Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krzysiek był dziś w odwiedzinach u Stelci i oto niespodzianka :)
króciutko, ale zawsze coś

[video=youtube;Td_Cy5uDZ5Y]http://www.youtube.com/watch?v=Td_Cy5uDZ5Y&feature=youtu.be[/video]

Posted

Podwija, bo pewnie ma przykurcze :( Możliwe, że odpowiednie ćwiczenia i masaże pomogłyby choć w małym stopniu.
Z propalinem uważajcie na dawkę. Kiedyś omyłkowo podałam ONce trochę za dużo i o mało ze strachu nie umarłam - ziała, dyszała, nie mogła sobie miejsca znaleźć... Jest miareczka i trzeba dokładniutko odmierzyć do wagi psiny.

Posted

[quote name='Nutusia']
Z propalinem uważajcie na dawkę. Kiedyś omyłkowo podałam ONce trochę za dużo i o mało ze strachu nie umarłam - ziała, dyszała, nie mogła sobie miejsca znaleźć... [/QUOTE] U mojej suni było tak samo, wetka się pomyliła w dawce i mało mi sunia nie umarła, nie wiedziałam o co chodzi, dopiero jak przeczytałam ulotkę, zrozumiałam, a jeszcze była chora na serduszko, a to przeciwskazanie :(, ale generalnie propalin jest na to jak najbardziej ok.

Posted

[quote name='aliga']Skonczyl sie bazarek kwota to 225zl.Prosze konto na ktore mam wplacic pieniazki i potwierdzenie jak dojda.[/QUOTE]
Ale wynik! Dziękuję :loveu:

Wpłata bezpośrednio na konto fundacji:

Fundacja Zwierząt bez Domu Vendi Vigilas
Ul.Staszowska 150
28-236 Rytwiany

Bank Polski PKO
Nr rachunku 02 1020 4926 0000 1502 0139 8635

Jak dojdzie to potwierdzę na bazarku.

Posted

[quote name='Ajula']Ale wynik! Dziękuję :loveu:

Wpłata bezpośrednio na konto fundacji:

Fundacja Zwierząt bez Domu Vendi Vigilas
Ul.Staszowska 150
28-236 Rytwiany

Bank Polski PKO
Nr rachunku 02 1020 4926 0000 1502 0139 8635

Jak dojdzie to potwierdzę na bazarku.

zapomniałam napisać, żeby w tytule przelewu umieścić dopisek: dla Stelli bazarek dogomania

Posted (edited)

podrzucę Stelcię :)
taka opowiastka od Ani:
"Stelka jednak jest niereformowalna, musi spać w łóżku i koniec. Moje lęki że spadnie i połamie ostatnie nogi nic jej nie obchodzą, w ogóle ma w de konkretnie. Łaziła wkoło łóżka jak dusza potępiona, więc co było robić, śpimy razem , to znaczy Miś, Stelka, Płatka i ja na szarym końcu. Łóżko poobkładane wkoło kołdrami i śpimy jak u cyganów, na bogato, kołdra na kołdrze "

Edited by Ajula
Posted

[quote name='Ajula']podrzucę Stelcię :)
taka opowiastka od Ani:
"Stelka jednak jest niereformowalna, musi spać w łóżku i koniec. Moje lęki że spadnie i połamie ostatnie nogi nic jej nie obchodzą, w ogóle ma w de konkretnie. Łaziła wkoło łóżka jak dusza potępiona, więc co było robić, śpimy razem , to znaczy Miś, Stelka, Płatka i ja na szarym końcu. Łóżko poobkładane wkoło kołdrami i śpimy jak u cyganów, na bogato, kołdra na kołdrze "[/QUOTE]

hi hi .... ale fajnie