Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ajula']podrzucę Stelcię :)
taka opowiastka od Ani:
"Stelka jednak jest niereformowalna, musi spać w łóżku i koniec. Moje lęki że spadnie i połamie ostatnie nogi nic jej nie obchodzą, w ogóle ma w de konkretnie. Łaziła wkoło łóżka jak dusza potępiona, więc co było robić, śpimy razem , to znaczy Miś, Stelka, Płatka i ja na szarym końcu. Łóżko poobkładane wkoło kołdrami i śpimy jak u cyganów, na bogato, kołdra na kołdrze "[/QUOTE]

super ma na nasza Stelcia :):) i pomyśleć, że wcześniej była bez opieki

Posted

[quote name='Ajula']podrzucę Stelcię :smile:
taka opowiastka od Ani:
"Stelka jednak jest niereformowalna, musi spać w łóżku i koniec. Moje lęki że spadnie i połamie ostatnie nogi nic jej nie obchodzą, w ogóle ma w de konkretnie. Łaziła wkoło łóżka jak dusza potępiona, więc co było robić, śpimy razem , to znaczy Miś, Stelka, Płatka i ja na szarym końcu. Łóżko poobkładane wkoło kołdrami i śpimy jak u cyganów, na bogato, kołdra na kołdrze "[/QUOTE]

Hehehe :D dobre !

Posted

[quote name='What May NN']wiem od Ani, że inny wet potwierdził amputacje. Ostre cięcie itd. - jest pewien, że nóżki były amputowane...[/QUOTE]
może uda się dowiedzieć co się stało - takie przypadki nie zdarzają się często ....

Posted

Pięknie dziękuję za odwiedzanie, ja mam teraz urwanie głowy w pracy i będę zaglądać tu rzadziej :roll:

Tak jak WMNN napisała, drugi wet także uważa, że łapki są amputowane, chociaż się nie może temu nadziwić.

Na fb są podane nowe wpłaty dla Stelci :) umieściłam w pierwszym poście
Nowe wpłaty dla Stelli :
30zł- Aneta B. ( spadek po Labi )
40zł- Aurelia M-K
50zł- Agnieszka P.

wielkie dzięki! :Rose:

Posted

przepraszam, w takim pośpiechu ostatnio wszystko robię, że nie doczytałam....

[quote name='malagos']No własnie, miał ją objrzeć kolejny wet?.... Wg mnie to wrodzony niedorozwój.[/QUOTE]

[quote name='Doda_']Obejrzalam filmik i zdjecia... straszna bidulka :( co się stalo ze stracila te lapeczki ?[/QUOTE]

[quote name='Mazowszanka2']Czy już wiadomo co było przyczyną utraty łapek ?[/QUOTE]

[quote name='marra']Też niecierpliwie oczekuję wieści co powiedział inny wet.[/QUOTE]

Tak jak już pisałyśmy, dwóch wetów (w tym jeden naprawdę bardzo dobry) są zdania, że to stara amputacja.
Malagos - my też takie mieliśmy wątpliwości, że to może wrodzone.
No ale jak dwóch lekarzy mówi to samo, to nie będziemy się kłócić ;) Zresztą teraz to już pewnie nie ma znaczenia. Ona się nauczyła z tym żyć i widać na filmikach, że nawet nie zauważa, że jest inna :)

Posted

Przepraszam ale mnie to męczy strasznie. Jeśli to stara amputacja to znaczy, że gdzieś u kogoś żyć musiała. Taki pies jest charakterystyczny, domyślam się że nikt jej już nie będzie chciał skoro pozostawił ją w rowie ale szlag mnie trafia! ;/