Kejciu Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 poleciało 145,75 zł z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/252532-KONIEC-SPRZEDANE-rozliczamy!-Ciasteczka-wątróbkowe-do-3-maja-dla-Wierki-i-Iki-) Quote
Nutusia Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 O rany, ile kasy! DZIĘKUJEMY!!! :) Urlop będzie taki trochę "nietypowy", bo 2 razy dziennie jeżdżę na terapię, ale jednak to zupełnie co innego niż "kwitnięcie" w pracy ;) Quote
jola_li Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Nutusia napisał(a):Urlop będzie taki trochę "nietypowy", bo 2 razy dziennie jeżdżę na terapię, ale jednak to zupełnie co innego niż "kwitnięcie" w pracy ;) No właśnie, jak przeczytałam, że zdrowotny, to słowo "urlop" straciło na atrakcyjności :shake:. Quote
Nutusia Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Będzie baaaaaaardzo atrakcyjny, jeśli pan doktor czarodziejski okaże się... skuteczny ;) Quote
wawer Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Jak czarodziejski pan doktor dotknie chorych miejsc, to od razu będzie lepiej ;). Quote
Kejciu Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='wawer']Jak czarodziejski pan doktor dotknie chorych miejsc, to od razu będzie lepiej ;). to troszkę żartem napiszę : czarodziejską RÓŻDŻKĄ?:) hihi Quote
anica Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Nutusia napisał(a):Będzie baaaaaaardzo atrakcyjny, jeśli pan doktor czarodziejski okaże się... skuteczny ;)... ma być!... i tyle ;) Quote
wawer Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 kejciu napisał(a):to troszkę żartem napiszę : czarodziejską RÓŻDŻKĄ?:) hihi Chciałam od razu tak napisać, ale z tą różdżką to nigdy nic nie wiadomo, a Nutusia mogłaby mieć za złe :). Quote
jola_li Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Bardzo Was proszę o głosy na Fundację Bernardyn w Krakvecie! Właśnie weszłam na stronę głosowania i zobaczyłam, że są bardzo potrzebne. Głosujcie, proszę i proście innych o zagłosowanie - może tym razem uda się, by wygrały psy :smile:. Quote
Nutusia Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Doktor dotyka, ale na razie cudów brak... Trzeba czekać i wierzyć ;) Ika korzysta z uroków lata. Wreszcie bez obawy wychodzi do ogrodu, uwala się na słoneczku i się plażuje ;) Quote
Nutusia Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Na koncie Iki pojawiły się wpłaty: od Mattilu - 101, 54 zł od Kejciu (z bazarku) - 145,75 zł Bardzo, bardzo dziękuję w imieniu swoim i Ikersona :) Quote
wawer Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Nutusia napisał(a):Doktor dotyka, ale na razie cudów brak... Trzeba czekać i wierzyć ;) No, bo nie różdżką dotyka :diabloti:. A że to wiara, a nie doktorzy, czyni cuda, to prawda stara jak świat ;). Quote
AMIGA Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 My wszyscy wierzymy, że doktor dokona cudów, więc rzeczywiście należy uzbroić się w cierpliwość. Cudów nie ma, żeby cuda zdarzały się od pierwszego dotknięcia ;) Quote
anica Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 [quote name='Nutusia']Doktor dotyka, ale na razie cudów brak... Trzeba czekać i wierzyć ;) Ika korzysta z uroków lata. Wreszcie bez obawy wychodzi do ogrodu, uwala się na słoneczku i się plażuje ;)... jak Ci dobrze Ikuniu, niemato jak ogród! słońce!... i święty spokój :)... jeśli chodzi o Cuda... to jak najbardziej, zdarzają się! wszystko w swoim czasie;) Quote
jola_li Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Uprzejmie donosze, ze Ikusia dostanie 62,50 zl z zakonczonej wczoraj loterii :). Quote
Poker Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Nutusiu ,a co to za wylegiwanie się w pozycji horyzontalnej ? Quote
AMIGA Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Czekamy na wieści o cudach i o postępach Ikersona :-) Quote
Nutusia Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 Cudów na razie brak, jeśli o mnie chodzi :( Ikreson szczeka przy bramie, biega GALOPEM i dziś jedzie się prać. Sierść co prawda jest całkiem OK, ale zostało nam jeszcze szamponu na jedno pranie, a że jest to szampon leczniczy, szkoda go zmarnować ;) Przy okazji nastąpi kontrola uszna i całokształtna. Można też kciuki trzymać, bo niewykluczone, że się domek na horyzoncie... zarysuje ;) Quote
Kejciu Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Nutusia napisał(a):Cudów na razie brak, jeśli o mnie chodzi :( Ikreson szczeka przy bramie, biega GALOPEM i dziś jedzie się prać. Sierść co prawda jest całkiem OK, ale zostało nam jeszcze szamponu na jedno pranie, a że jest to szampon leczniczy, szkoda go zmarnować ;) Przy okazji nastąpi kontrola uszna i całokształtna. Można też kciuki trzymać, bo niewykluczone, że się domek na horyzoncie... zarysuje ;) trzymamy kciuki :) Quote
Recommended Posts