Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łapie za serce ta Maleńka.
Przemiana jest ogromna. Już inaczej trzyma główkę i spojrzenie inne :multi:
Strasznie wdzięczne stworzonko...
Zdrówka Maleńtasie!!!! A dla Opiekunów wielkie ukłony :lol:

Posted

Cześć dziewczyny, wreszcie wróciłam na kilka dni do domu, ale 04.czerwca znowu wyjeżdżam na tydzień do pracy.
Wielkie dzięki za zaglądanie do Stelci. Potem wejdę na fb i uzupełnię wpłaty, poczytam co tam Ania napisała i przekopiuję na dogo dla niefejsbukowych :)

Posted

na fb są jeszcze takie zdjęcia łóżkowe, Stelcia uwielbia się wylegiwać w łóżku, zanim zaśnie to szaleje i kokosi się :) Ania zamieściła filmik, ale nie umiem go przekleić

śliczna :loveu:

odpowiednie miejsce dla Stelci :)

kochana maleńka :loveu:

Posted

A cóż to za księżniczka na salonach ;) Fajnie się patrzy na taką zadowoloną Stelcię ;) Niech się wyleguje, zasłużyła sobie :)

Posted

Wpadam na chwilkę bo nie mogę pozostać obojętna !
Ja Wam dam psa w kasku :P
Widzę ,że dziewczyny wszystko na bieżąco z fb Wam tutaj wrzucają, bardzo dziękuję :)
Przyszłam bo nie ma wpłaty z bazarku, nie żebyśmy się jakoś szczególnie dopraszały, ale nie chcemy żeby wyszło że nieaktualizowane na bieżąco.
U Stelki wszystko gra, nowych fot nie mam ale się postaram.
Pozdrawiam od Stelki wszystkich fanów i jeszcze każdy ma śmierdzącego liza w nos :P

Posted

stonka1125 napisał(a):
(...)
Pozdrawiam od Stelki wszystkich fanów i jeszcze każdy ma śmierdzącego liza w nos :P
Dla tego śmierdzącego liza warto było tu dzisiaj przyjść ;)

Posted

Figunia napisał(a):
Malutka, obraź się! :roll: Co to za jakieś niemiłe uwagi odnośnie pysiaczkowych zapachów...:mad:

Ale my lubimy śmierdzielskie buziaki :D

Posted

stonka1125 napisał(a):
Wpadam na chwilkę bo nie mogę pozostać obojętna !
Ja Wam dam psa w kasku :P
Widzę ,że dziewczyny wszystko na bieżąco z fb Wam tutaj wrzucają, bardzo dziękuję :)
Przyszłam bo nie ma wpłaty z bazarku, nie żebyśmy się jakoś szczególnie dopraszały, ale nie chcemy żeby wyszło że nieaktualizowane na bieżąco.
U Stelki wszystko gra, nowych fot nie mam ale się postaram.

oo jaki nas zaszczyt spotkał, Stonka wpadła z wizytą na dogo :eviltong: :diabloti:
W sprawie wpłaty z bazarku pisałam 28.05. do osoby robiącej bazarek, ale nie dostałam odpowiedzi. Nie wiem o co chodzi. Ja też się jakoś szczególnie nie upominam, ale skoro Stella miała być beneficjentką, to nie chcę, żeby ktoś pomyślał, że wpłatę z bazarku zajumano :roll: