petitions/Ucywilizowac_traktowanie_bezdomnych_zwierzat_Petycja_do_Prezesa_Rady_Ministrow_cel_zlikwidowanie_problemu_bezdomnosci_zw/?fbgAjib&fbogname

Posted
5 godzin temu, ewu napisał:

Ona nawet nie waży 5 kg. Jest malusieńka i przerażona. Nie mam jej dokąd zabrać. Siedzi i się trzęsie:(

Ponoć została zabrana z potwornych warunków. Przyczyny śmierci jej towarzysza nie znam, niestety nie ma jak się dowiedzieć:( Są dwie wersje:(

Sunia rozpaczliwie potrzebuje pomocy.Nikt jej zpewnością nie obierze, nikt jej nie szuka.

Nie mogę jej wziąć. A chciałbym... 

Deklaruję 30 zł na utrzymanie w hoteliku domowym....to maleństwo... może znajdzie się dla niej kącik. 

Posted
11 minut temu, omi napisał:

Nie mogę jej wziąć. A chciałbym... 

Deklaruję 30 zł na utrzymanie w hoteliku domowym....to maleństwo... może znajdzie się dla niej kącik. 

Dziękuję:)