Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

To fakt, że z Iki twardziel nad twardziele! :) Dziś została w domciu, w kiecuszce. Reszta fiśków na dworze, korzysta z ostatnich dni ładnej pogody...
Fotki postaram się dziś jakieś cyknąć, bo obiecałam też p. Danusi ;) Rozmawiałyśm ostatnio w piątek - dzwoniła spytać jak tam operacja i jak Ikreson się czuje. Jeśli będą wszystkie wyniki i Doktor zezwoli, Ika będzie mogła pojechać do domciu już 18 czerwca... Jeśli nie - przełożymy termin. Musimy mieć pewność, że wypuszczamy Ikę w najlepszej formie!

Edited by Nutusia
Posted

Jak to? Żadnej niecierpliwości co do fotek "kotków"? Żadnego zainteresowania, pozdrowień, życzeń i serdeczności?!?!?!? Chyba się z Ikuśką fochniemy! :mad:

No niestety, fochać się nie umiemy :oops: a zatem...

Mówiłaś, że kochasz! A skoro kochasz, to miziaj pod bródką...

Czemu przestałaś miziać?...

Portret we wnętrzu :)

czyli wersja salonowa :) (tu jeszcze mam burą łatkę na zadku, której mnie Doktor "pozbawił" :cool3:)

Wyjściowa kreacja, czyli niech żyje... asymetria! :evil_lol:

Posted

Prezentuję asymetrię z nogaweczką...

I nogaweczka od tyłu...

Miało być zbliżenie na "kotki", ale one strrrrrasznie szybko "biegły"!!!! ;)

O, tu trochę widać kocie łebki :)

Ikusińska wersja sautee :)

Posted

Poczekaj, są i kotki - wróć do postu wyżej ;)

Przykryłam ogonkiem wygolony zadek :)

No weź, coś się uparła akurat na ten "felerny" boczek???!!!!

Podstępem zamknęli mi drzwi do domu! Skandal!!!!!

A tak z bliska wygląda szew. Jak na to, jakiej wielkości był sam guz, szew jest bardzo długi :( No i znikła czasowo bura łatka...

Posted

Pani Danusia wyczytała, że Ika to... uwaga... aborygeński duch świata!!!! Pytała mnie skąd to imię. A ja nie wiem - tak mi do głowy przyszło samo... Znak? ;)

I na deser - królowa życia, czyli Liluchna na tarasowej kanapie :evil_lol: Mina bezcenna, warto się przypatrzeć!!!! :razz:

Posted

Mattilu napisał(a):
Dobra, kotki faktycznie są.

Lilucha, ja też tak chcę przynajmniej do końca sierpnia!!!

;-)

a ja też tak chcę, plus do tego chcę kreację w kotki!!

Posted

Z rowu na fotel, a potem pod nóż :( --- eeech, pieskie to życie...
Żeby tylko los zechciał się zrehabilitować i już więcej złego nie zsyłał cudnej Ikuni...

Posted

Też życzę Ice pomyślnych wyników, ale... ten szew przypomina mi szew Szewka-Szefika :shake:. Wiem, kraczę, tylko że jakoś tak... trzymaj się, mała i nie puszczaj!

Posted

Chętnych na kanapę serdecznie zapraszam! Lilunia będzie zachwycona i z pewnością się miejscówką kanapową podzieli :razz:
Gorzej z kreacją w kotki, bo ta jest wypożyczona z lecznicy :cool3:
Wszelkich złym rokowaniom mówimy stanowcze NIE, myślimy POZYTYWNIE i do przodu!

A jeśli chodzi o "małość" Ikersona - no cóż, u nas wszyscy tak mają, że potrafią się rozmiarem dopasować do... wygodnego leża! ;) :eviltong:

Posted

Mam dobre wieści :)

Hodowla ścierwa z Ikusiowych uszu się... nie powiodła - NIC NIE WYROSŁO!!!! :multi:
Ale bezlitosny Doktor jeszcze nie pozwolił odstawić antybiotyków - mamy podawać do zdjęcia szwów, które równie bezlitośnie przesunął z soboty aż na wtorek :cool3: Mówi, że guz był brzydal, szew jest duży i żadnej taryfy ulgowej :shake: No nic, przeżyjemy i to :razz: Teraz jeszcze niech wyniki badania hist-pat niech będą równie dobre i świetlana przyszłość przed Ikersonem :loveu: