Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany, ile kasy! DZIĘKUJEMY!!! :)
Urlop będzie taki trochę "nietypowy", bo 2 razy dziennie jeżdżę na terapię, ale jednak to zupełnie co innego niż "kwitnięcie" w pracy ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Urlop będzie taki trochę "nietypowy", bo 2 razy dziennie jeżdżę na terapię, ale jednak to zupełnie co innego niż "kwitnięcie" w pracy ;)

No właśnie, jak przeczytałam, że zdrowotny, to słowo "urlop" straciło na atrakcyjności :shake:.

Posted

[quote name='wawer']Jak czarodziejski pan doktor dotknie chorych miejsc, to od razu będzie lepiej ;).

to troszkę żartem napiszę : czarodziejską RÓŻDŻKĄ?:) hihi

Posted

kejciu napisał(a):
to troszkę żartem napiszę : czarodziejską RÓŻDŻKĄ?:) hihi

Chciałam od razu tak napisać, ale z tą różdżką to nigdy nic nie wiadomo, a Nutusia mogłaby mieć za złe :).

Posted

Bardzo Was proszę o głosy na Fundację Bernardyn w Krakvecie!
Właśnie weszłam na stronę głosowania i zobaczyłam, że są bardzo potrzebne.
Głosujcie, proszę i proście innych o zagłosowanie - może tym razem uda się, by wygrały psy :smile:.

Posted

Doktor dotyka, ale na razie cudów brak... Trzeba czekać i wierzyć ;)
Ika korzysta z uroków lata. Wreszcie bez obawy wychodzi do ogrodu, uwala się na słoneczku i się plażuje ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Doktor dotyka, ale na razie cudów brak... Trzeba czekać i wierzyć ;)

No, bo nie różdżką dotyka :diabloti:. A że to wiara, a nie doktorzy, czyni cuda, to prawda stara jak świat ;).

Posted

My wszyscy wierzymy, że doktor dokona cudów, więc rzeczywiście należy uzbroić się w cierpliwość. Cudów nie ma, żeby cuda zdarzały się od pierwszego dotknięcia ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Doktor dotyka, ale na razie cudów brak... Trzeba czekać i wierzyć ;)
Ika korzysta z uroków lata. Wreszcie bez obawy wychodzi do ogrodu, uwala się na słoneczku i się plażuje ;)... jak Ci dobrze Ikuniu, niemato jak ogród! słońce!... i święty spokój :)... jeśli chodzi o Cuda... to jak najbardziej, zdarzają się! wszystko w swoim czasie;)

Posted

Cudów na razie brak, jeśli o mnie chodzi :(
Ikreson szczeka przy bramie, biega GALOPEM i dziś jedzie się prać. Sierść co prawda jest całkiem OK, ale zostało nam jeszcze szamponu na jedno pranie, a że jest to szampon leczniczy, szkoda go zmarnować ;) Przy okazji nastąpi kontrola uszna i całokształtna. Można też kciuki trzymać, bo niewykluczone, że się domek na horyzoncie... zarysuje ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Cudów na razie brak, jeśli o mnie chodzi :(
Ikreson szczeka przy bramie, biega GALOPEM i dziś jedzie się prać. Sierść co prawda jest całkiem OK, ale zostało nam jeszcze szamponu na jedno pranie, a że jest to szampon leczniczy, szkoda go zmarnować ;) Przy okazji nastąpi kontrola uszna i całokształtna. Można też kciuki trzymać, bo niewykluczone, że się domek na horyzoncie... zarysuje ;)

trzymamy kciuki :)