Poker Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Dzielna dziewczynka. Będzie dobrze. A co przyszły domek? odzywa się? Quote
Kejciu Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Poker napisał(a):Dzielna dziewczynka. Będzie dobrze. A co przyszły domek? odzywa się? Nutusia jest w stałym kontakcie :) Quote
Poker Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 kejciu napisał(a):Nutusia jest w stałym kontakcie :) Świetnie,. to dobrze rokuje. Quote
AMIGA Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 A czy ja tak nieśmiało mogłabym prosić o zdjęcie Panny I w sukiene4czce w kotki? Nie żebym była namolna, ale...... :-) Quote
Mattilu Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Dolaczam do proszacych o fotke i do sciskajacych kciuki, zeby wszystko szlo juz tylko ku dobremu Quote
Nutusia Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 (edited) To fakt, że z Iki twardziel nad twardziele! :) Dziś została w domciu, w kiecuszce. Reszta fiśków na dworze, korzysta z ostatnich dni ładnej pogody... Fotki postaram się dziś jakieś cyknąć, bo obiecałam też p. Danusi ;) Rozmawiałyśm ostatnio w piątek - dzwoniła spytać jak tam operacja i jak Ikreson się czuje. Jeśli będą wszystkie wyniki i Doktor zezwoli, Ika będzie mogła pojechać do domciu już 18 czerwca... Jeśli nie - przełożymy termin. Musimy mieć pewność, że wypuszczamy Ikę w najlepszej formie! Edited June 9, 2014 by Nutusia Quote
Mattilu Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Ikusia, masz tydzień z okładem na wydobrzenie: wykorzystaj go! Quote
Nutusia Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Jak to? Żadnej niecierpliwości co do fotek "kotków"? Żadnego zainteresowania, pozdrowień, życzeń i serdeczności?!?!?!? Chyba się z Ikuśką fochniemy! :mad: No niestety, fochać się nie umiemy :oops: a zatem... Mówiłaś, że kochasz! A skoro kochasz, to miziaj pod bródką... Czemu przestałaś miziać?... Portret we wnętrzu :) czyli wersja salonowa :) (tu jeszcze mam burą łatkę na zadku, której mnie Doktor "pozbawił" :cool3:) Wyjściowa kreacja, czyli niech żyje... asymetria! :evil_lol: Quote
Nutusia Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Prezentuję asymetrię z nogaweczką... I nogaweczka od tyłu... Miało być zbliżenie na "kotki", ale one strrrrrasznie szybko "biegły"!!!! ;) O, tu trochę widać kocie łebki :) Ikusińska wersja sautee :) Quote
Mattilu Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Ale kotków nie widać!!! pozdrowienia dla pocerowanego zadka ;-) Quote
Nutusia Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Poczekaj, są i kotki - wróć do postu wyżej ;) Przykryłam ogonkiem wygolony zadek :) No weź, coś się uparła akurat na ten "felerny" boczek???!!!! Podstępem zamknęli mi drzwi do domu! Skandal!!!!! A tak z bliska wygląda szew. Jak na to, jakiej wielkości był sam guz, szew jest bardzo długi :( No i znikła czasowo bura łatka... Quote
Nutusia Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Pani Danusia wyczytała, że Ika to... uwaga... aborygeński duch świata!!!! Pytała mnie skąd to imię. A ja nie wiem - tak mi do głowy przyszło samo... Znak? ;) I na deser - królowa życia, czyli Liluchna na tarasowej kanapie :evil_lol: Mina bezcenna, warto się przypatrzeć!!!! :razz: Quote
Mattilu Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Dobra, kotki faktycznie są. Lilucha, ja też tak chcę przynajmniej do końca sierpnia!!! ;-) Quote
malagos Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Mattilu napisał(a):Dobra, kotki faktycznie są. Lilucha, ja też tak chcę przynajmniej do końca sierpnia!!! ;-) a ja też tak chcę, plus do tego chcę kreację w kotki!! Quote
jola_li Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Z rowu na fotel, a potem pod nóż :( --- eeech, pieskie to życie... Żeby tylko los zechciał się zrehabilitować i już więcej złego nie zsyłał cudnej Ikuni... Quote
AMIGA Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 https://lh4.googleusercontent.com/-exGlAhvHUgc/U5aeEc4qEBI/AAAAAAAAFlI/v0mULca7Pc0/w548-h480-no/DSCF3974.JPG Tu się taka jakaś mała wydaje :-) Jeszcze raz gratuluję zdolności manualnych - nogaweczka cycuś glancuś, z gumeczką - super A na jednym zdjęciu się rodzynek Lesio załapał i do tego w galopie :-) Quote
wawer Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Też życzę Ice pomyślnych wyników, ale... ten szew przypomina mi szew Szewka-Szefika :shake:. Wiem, kraczę, tylko że jakoś tak... trzymaj się, mała i nie puszczaj! Quote
AMIGA Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 My tu wszyscy trzymamy mocno kciuki i za szew Szefka i za szew Ikusi. Ma być dobrze i już Quote
Nutusia Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Chętnych na kanapę serdecznie zapraszam! Lilunia będzie zachwycona i z pewnością się miejscówką kanapową podzieli :razz: Gorzej z kreacją w kotki, bo ta jest wypożyczona z lecznicy :cool3: Wszelkich złym rokowaniom mówimy stanowcze NIE, myślimy POZYTYWNIE i do przodu! A jeśli chodzi o "małość" Ikersona - no cóż, u nas wszyscy tak mają, że potrafią się rozmiarem dopasować do... wygodnego leża! ;) :eviltong: Quote
AMIGA Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 No tak, znam to z autopsji. Ale czasami dla człowieka już miejsca nie starcza i siedzi się tzw półgębkiem, aż w końcu się ustepuje Quote
Nutusia Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Mam dobre wieści :) Hodowla ścierwa z Ikusiowych uszu się... nie powiodła - NIC NIE WYROSŁO!!!! :multi: Ale bezlitosny Doktor jeszcze nie pozwolił odstawić antybiotyków - mamy podawać do zdjęcia szwów, które równie bezlitośnie przesunął z soboty aż na wtorek :cool3: Mówi, że guz był brzydal, szew jest duży i żadnej taryfy ulgowej :shake: No nic, przeżyjemy i to :razz: Teraz jeszcze niech wyniki badania hist-pat niech będą równie dobre i świetlana przyszłość przed Ikersonem :loveu: Quote
AMIGA Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Niech, niech, niech. I tak będzie - nie ma innej opcji Quote
wawer Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 AMIGA napisał(a):Niech, niech, niech. I tak będzie - nie ma innej opcji Daję łapkę w górę :). Quote
Recommended Posts